Dodaj do ulubionych

Kangur, czy

12.03.06, 12:29
dostalas juz te wypasiona, luksusowa i droga parasolke dla Matyldy?innym
slowy-macalas?smile
Obserwuj wątek
    • wenus.z.willendorfu Re: Kangur, czy 12.03.06, 12:45
      eee, już myślałam, że Kangur znowu musi iść na pocztę i już zaczęłam
      kombinować, jak ją od tego odwieść wink
      Ale dołączam się do pytania: macałaś?
      • wiolkak Re: Kangur, czy 12.03.06, 12:47
        co wy z tym macaniem?
        • wenus.z.willendorfu Re: Kangur, czy 12.03.06, 12:50
          to nie my, to Kangur ma macać wink
          • wiolkak Re: Kangur, czy 12.03.06, 12:54
            ale parasolkę?
            • z1mka Re: Kangur, czy 12.03.06, 13:40
              najfajniej się maca po drutachwink
              • mmala6 Re: Kangur, czy 12.03.06, 13:47
                Wiolka, Ty cos ostatnio masz normlane tyly!!nie wiesz, ze Kangur podoba sie Pam,
                nie wiesz o macaniu parasolki....az boje sie pomyslec, czego jeszcze mozesz nie
                wiedziecwink
                • pampeliszka Mmala, 12.03.06, 14:55
                  kurcze, ja tez nic nie wiem o macaniu parasolki, czy to jest jakis nowy
                  sekciarski rytuał i tylko my z Wiolka tego zaniedbałysmy???
                  • mmala6 Re: Mmala, 12.03.06, 15:10
                    zaraz poszukam tylko nie pamietam, w ktorym watku to bylo....
                    • mmala6 Re: Mmala, 12.03.06, 15:20
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32911&w=38004678&a=38021223
                      • wiolkak Re: Mmala, 13.03.06, 09:12
                        senkju, nadrobiłam macanie, teraz mi jeszcze zostało uwielbienie Pam dla
                        Kangura - bo ja nie wiem, czy to chodzi o męża Kangura czy o nią samą, no i nie
                        wiedziałam, ze Mmala zamierzasz sie spodziewac?!
                        • xemm1 Re: Mmala, 13.03.06, 09:13
                          Wiolka w marcowej kronice trzeba Ciebie umieścić jako spodziewającą się
                          spodziewać smile, no chyba, że przez weekend plany się odmieniły wink)
                          • wiolkak Re: Mmala, 13.03.06, 09:15
                            heloł, jak tak patrze na Kaśke ostatnio to mam spore watpliwosciwink
                            • z1mka Wiolka 13.03.06, 09:25
                              Tu jest na temat Kangura w oczach Pampeliszki

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32911&w=37143308&a=37172669
                              • wiolkak Re: Wiolka 13.03.06, 09:27
                                juz wiem, nadrobiłam, bo mi sie ubzdurało ze to chodzi o męża Kangura i dlatego
                                sie zgubiłam
                                • pampeliszka Re: Wiolka 13.03.06, 09:31
                                  Kurcze, jedno zdanie czlowiek szczerze napisze, a juz sie zaczynaja plotki, ze
                                  mi sie podoba maz Kangura, bosh, co za ludzie...
                                  • wiolkak Re: Wiolka 13.03.06, 09:36
                                    ja jestem notorycznie niewyspana!!! ja nie daje rady i trzeba mi wybaczyc!
                                    • pampeliszka Re: Wiolka 13.03.06, 09:37
                                      no dobra...
                                      a o ktorej wstala dzis caryca?
                                      • wiolkak Re: Wiolka 13.03.06, 09:41
                                        6:55, a ja sie pytam po co, skoro od 9 śpi bo nietomna?!
                                        • pampeliszka Re: Wiolka 13.03.06, 09:43
                                          straszne sa czasem
                                          ale moja jest twarda, jak wstanie o 5 to do 13.30 czuwanko
                                          dzis jest bardziej spiaca niz wczoraj, mimo iz wstala o 7.30, ja tego nie
                                          rozumiem...
                                          ide na spacer, bo jojczy jak diabli, a sloneczko swieci
                                          • wiolkak Re: Wiolka 13.03.06, 09:44
                                            my pójdziemy jak wstanie, pogoda śliczna
                                            • pampeliszka Re: Wiolka 13.03.06, 11:16
                                              sliczna pogoda?- srata tata, piżdzi tak, ze sie oddychac nie da, dramat
                                              • mmala6 Re: Wiolka 13.03.06, 12:09
                                                helol drogie paniesmile
                                                u nas tyz piknie, bylysmy juz na cwiczeniach (chyba zbliza sie ku koncowi) i na
                                                zakupach, dziecko powinno juz spac ale woli czytac materialy tatusia o marketingu.
                                                Wiolka, ja spodziewam sie spodziwac...kiedyssmilejak sie wzbogacimy to na poczatku
                                                przyszlego roku a jak nie, to nie wiem kiedywink
                                                • wiolkak Re: Wiolka 13.03.06, 13:43
                                                  u nas przepięknie, słoneczko, cieplutko, śniegu po pachy, no sam miód po prostu!
                                                  a co do spodziewania, to u nas też troszke sie rozbija o kasę, tyle, że jak już
                                                  zajdę (ewentualnie) to myśleliśmy, że wrócę szybciutko na chwilke do pracy i na
                                                  zwolnionko, tylko że jak zwykle mam opory przed takim załatwieniem sprawy,
                                                  chociaż generalnie moj szef nie należy do takich co mają skrupuły, wiec i ja
                                                  nie powinnam mieć takich dylematów, zasrana moralność!
                                                  • pampeliszka a propos spodziewania 13.03.06, 13:51
                                                    drogie kolezanki, widzialam dzis na spacerze wozek dla Was- dwuczesciowy, z
                                                    przodu spacerowka z tyłu gondola, laska całkiem sprawnie nim manewrowała na
                                                    chodniku, wymijajac przechodniow...
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 13:51
                                                    no co ty? Kaśka by już z laczka pocinała!
                                                  • pampeliszka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 13:54
                                                    Wiolka, ja nie chce nic mowic, ale jak caryca zobaczy konkurencje do cyca to sie
                                                    chyba wscieknie
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 13:56
                                                    będę małe w kiblu karmiławink
                                                  • z1mka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:01
                                                    I co? Myślisz, że pani prezes nie wyczai, ze coś się święci przeciwko niej za
                                                    jej plecami!! W jej kiblu??!!
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:02
                                                    o przepraszam! kibel jest mój!!!
                                                  • z1mka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:03
                                                    do czasu, do czasu! big_grin
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:04
                                                    o jejku, to ją wymienię za to nowe!
                                                  • pampeliszka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:04
                                                    tak Ci sie tylko wydaje...
                                                    u nas kibel jest juz Malgosi, kiedys nie spuscilam klapy, przychodze, bo cicho,
                                                    a ta se rece myje w wc
                                                    wanna tez jest jej, jak myje głowe to stoi i pilnuje, czy jej nie ubędzie i czy
                                                    nie za długo aby no i czy wody nie marnuje
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:07
                                                    dobre, z tym myciem rąk mnie powaliła!smile))
                                                    Kaśka narazie ładuje sie dobrowolnie do brodzika
                                                  • z1mka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:08
                                                    Pam zamazałaś mi ekran big_grinDD
                                                    a raczej Twoja Małgoś

przychodze, bo cicho,
                                                    > a ta se rece myje w wc

ak myje głowe to stoi i pilnuje, czy jej nie ubędzie

znaczy, czy Twojej głowy nie ubędzie?
                                                  • pampeliszka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:10
                                                    dlatego pilnuje, zeby klapke zamykac, jeszcze se nie podniesie
                                                    a jaka byla zadowolona, ze taka fajna ma zabawe, a mama jak zwykle wszystko zepsuła
                                                    Zimka, zeby jej wanny nie ubyło, w koncu to JEJ wanna i ona sie tam kąpie
                                                    codziennie, nie?
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:11
                                                    wszystkie matki są wyrodne!
                                                    najlepsze zabawy zepsują!!!
                                                  • z1mka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:15
                                                    No wiesz Pam, jak mogłaś nie pozwolić dziecku umyć rączek!!! Nie słyszałaś o
                                                    dobroczynnym domestosie! Małgoś dobrze wiedziała czego jej trzebawink Bez przerwy
                                                    każesz jej te zarazki dotykać, musiała się jakoś odkazićsmile
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:16
                                                    a moze jej się zwyczajnie pić chciało?wink
                                                  • pampeliszka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:23
                                                    niestety tak głeboko sie jeszcze nie umie schylic...
                                                  • z1mka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:24
                                                    no co Ty, Wiolka, jakby jej się pić chciało, to by sobie wzięła z kranu nalała,
                                                    ona tam musiała szukać czegoś konkretnijszego, na przegryzkę... wiesz jaki z
                                                    Małgola głodomór smile
                                                  • pampeliszka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:26
                                                    wezcie przestancie, za chwile mam obiad...
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:27
                                                    po co?
                                                    do kibelka wszystkich wpusć i niech sie stołują! szwedzki stół!wink))
                                                  • z1mka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:29
                                                    ooo i papierowe talerzyki! Nie będziesz musiała zmywać!
                                                  • xemm1 Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:28
                                                    Pam Pomysł Małgosi mnie rozwalił wink)))
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:30
                                                    pomysl małgosi to jedno, a oszczędnosci Pam to drugie, żeby biedne dziecko
                                                    musiało w kiblu grzebać!
                                                    na spacer to pewnie na śmietniki chodzą!
                                                  • z1mka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:31
                                                    tak, a Pam potem ma pretensje nie wiadomo do kogo, że klapy od śmietników nie
                                                    zamknięte
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:33
                                                    albo odwrotnie, że zamkniete i musi otwierac bo Małgosia jeszcze nie dosięga
                                                  • z1mka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:38
                                                    a potem robi obiad
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 14:41
                                                    taa, siedzi na forum i pisze, że robi, nikt jej prawdy nie udowodni!
                                                  • z1mka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 15:00
                                                    jasne, że nierobi, przecież wszyscy już najedli się na spacerzewink
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 15:02
                                                    ciekawe gdzie jada mąż?
                                                    biednym studentom kanapki kradnie?!
                                                  • pampeliszka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 15:14
                                                    to Wam nie powiem, ze wlasnie zjedlismy placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
                                                    bo i tak nie uwierzycie..., co bede sciemniac
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 15:28
                                                    dzisiaj Wy, jutro Małgosia?wink
                                                  • pampeliszka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 15:32
                                                    ja szybko trawie, moze jeszcze wieczorem sie załapie... teraz przespala, sama
                                                    sobie jest winna.
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 15:34
                                                    no to jutro śmietniczki?
                                                  • pampeliszka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 15:38
                                                    jutro nie, dzis były wystawione w całym miescie
                                                    potem dopiero w srode
                                                    zapasy chyba se zrobila dzis na spacerze, w koncu glupia nie jest...
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 15:40
                                                    oby do środy, może jej UNRA coś przyśle
                                                  • pampeliszka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 15:47
                                                    cos zawsze w domu znajdzie po kątach, przeciez wiecznie chodzi i chomikuje
                                                  • wiolkak Re: a propos spodziewania 13.03.06, 15:52
                                                    wybacz! ale jakoś się jej nie dziwię!
                                                    zwyczajnie walczy dziewczyna o przetrwanie!!!
                                                  • mmala6 Re: a propos spodziewania 13.03.06, 15:55
                                                    ale mi watek zbuszowaly baby jedne!! Kangur!! co z macaniem!!??
                                                  • z1mka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 16:14
                                                    Pam powiadasz ze placki ziemniaczae?? Nie spytam skąd miałaś obierki na te plackiwink
                                                  • pampeliszka Re: a propos spodziewania 13.03.06, 16:28
                                                    no powyciągałam z kątow, przy okazji grzybki sie znalazły...same rosną, wiecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka