Dodaj do ulubionych

Książka o dziecku

IP: *.* 14.11.01, 11:40
Cześć,Jeszcze jestem w ciąży (stuknęła mi "studniówka" do Wielkiego Dnia, gdy zobaczymy z mężem nasze maleństwo), ale chcę się już przygotować. Jakie książki polecacie na temat pielęgnacji, rozwoju, itp. noworodka a potem niemowlęcia ?Pozdrawiam,Just
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Książka o dziecku IP: *.* 14.11.01, 11:44
      Ja całą ciążę przeszłam w towarzystwie książki kupionej w "Świecie Książki" pt "Poradnik Młodych Rodziców". Jest naprawdę wspaniała i baaardzo pomocna.Pozdrawiam, Ilona.
      • Gość: guest Re: Książka o dziecku IP: *.* 16.11.01, 10:40
        Jest mi bardzo miło, gdyż pracuję w Świecie książki. :) Pozdrawiamagata
    • Gość: guest Re: Książka o dziecku IP: *.* 14.11.01, 12:19
      Mam "Poradnik Młodych Rodziców" do odstąpienia niedrogo a w tej chwili korzystam równiez z książki "Pierwszy Rok Życia "
      • Gość: guest Re: Książka o dziecku - dzieki IP: *.* 15.11.01, 10:54
        Dziekuje za odpowiedzi. Skoro jedna ksiazka sie powtorzyla, to ja pewnie kupie.Just
        • Gość: guest Re: Książka o dziecku - polecam IP: *.* 20.11.01, 22:06
          Polecam Ci "W oczekiwaniu na dziecko", miałam w ręku kilka książek, ale ta wydaje mi się najdokładniejsza i najbardziej przystępna. Ja zaglądałam do niej, będąc w ciąży, na okrągło. Potem kupiłam drugą część "Pierwszy rok z życia dziecka" i przymierzam się do kupienia trzeciej części-"Drugi i trzeci rok z życia dziecka".Pozdrawiam!
    • Gość: guest Re: Książka o dziecku IP: *.* 21.11.01, 07:05
      Ja jestem staroświecka i korzystałam ze zasłużonej książki Spocka "Dziecko". Książka przekazana mi przez sisotrę. Naprawdę warto, dużo rad. Ja dzięki nie jej nie robiłam niepotrzebnych zakupów, a to też jest ważne. Miałam kilka stanów paniki, ale w tej książce znalazłam odpowiedzi i wszystko przeszło. PozdrawiamKruszynka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka