asiulka555 28.09.06, 12:37 jaki prezent dla chlopca na chrzciny - jako chrzestna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola427 Re: prezent dla chlopca 29.09.06, 18:49 Też myślę, że coś praktycznego. A może matę edukacyjną? Może buciki, kombinezon na zimę, fotelik do karmienia, karuzelę na łóżeczko, jeździk jakiś. Lepiej uzgodnij z rodzicami, żebyś nie kupiła czegoś, co mają, lub czegoś, czego nie chcą. Oczywiście plus Pamiątka Chrztu Św. Teraz są takie śliczne. Pzdr. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: prezent dla chlopca 02.10.06, 09:41 Ja praktycznych prezentow nie lubie, a juz buty czy kombinezon....dla mnie sa nie do przyjecia jako prezent na chrzest. Co innego zabawka, jesli faktycznie rodzice chca cos takiego. Choc moim zdaniem na chrzest mozna dac niepraktyczny prezent, ale taki jakiego sie nie da na zadna inna okazje-srebrna lyzeczka, skarbonka itp z grawerem oczywiscie. Ale faktycznie, najlpiej spytaj rodzicow czy chca cos na pamiatke czy cos praktycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
xx2004 Re: prezent dla chlopca 02.10.06, 18:12 A ja poleciłabym łancuszek z medalikiem . Medalikoczywiscie z wygrawerowanym imieniem , data chrztu oraz od kogo taka pamiątka. Uważam ze to dobry prezent i na cale zycie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buzka25 Re: prezent dla chlopca 04.12.06, 12:21 ja chrzciła moje dziecko teraz w sobote (02.12.2006) i chrzestni dali kase, i album pamiatkowy, a my za te kase cos kupimy małemu juz mamy wybrane ekropka.com/img/fp_g5914/fp_5914.jpg o ile da ci sie otworzyc,i jeszce cos ale nie wiemy narazie. tez mamy chłopca.A tak apropo nie wiem ile kasy sie daje, nasi chrzestni dali 1000 i zapłacili msze w kosciele. (ale oni maja kase) wiec mozesz dac tyle na ile cie stac. Odpowiedz Link Zgłoś