Dodaj do ulubionych

Redakcja eDziecka

IP: *.* 27.03.01, 11:05
Myślę, że powinniście wiedzieć o tym, ze Wasza witryna i to co robicie stało się dla mnie nie tylko nośnikiem informacji ale od pewnego czasu czuc, że to "coś" żyje.\nZwłaszcza forum jest miejscem spotkań a czasami refleksji, w którym nie odczuwa się, że zaczynamy pomału zrzędzić czy użalać się nad sobą, jest to miejsce, gdzie dzielimy się ze sobą przecież tylko częścia, ale jakże ważną, naszego codziennego życia i zdajemy sobie sprawę, że jest jeszcze coś więcej, inne troski dnia codziennego.\nAle wyjątkowe jest to, że czuje się Waszą obecność, a kontakt z Wami jest bardzo miły i rzeczowy, jesteście fantastyczni, a co więcej można liczyć na Wasze zrozumienie, pomoc.\nDzięki za to, co robicie, za Chat (Marcin smile)) )i za to, że jesteście jedyni w swoim rodzaju.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Redakcja eDziecka IP: *.* 28.03.01, 10:34
      Dzięki, jak miło... Przygotowując naszą stronę internetową mieliśmy nadzieję, że uda nam się przenieść do niej choć trochę atmosfery z "Dziecka" (zwłaszcza tego ciepełka - czy też je czujecie?) i chyba się udało. Ale przede wszystkim dzięki Wam drogie mamy i Waszemu forum (bo ono przecież jest Wasze). W redakcji każdy dzień zaczynamy od zajrzenia, co nowego u Was słychać. Od razu chce się pracować. \n\nDziękuję i pozdrawiam \n\nBeata Ciepłowska z redakcji "Dziecka"
    • Gość: guest Re: Redakcja eDziecka IP: *.* 28.03.01, 10:41
      Mnie też się chce ostatnio przychodzić do pracy, bo wiem, że zaraz wpadnę w tryby edziecka. (A przedtem niestety miałam dołki ).
    • Gość: guest Re: Redakcja eDziecka IP: *.* 28.03.01, 16:07
      Tak, tak. To niebezpieczne zjawisko. Chce się przychodzić do pracy, aby wpaść w tryby edziecka. Mam to samo, a wiem, że to karygodne. Drżę, kiedy mnie ktoś wreszcie uświadomi, że nie za to mi płacą.
    • Gość: guest Re: Redakcja eDziecka IP: *.* 28.03.01, 19:51
      a ja tylko czekam aż dzieciaki poszły spać i zamiast pisać pracę mgr. zasiadam i znikam na 2 godziny.to sie źle skończy...
    • Gość: guest Re: Redakcja eDziecka IP: *.* 01.04.01, 12:10
      Witam w klubie mam piszących prace magisterską. Ja jestem w 32 tygodniu ciąży i mam sporo wolnego czasu. Do porodu prawdopodobnie machnę z jeden rozdział, ale co potem? Czy z małym dzieckiem są jakieś szanse na postawienie choćby przecinka? Boję się, że nie dam rady pogodzic tych dwóch rzeczy, a termin nagli. Podziel się doświadczeniami, będę wdzięczna.\nPozdrawiam.
    • Gość: guest Re: Redakcja eDziecka IP: *.* 02.04.01, 20:31
      Ja tez chce sie pogrzac w ciepellku redakcyjnym! sad Marze zeby powdychac redakcyjnej atmosferki smile)))\nAnia sad
    • Gość: guest Re: Redakcja eDziecka IP: *.* 03.04.01, 11:46
      Ojej, widzę, że i wy też!!! Ja jestem już uzależniona od zaglądania tutaj (robię to w pracy, więc to naprawdę nie dobrze!!!). Zaczęłam mieć za mało czasu na moje obowiązki zawodowe. A w domu obiecuję sobie, że tym razem nie zasnę razem z Filipiem i zajrzę do Forum, ale o 21.00 kapituluję....\nEwa, mama Filipa (W-wa)
    • Gość: guest Re: Redakcja eDziecka IP: *.* 03.04.01, 12:40
      słuchajcie ,słuchajcie! mam nowy temat-nie wiem czy do edziecka czy do Dziecka,ale zajrzyjcie tylko,co się dzieje pod hasłem "postinor..."-czy te kobiety oszalały czy nie wiedzą co robią?uświadomcie je ,proszę.
    • Gość: guest Re: Redakcja eDziecka IP: *.* 03.04.01, 13:14
      Patrycja\nja też uważam, że coś tu nie gra. A jak zrugały kogoś, kto się tam wtrącił i oburzył. Uważam za absurdalne dyskutowanie na taki temat i w taki sposób na forum "dziecięcym". Tak, jakbyś sobie wybrała jedno dziecko do kochania, a drugie won. I jeszcze się dziwią, że są skutki uboczne. Jakby poszukały w internecie, albo chociażby przeczytały ulotkę (na pewno piszą o tym), toby wiedziały.\nUwaga - każdy może sobie myśleć i gadać co chce, ale sytuacja jak z Mrożka, jeśli się to odbywa w gronie kochających mamuś.
    • Gość: guest Re: Redakcja eDziecka IP: *.* 03.04.01, 19:49
      Jejku, po zmianach nie umiem sie połapać co i jak, i dotarcie tam gdzie chcę zajmuje mi o wiele więcej czasu. Wprawdzie tabelka piękna, ale tamten układ był dla mnie bardziej przejrzysty i szybszy, a listy od dyskutantek układały się w spójną całość. Jakby się to nie podobało wiekszej ilości osób czy istnieje możliwość powrotu?
    • Gość: guest Re: Redakcja eDziecka IP: *.* 03.04.01, 20:46
      Wpadłam w nałóg zwany ....... "edzieckomania". Wieczorem nie książka, nie telewizja, nie .....prasowanie, ale edziecko. Reklamuję je wszystkim swoim koleżankom, które mają internet. W moim domu - losowanie: kto wieczorem "siedzi" na internecie? Ja czy mąż? Dobrze, że mamy dwa numery telefonu, przynajmniej rodzina się dodzwoni...Pozdrawiam wszystkie mamy i tatusiów oraz Redakcję. Ula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka