Dodaj do ulubionych

poznajcie nas

IP: *.* 26.03.01, 17:58
Niedawno przeprowadziłam się z moją 9-miesieczną córeczką i mężem z Torunia do Działdowa. Niestety nikogo prawie tu nie znamy, a już napewno żadnej mamy. Bardzo chę tnie nawiąże z kimś kontakt, mimo że internet to nie moja najmocniejsza strona. Ola jest cudownym, ale szalenie energicznym i ruchliwym dzieciątkiem. Raczkuje i nie mągę za nią nadążyć. Będzie mi bardzo miło dzielić się osiągnięciami, porażkami i wybrykaminaszych maluchów.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: poznajcie nas IP: *.* 27.03.01, 10:57
      Szkoda, że mieszkacie tak daleko, ja jestem w podobnej sytuacji, tylko, że w Poznaniu. Nawet nie za bardzo mogę wyjść z domu, bo moje bliźniaki są zbyt niesforne, więc sama nie dałabym rady ich upilnować. Zresztą nie potrafią jeszcze chodzić po schodach, a mieszkamy bardzo wysoka. A znoszenie dwóch coraz cięższych chłopów na rękach i wózka (chyba w zębach) przekracza moje możliwosci.\nPozdrawiam bardzo\nGosia
    • Gość: guest Re: poznajcie nas IP: *.* 27.03.01, 15:18
      Czesc (szczególnie do Gosi). Ja też jestem mamą bliźniąt z POznania!!!! Mam dwie dziewczynki! Ile miesięcy mają Twoje chłopaki?? Jak żyjesz?? Chętnie pokoresponduję emailowo, a może jak pogoda się poprawi spotkamy się gdzieś na spacerze (mimo niewygód wychodzenia na dwór jest to niezastąpiony sposób na chwilę ciszy, więc staram się codziennie wychodzić) POzdrawiam wszystkie samotne (duchem) mamy.
    • Gość: guest Re: poznajcie nas IP: *.* 27.03.01, 17:05
      Moje dwa diabełki mają już 2 lata. A ile mają dziewczynki?\nSzczerze mówiąc moim chłopcom to obojętne, bo płeć przeciwną lubią w każdym wieku. Też czekam z utęsknieniem na lepszą pogodę, bo na razie znowu zima. Bardzo chętnie umówilibyśmy się na mały spacerek, o ile małym można nazwać spacer już z taką sporą gromadką. Na razie pozdrawiam.\nGosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka