mooh 08.04.06, 21:21 Masz coś ode mnie na swojej skrzynce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duramgama Re: Wenus 08.04.06, 21:22 I, zrób tu proszę mały porządeczek, pousuwaj tu i ówdzie, bo posty jakichś prostaków się tu plączą Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Wenus 08.04.06, 21:36 No właśnie, bo aż w oczy kole. Co tam u Ciebie, droga Mooh? Dawno się nie spotkałyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Wenus 08.04.06, 21:43 Tak, aż się niemiło zagląda, widząc te tytuły. U mnie po staremu, jak zwykle ząbkujemy A co Ty porabisz, poza dopieszczaniem reportażu oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Wenus 08.04.06, 21:48 Dopieszczaniem? Ech, Mooh, ja go MASAKRUJĘ! (patrz: wątek pt.Wrrrr) Płakać się chce, ale trza byc twardym, nie miętkim Poza tym wyprawiam różne inne rzeczy, o efekcie których nie omieszkam Was niebawem poinformować, prosząc Was jednocześnie o opinię. Ale to za jakiś czas No i Srajdzinka wypełnia mi czas doszczętnie. Jest coraz bardziej rezolutna. Nie mogę się pohamować i wyznaję jej miłość kilkadziesiąt razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Wenus 08.04.06, 21:55 duramgama napisała: > Dopieszczaniem? Ech, Mooh, ja go MASAKRUJĘ! > (patrz: wątek pt.Wrrrr) > > Czytałam, czytałam. Tak właśnie umiera inteligencja Polaków: brakuje jej pożywki. > > Poza tym wyprawiam różne inne rzeczy, o efekcie których nie omieszkam Was > niebawem poinformować, prosząc Was jednocześnie o opinię. Ale to za jakiś czas: Ależ Ty tajemnicza jesteś > No i Srajdzinka wypełnia mi czas doszczętnie. Jest coraz bardziej rezolutna. Nie mogę się pohamować i wyznaję jej miłość kilkadziesiąt razy dziennie > Klusia w porównaniu do Srajdzinki to jeszcze straszny głuptasek, ale wiem co masz na myśli. Obserwuję u siebie i u Klusi ciekawy proces zaprzyjaźniania się. Zawiązuje się między nami nić porozumienia widoczna w uśmiechach, spojrzenich, śmiechu, płaczu, przytulaniu. Fajne uczucie. Zaskakujące, ale niesamowicie otwierające. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Wenus 08.04.06, 22:01 > Ależ Ty tajemnicza jesteś E, to nic wielkiego, ale na razie jestem w tak zwanej "drodze do" więc nie chcę zapeszać. Obiecuję jednak, że się przyznam do swoich poczynań. I NA PEWNO się o nich dowiesz, bo bardzo sobie cenię Twoją opinię (podobnie jak i opinie jeszcze kilku Pań na tym forum > Zawiązuje się między nami nić porozumienia widoczna w uśmiechach, spojrzenich, > śmiechu, płaczu, przytulaniu. Fajne uczucie. Zaskakujące, ale niesamowicie > otwierające. Prawda, prawda! Od początku widzisz/czujesz w dziecku człowieka, ale im jest starsze i rozumniejsze to jego człowieczeństwo rozkwita zupełnie nieoczekiwanie. Aż czasami mam ochotę krzyknąć: o! CZŁOWIEK! Jaki piękny człowiek! ( i to na dokladkę "mój ci on" Nie zatrzymuję Cię, bo wiem, że lecisz oglądać z mężem film. Miłego wieczoru Miło było chwilę pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Wenus, kochana,wez miotle i pozmiataj troche 08.04.06, 22:06 tak przy sobocie?jakie 'koty' nam po forum fruwaja. A moze Sylwia jest przypadkiem?? Dziewczyny macie racje z tym czlowieczenstwem naszych maluchow.Juz pisalam w watku chwalacym Matka chodzenie, ze czasem zapominam,ze on taki maly i mowie cos do niego jak do doroslego i on to rozumie) A 'przyjazn' kwitnie...mamusi synek Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Wenus, kochana,wez miotle i pozmiataj troche 08.04.06, 22:11 uz pisalam w > watku chwalacym Matka chodzenie, ze czasem zapominam,ze on taki maly i mowie > cos do niego jak do doroslego i on to rozumie) Mmala, ja do Srajdzinki w przeważającej większości czasu mówię "po dorosłemu". I ani przez moment nie miałam wątpliości, że ona może mnie nie rozumieć. Noo, chyba że proszę "połóż się, idziemy spać" - a ona... nic. Woda po kąpieli zalewa jej widocznie dość skutecznie uszy Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Wenus, kochana,wez miotle i pozmiataj troche 08.04.06, 22:20 Duram, zle sie wyrazilam.To ze on rozumie, to ja wiem od wczesnego niemowlectwa (hehehe) ale teraz nie dosc ze rozumie, to jeszcze pokazuje,ze rozumie tj reaguje odpowiednio do 'komendy' Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Już pozamiatałam 09.04.06, 13:52 Porządna z Ciebie gospodyni forum. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś