wenus.z.willendorfu Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 09:35 nie denerrrrwuj mnie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 09:35 nie chcesz kawy?:p Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 09:37 dawaj bo mi się skończyła i snuje się niczym zombi, dobrze że sie smarkata sama sobą zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 09:37 Ja się dołączam, z jakąś słaba rozpuszczalną sobie dzisiaj musze walnąć, bo ciśnienie chyba ostro w dół idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Ktoś wie 26.05.06, 09:36 jakajes kara za zakneblowanie dziecka i unieruchomienie (np. związanie w łóżeczku)?? Bo za chwilę zrobię krzywdę pewnemu małemu trollowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:38 żadna Wenus, ona jeszcze nikomu nie powie, a jak się nie bedzie darła to i nikt Cię nie najdzie - knebluj do woli Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:41 Racja! Sąsiedzi potem stwierdzą, że może i coś słyszeli, ale kto by się tam mieszał Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:38 E tam kara... To jest teraz nawet poprawne politycznie Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:40 a nawet jak powie, to i tak nikt jej nie uwiezy a my damy Ci alibi Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:40 bo, w mordę jeża, Frutka obchodzi Dzień Matki...wspinając się na szafę przy akompaniamencie szatańskiego chichotu, wysypuje kaszę z szafki, rzuca moimi książkami, które wyciąga z półki- normalnie jakiś demon w nią wstąpił Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:42 Może jakieś egzorcyzmy musisz zastosować, przeciągnąć przez spódnicę albo co... A moze to po prostu test dla Ciebie pt. "Jaką matką naprawdę jesteś" Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:42 o jeny, lubi sie dziewczyna dobrze zabawić, ot i cała tajemnica, wielki halo! jakaś drętwa jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:43 Wiolka, w takim razie spodziewaj się za chwilę małej żywej przsyłki, bo Ty drętwa nie jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:45 dawaj Wenus, zamknę panny na górze w pokoju zabawowym i niech szaleją, przyjdzie dzielny Piotr to posprząta Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 wiolka 26.05.06, 09:44 Z takim duchem zabawowym to aż strach pomyśleć, jak się będzie bawic mając lat naście wróżę wenus gustowną siwiznę w młodym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: wiolka 26.05.06, 09:47 Wenus ma farbę na kilka razy to nie będzie widac siwych włosów Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:43 Wenus. Maryśka świętuje od 6 Zawodzeniem pojękliwym śpiewa mi sto lat! Ale przynajmniej kaszę zjadła bez rozklaskiwania I nawet chwilę w kojcu można posiedzieć z tej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:46 eeee tam, przesadzacie...dzieci sa takie kochaaaaneee Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:54 Izka, ale on za to idzie spac ok 22giej, cos za cos.I na pocieszenie, dzis wstawalam dwa razy, bo Pan Moniu sie zapodziala w przepastnym lozeczku Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:48 no, Kaska wstała z taką laurką w pamperze, że mało nie zemdlałam od tej aromaterapii Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:56 Wiolka, a moja laurka w pamperze miała bardzo wykwintny bukiet Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Ktoś wie 26.05.06, 09:59 mnie nie kręcą takie wyszukane prezenty, ja jestem prosty człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Ktoś wie 26.05.06, 10:03 Jakie tam wyszukane? Natura i prostota w pełnej krasie! Tylko, że ja potrafię docenić piękno, które istnieje wokół mnie;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Ktoś wie 26.05.06, 10:05 widzisz Zimka, mnie nigdy nie kreciło wiejsko - sielskie życie, normalnie gówno mi śmierdzi i nic na to nie poradzę;P Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Ktoś wie 26.05.06, 10:20 oj Wiolka marudna jakaś jesteś;P a na czym rosną kwiatki bratki i stokrotki. Ech pewnie kwiatki też Cię nie kręcą... Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Ktoś wie 26.05.06, 10:33 a to myślisz, że na pustyni żadna srajaca dupa się nie znajdzie Wszędzie jest jakieś życie. A kaktusy gromadzą to wszystko w sobie Potem się z tego tequilę robi Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 10:06 Ja kawkę chętnie, bo jeszcze nie otrząsnęłam się z szoku, jakim było przebudzenie M o 7.50. I tak od kilku dni zresztą. Poprzestawiało się mojej córce. Natomiast pada na pysk juz o 20.00. I nijak nie da się tego przesunąć, próbowałam ją przetrzymać do 21.00, ale i tak wstawała o 7.50. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 10:08 no zgroza! jak Ty to wytrzymujez?! na kozetkę do Mmali szoruj Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mam kaca 26.05.06, 10:20 A, Tropikalna, to wszystko jasne. Mmala, Ty to potrafisz rano czlowieka zirytowac. Malgol mi sie znowu zakatarzyl, przez zeby sie nie wyspal i chodzi i jojczy. Wenus, chyba ją tez wysle do Wiolki. Skoro Piotrek bedzie sprzatal... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Mam kaca 26.05.06, 10:23 pojęczą sobie razem, Kaska też marudzi jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mam kaca 26.05.06, 10:26 Wcale sie nie dziwie, one musza wszystko razem robic. Pewnie by sie biły o jedną zabawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Mam kaca 26.05.06, 10:28 no i dobrze, niech się tłuką, przychodnia obok jakby co! To co? stary w delegacje, a Wy do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
anetka75 Oj, Kobietki! 26.05.06, 10:32 Musicie zmienić nastawienie ))!!!(ze dwa dni temu, jakby mi ktoś tak powiedział to dostałby w mordkę) PS. Czytam od wczoraj "Język dwulatka" i przemądrzała sięrobię Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Oj, Kobietki! 26.05.06, 10:35 Nastawienie do czego mamy zmienic, Anetka? Wiolka, no to sie zaraz pakujemy i bedziemy uCiebie podrywac tych wszystkich przystojnych listonoszy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 a propos listonoszy 26.05.06, 10:36 do biura przychodził zawsze taki fajny, a teraz go zmienili... buuuuuu... na brzydkiego i beznadziejnego (( Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Oj, Kobietki! 26.05.06, 10:56 no tu niestety pobite gary, listonoszke mamy, ale skoczymy na podryw gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Oj, Kobietki! 26.05.06, 11:06 Ty juz nie musisz, Ty masz wielbiciela, choc NIEKTORZY twierdza, ze nie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Oj, Kobietki! 26.05.06, 11:08 to PLOTKARZE i ZAWISTNICY, czekam na Was Pam ile czasu od samodzielnego wstawania i stania zajelo Małgosi do iścia? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Oj, Kobietki! 26.05.06, 11:21 Dosc dlugo, chyba z miesiac. Za to jak poszla, to juz z zakretami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek11 Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 11:56 Cześć Dziewczynki! Mnie dziecko obudziło przed 6 ale nie narzekam bo gdyby nie Michu, to zrobiłby to budzik. W zamian za te wczesne pobódki mam wolne wieczory bo młody pada najpozniej o 20. Coś za coś - jak już zauważyła Kangur Dosiadam się do kawkujących ale nie na sępa - mam pyszne czekoladki - komu, komu? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 13:40 to ja mowilam 'cos za cos' nie Kangur ale ona sie pewnie pod tym podpisze jak przemysli sprawe Mateusz obudzil sie o 10tej ale z zatkanym nosem i lekka goraczka.Przewialo go wczoraj.Na dodatek te parszywe trojki ida.Nie wyszlismy na dwor, bo nadal pizga jak w kieleckim a z ta temp wolalam nie przeginac.Troche jeczal, marudzil, nie bardzo chcial mleko ale serek i chlebek zjadlZakropilam mu nosia, temp nie zbijam bo mala 37,8, ale mierzone w pupie czyli jakies 37,3.Zobaczymy jak sie sprawa rozwinie.Teraz spi i wdycha Oilbas Oil. Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 13:44 Obudził się o 10 i już znowu śpi??? )) Toż ten Matek to skarb złoty Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 13:47 nooooon tak ma, bedzie teraz spal do 16,30 (choc zapewne obudze go o 16stej)a potem pojdzie spac o 22giej.No chyba ze mi sie rozchoruje, to wtedy nie wiem co bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 13:54 Mmala Ty byś mogła mieć jednocześnie ze trójkę maluchów. Szli by razem spać i nawet bys nie odczuła Albo pokolei Mi włączyło się ssanie jak to na kacu. Zjadłam juz bułkę z kotletem i wypiłam dwa termosy herbaty. I nadal jestem głodna. ALe mam chęć na słokie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: dziecko jeszcze spi, ja pije kawe, kto chce? 26.05.06, 14:11 ja na kacu zawsze mialam ochote na: -kanapke z majonezem -pite/knysze -coca cole -snikersa Alez ja dawno nie mialam kaca!! Odpowiedz Link Zgłoś
hipcia5 ja sie poczęstuję:) 26.05.06, 13:50 wyobraźcie sobie ze wszyskie moje 3 maluchy śpią jednocześnie teraz, i wogóle często spią w tym samym czasie. józek z zuzią lubia spać razem i jest cool Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: ja sie poczęstuję:) 26.05.06, 14:07 czesc, Hipcia, czestuj sie Moja Malgosia tez teraz spi. Jak znam zycie, gdyby miala braciszka, to by spali o zupelnie innych porach... Odpowiedz Link Zgłoś