pampeliszka 10.05.06, 12:58 trzymaj sie. Mialam to samo kiedys w wakacje w Tarnowie, za oknem lało, a gosc pietro wyzej sobie urzadził wiercenie. I co ta bida zasnęła, to podskakiwała ze strachu. Myslalam, ze cholery dostane wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolkak Re: Wiolka, 10.05.06, 13:37 wyczerpałam już zakres i limit przekleństw na najbliższe pół roku! powiedz jak można być takim debilem wiedzac, że jest dziecko za ścianą? ja nawet nie mam nic do tego remontu - skoro musza, to jestem w stanie to zrozumieć, ale skoro sie cos takiego robi to chyba kultura osobista i jakieś normy obyczajowe nakazują, żeby poinformować o tym fakcie odpowiednio wcześniej! czy ja tak wiele wymagam? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wiolka, 10.05.06, 13:39 ludzie nie myśla, a juz na pewno nie o dzieciach! Zwlaszcza, jesli ktos nie ma swojego. Pewnie, ze mógl cham powiedziec, to bys sie zabrała na majowke albo pojechala na cały dzien do Iwony albo zrobiła cokolwiek, byle tam nie siedziec. Rece opadaja czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolka, 10.05.06, 13:44 ciekawe ile to potrwa - okna mam już tak usyfione, ze świata zza nich nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wiolka, 10.05.06, 13:44 lepiej by bylo, gdyby tego swiata nie bylo słychac... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolka, 10.05.06, 13:48 sama nie wiem co gorsze, samochód - syf, w domu - syf, wszędzie pełno kurzo - piachu, zdechnać mozna, z całego serca życzę im burzy z piorunami! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolka, 10.05.06, 14:04 cholera słońce świeci jak szalone, może chociaż udaru dostaną! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolka, 10.05.06, 14:17 o widzisz, to jest myśl! mogę im nawet troche "dopingu" w ramach dobrosąsiedzkiej współpracy postawić, zeby sie lepiej chwiali Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wiolka, 10.05.06, 14:18 pewnie, od razu sie cicho zrobi, ze dwa razy przyjedzie karetka na sygnale a potem to juz klidek ps.wlasnie taka kartka mi obudzila przed chwila Malgola Odpowiedz Link Zgłoś