wiolka007
24.08.11, 10:35
Witam serdecznie.. W styczniu złozyłam wniosek o CHB, dostalam potwierdzenie iż dostali moją aplikację oraz akt urodzenia córki. Czekałam 26 tyg. i nic nie otrzymalam gdy tam zadzwonilam powiedzieli mi, że nie maja w bazie ani mojego ani męża IN i że moja aplikacja nie istnieje!! Zadzwonilam kolejny raz tym razem udało się im nas odszukać - kazali czekać bo w lipcu poprosili o HO mojego męza wiec od tego czasu licza sobie kolejne 16tyg. spokojnie czekalam.. Wczoraj otrzymalam aplikacje do wypelnienie ( taka sama jaka wyslalam im w styczniu ) wiec znowu zadzwonilam a oni mi na to ze nasza aplikacja nie istnieje i jak chce pieniazki na dziecko to mam wypelnic nową i wtedy dostane!! Tyle, że ja sie z tym nie zgadzam!! Potwierdzenie ktore mi odeslali moze nie wyglada jak jakis poważny dokument ( odhaczone sa dok. ktore doslalam i mój IN - bez daty i innych danych ) ale zawsze to cos.. Kochani co ja mam teraz robic?? Błagam o rade.. dodam, że żyjemy w UK i w Polsce nie pobieralam nigdy pieniążków na dziecko.