wenus.z.willendorfu 10.04.06, 12:35 w poprzednim juz całkiem sie gubię... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Dzieci Hipci 10.04.06, 12:46 Dlaczego na najnowszych zdjęciach nie ma Józia?! Zuzia to prześliczna dziewczynka- taka dorosła panienka z bujną czuprynką (te wspaniałe włosy to u Was chyba rodzinne?), a Dawidek- ech, jest naprawdę rozkoszny! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Malunio 10.04.06, 12:48 wygląda mi trochę na małego łobuza, zwłaszcza na tym świetnym zdjęciu z odsłoniętym uzębieniem Małe warszawianki jeszcze nie wiedzą, co je czeka Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Malunio 10.04.06, 16:02 a ja sie pytam-gdzie sa wczesniejsze komentarze? co sie z nimi stalo?? Hipcia! zapomnialas o Joziu!!Dawidek ze zdjecia na zdjecie wiekszy, wlosy ma niesmaowite.Zuzia jest cudna)slodka jak cukierek Malunio- faktycznie czuc malizna.Nie popisalas sie Xemm nie popisalas z iloscia zdjec!!A co to za kurteczka??)Malunio faktycznie maly lobuziak, hehe.More plis! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Malunio 10.04.06, 16:58 mmala6 napisała: > a ja sie pytam-gdzie sa wczesniejsze komentarze? co sie z nimi stalo?? > Popatrz na wstęp do forum... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Malunio 20.04.06, 16:05 Mmala obiecuję, że z fotkami nadrobię ..... oby następne nie były z imprezy dwulatkowej ))) Biorąc pod uwagę ostatni gorący okres u nas, istnieje takie niebezpieczeństwo))) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Wiktoria i Aleksander 10.04.06, 20:42 No i rozczuliłam się!!! Braciszek głaszcze po główce ziewającą Wiktorię. Śliczne zdjęcie. Te pierwsze roześmiane też. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Wiktoria i Aleksander 11.04.06, 11:47 mnie też rozczulają zdjęcia rodzeństwa. Nie ma to jak mieć Starszego Brata Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Oleńka 10.04.06, 20:45 Ależ ona jest śliczna! Nawet z ręcznikiem na biednej rozgorączkowanej główce. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Marys z nowa grzywka 11.04.06, 17:08 Miodzio Cudna dziewczynka, tez taka chce... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Marys z nowa grzywka 12.04.06, 08:02 jest świetna! A jakie rewelacyjne minki robi Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Olek 12.04.06, 08:05 Wiadomo, że z niego przystojniak jakich mało (nawet na tym forum), ale dopiero teraz ujawnia bardziej refleksyjną stronę swej natury A czy on zawsze tak samodzielnie się myje? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Olek 12.04.06, 11:37 mnie Olek zaskakuje smutno-mądrymi minami zaczynam go podejrzewac o oglądanie ze zrozumieniem wiadomości oraz czytanie gazet, głównie chodzi mi o problemy polityczne naszej ojczyzny! dobrze, że dla równowagi Zimka wkleiła Maryśkę Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Wiktoria 13.04.06, 08:54 nie dosyć, że wyrosła to jeszcze wypiękniała! śliczna z niej panna, taka już maluchowata Odpowiedz Link Zgłoś
agga_27 Re: Wiktoria 24.04.06, 22:06 Jejku, Wiktorii to bym nie poznała, gdyby nie było podpisane, a grzywkę ma zabójczą, moja Julka to może o takiej tylko pomarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Maryś Z1mki 25.04.06, 11:43 Tygrysek musi być bardzo smaczny, prawda? Marysia ma taką ... łapczywą minkę Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Maryś Z1mki 25.04.06, 13:30 he, Tygrysek jest drugi po babie niestety baba została niefortunnie u drugiej babci i troszkę nam ciężko bez przyjaciółki, na szczęście właśnie jest tygrysek Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Re: Maryś Z1mki 25.04.06, 15:33 Z1mka nie narzekaj...Jakbym Ci pokazała pieska mojej Zuzi to dopiero byś padła. Piesek pamięta moje czasy szkolne i jest tak zmiętolony że aż straszy. Ale bez pieska zasypiania ani rusz... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Matylda 01.05.06, 09:10 Kangur, czy to naprawde byl pierwszy raz Matyldy w sukience? Wyglada slicznie, ale rozumiem, ze za wygodnie to jej nie było... W tych czerwieniach tez jej do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Wiktoria 01.05.06, 20:24 Wiktoria baaardzo mi przpomina moją Zosię z pierwszych tygodni życia. Ta sama drobna buzia z nieco trójkątnym podbródkiem, ten sam stoicki spokój na twarzy. Cudna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Wiktoria 01.05.06, 23:25 ona dalej jest taka malutka! i to zdjęcie, na którym rękawy są dużo większe od łapek! Urocze Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Frutella jest powalająca:) 02.05.06, 15:11 Wenus udała Ci się córeczka... I jaka zdolna Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Matylda 01.05.06, 23:24 jest świetna jako gimnastyczka i przedstawicielka prymitywnego plemienia A w tym czerwonym kubraczku wygląda jak mały łazienkowski (?) skrzat Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: To już trzeci wątek z komentarzami do zdjęć 02.05.06, 10:01 Jakie piękne wiosenne dziewczyny, można dostać zawrotu głowy! Zuzka - kobieta szpieg, Julka w sesji przy oknie i książkach, głodny Gluś na prawie wakacjach, Amelcia smagana wiatrem oceanu i w śródziemnomorskim słońcu, Matylda nurkująca w piasku, Zuza ćwicząca rozbrajające miny dla taty, Julka- aniołek, który przysiadł na kwiatku, modelka Wiktoria w pokazie mody 2 miesięczniaków i w końcu absolutnie powalająca Frutka na betonie Olek oglądał z otwartą buzią, ale nie wyrażał otwartego podziwu przez wzgląd na pewną Olę. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Wiktoria 2,5 miesiąca!!! 02.05.06, 16:23 ale ten czas leci - przecież dopiero się urodziła!!! coraz śliczniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Marysia z1imki 03.05.06, 10:56 Widzę że nasze córeczki mają podobne upodobania a mianowicie żucie troczków od czapki. Pozdrawiamy wszystkie dzieciaczki z fotek Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Frutka spacerowa 03.05.06, 17:39 Super Frutka! Nie dość, że ma piękny kapelusz, to jeszcze potrafi pisać Ale żółty kwiatek chyba nie pachniał fiołkami? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Znów mam zaległości! 04.05.06, 14:59 Piękne te dzieciaki. No piekne po prostu. I takie... charakterne! Taka Frutka na przykład. Przecież ona sobie da radę w życiu jak nic! Spójrzmy dokladnie. Czyż nie ma na twarzy napisane "wiem czego chcę"? Z pewnością dogadałyby się ze Srajdzinką w kwestii spędzania wolnego czasu Plac zabaw ponad wszystko! Wiktoria jest nieprawdopodobnie słodka. Czy dzieci w ogóle mogą być takie maleńkie czy ja po prostu odwykłam od widoku takich ciupeńkich paluszków...? Ech... Julka spacerowa - ale dzielnie idzie! Zaraz się puści i... ucieknie do piaskownicy Matylda - jaka duuuża!!! AAAA! Ratunku! Jaka fajna dziewczynka! Kolejna koleżanka z piaskownicy do kompletu dla Srajdzinki! Na dodatek ćwiczy jogę robiąc "psa z głową w dół" dokładnie jak Srajdzinka! )) I ma taką samą różową sukienkę w poziomki. One MUSZĄ sie poznać osobiście. Kangur...?! Amelka - no nie... wakacje na całego, w kwietniu!??? Nie ma sprawiedliwości na tym świecie... Słodka jak zwykle. Gdziekolwiek jest. I tak dzielnie sama wędrowała przez hiszpańską ziemię... Sergiuszek - ale przystojny młody człowiek. I jaka powaga na twarzy. ho ho! Zimkowa Maryś - rzec by się chciałao "dowcipna matka, dowcipna córka". Ma ten błysk w oku, oj ma...)) Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: To już trzeci wątek z komentarzami do zdjęć 04.05.06, 21:30 Kuzyn, hmmmmm chociaż oprócz umiejętności prowadzenia roweru, samochodu, ogrodu, strojenia sie i min, na całowaniu też warto sie znać... pozdrowienia dla Olenki Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Srajdzinka 04.05.06, 22:22 Ze Srajdzinki bije wielka radość życia. Śliczna! Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Srajdzinka 05.05.06, 10:09 Jest urocza, słodka. Zawsze usmiechnięta i jeszcze umie całować... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Srajdzinka 05.05.06, 10:24 profesjonalny ten pocałunek Olenka, jak zwykle, radosna i pełna życia. Czy na zdjęciu pdłogowym, ona jeździ na książce? Bo Frutka też lubi taką zabawę. Zawsze wiedziałam, że książki są źródłem rozmaitych przeżyć, ale aż takich doświadczeń wcześniej się nie spodziewałam Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Srajdzinka 05.05.06, 16:41 Srajdzinka jest super!!! a najbardziej podoba mi się jej "zacięcie" do mody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Tato_Olka 09.05.06, 14:00 tata_olka napisał: > Kuzyn, hmmmmm > chociaż oprócz umiejętności prowadzenia roweru, samochodu, ogrodu, strojenia > sie i min, na całowaniu też warto sie znać... > pozdrowienia dla Olenki Syn mojego rodzonego brata. Przysięgam! A co do pocałunków: jak się Srajdzinka na kuzynie wyszkoli - nauczy Olka. Spokojna głowa Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: To już trzeci wątek z komentarzami do zdjęć 08.05.06, 23:27 Srajdzinka to sprytna uwodzicielka, niby nic, a jednak...Wiktoria wyglada jak mala czarodziejka.Alex to niehumanitarne, zeby tak wygladac w kilka dni po porodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: To już trzeci wątek z komentarzami do zdjęć 09.05.06, 14:02 Wiki - ależ Cię ta mama stroi! Widać, że ubierała wcześniej chłopca i miała niedosyt Teraz będzie sobie odbijać wszystkie sukieneczki, spódniczki, róże wszeliej maści I od razu do baletu...)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: To już trzeci wątek z komentarzami do zdjęć 09.05.06, 15:32 Aleks, moje przerwazliwione oko zauwazylo jaka Ty jestes szczupla w pare tyg po urodzeniu DRUGIEGO dziecka!! wolalam Cie w ciazy !! Wiktoria jest coraz piekniejsza i jak juz mocno glowe trzyma jak prawdziwa baletnica i te cudne ciuszki, cud miod Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: To już trzeci wątek z komentarzami do zdjęć 09.05.06, 16:46 Wiktoria w tych różach i falbankach słodziutka jest jak cukiereczek!!! a Alexc?... - jak to zrobiłaś, że tak szybko wróciłaś do figury???... ile Ty w ogóle utyłaś w ciąży? 5kg? Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: To już trzeci wątek z komentarzami do zdjęć 09.05.06, 21:48 nie 5 ale 10 ale na pocieszkę dodam, że ciut tłuszczyku zostało, maskuję sie Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: To już trzeci wątek z komentarzami do zdjęć 10.05.06, 22:19 alexsc napisała: > nie 5 ale 10 Wrrrrrr!!!w jaki sposob??tyle to ja mialam w polowie ciazy! > Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Sergiuszek! 09.05.06, 16:47 przewspaniałe te wiosenne zdjęcia!!! szczególnie to kiedy ucina sobie drzemkę w cieniu drzewa - kochany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agga_27 Wiktoria alexc 09.05.06, 21:47 Jaka cudna! A jak przepięknie ubrana! Oj stroi ją ta mama! A ja już myslałam, że Julka jest najlepiej wystrojona, musze szybko zweryfikować zawartość jej szafy Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Wiktoria alexc 09.05.06, 21:49 ja mam na tym tle kompletnego bzika! dzieci odwalone na maksa a ja w starych ciuchach.... Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Wszystkie Wasz dzieciaki są takie śliczne! 09.05.06, 21:50 nie mam kiedy pisać komentarzy do wszystkich zdjęć! Ale po prostu szok jak dzieciaki rosną! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek.m Re: To już trzeci wątek z komentarzami do zdjęć 10.05.06, 08:30 Igienka- super kobitka, a jak jej ładnie w zielonym... Dominika po spacerku ma czadową fryzurkę,i cudne dołeczki Olek_ odkrywca ( zdobywca), sama nie wiem, Olek jest super chłopak Julka _ mały łobuziaczek ??? i wdodatku ma taką samączapkę jak Sergio... Słodka Jagódka... a Dawidek ma taką samą czuprynkę, jak kiedyś SErgiuś....eh wzruszyłam się... Kaja chyba chciałaby powiedzieć patrzcie na mnie wszyscy, jestem taka śliczna...kiedyś będę gwiazdą... Wiktoria _ jak mała księżniczka Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Frutosława:) 22.05.06, 09:39 Frutka jest powalająca. Ma tyle wdzięku, że w przyszłości chyba się nie opędzi od facetów Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Zgroza !!!!! 22.05.06, 12:05 Frutka próbowała zdmuchnąć Pampeliszkę! Pam, ratuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Wikuś i Karolek 22.05.06, 12:19 Jakie te maluszki są słodkie!!! Mamom serdecznie gratulujemy Aż sobie człowiek z rozrzewnieniem przypomina, jak jego był taki mały i jak szybko rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Wiktoria i Alexander 07.06.06, 18:11 tak! widać między nimi miłość! piękne rodzeństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Alicja 07.06.06, 12:09 super uśmiechnięta, aż się nie chce wierzyć, że to dopiero drugi miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Alicja 07.06.06, 17:06 no naprawdę! mi też się wydaje taka "dorosła"! Odpowiedz Link Zgłoś