Dodaj do ulubionych

Pierwsze urodziny Kevinka!

IP: *.* 08.03.02, 20:24
Kochany syneczku!!!Jutro sa Twoje pierwsze urodziny,a ja chcialabym Ci zyczyc wszystkiego co jest najlepsze w zyciu.Kochamy Cie z tatusiem z calego serca,dlatego ze jestes z nami,ze dajesz nam odczuc ,ze najlepsza na swiecie rzecza,jest macierzynstwo,ze dzieki Tobie w naszym zyciu zaswiecilo slonce pelne milosci ,ciepla,spokoju ducha...Dziekuje Ci Kevinku za to ,ze jestes juz z nami :love: :love: :love:Kochamy Cie -mama Viola i tata Tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: bunia Re: Pierwsze urodziny Kevinka! IP: *.* 08.03.02, 21:24
      Życzymy Ci Kevinku samych radosnych chwil, niech żadne "ciemne chmury" nie pojawiają się na twej drodze, niech rodzice będą grzeczni ( ;) ), niech spełnią się Twe najskrytsze marzenia, a tak w ogóle przede wszystkim niech miłość :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: gości w twym dalszym życiu i tradycyjne STO LAT! :hap:Twoi "teściowie" z narzeczoną Anulką (nota bene Twoją rówieśniczką :lol:)
    • Gość: Gosia1 Re: Pierwsze urodziny Kevinka! IP: *.* 09.03.02, 19:34
      Violu, przekaż Kevinkowi najsłodsze, najcieplejsze, najserdeczniejsze życzenia - niech Mu wiecznie na buzi gości uśmiech!!!! :-)Całuski Gosia z Rodzinką.
    • Gość: Katrin Re: Pierwsze urodziny Kevinka! IP: *.* 10.03.02, 01:12
      Aloha :)Rośnij duży i zdrowy! Bądź zawsze uśmiechnięty i radosny!Kochaj i bądź kochany! Ciesz się życiem długo, długo...Tego wszystkiego życzy Ci Alex z Rodzicami
    • Gość: Missy Re: Pierwsze urodziny Kevinka! IP: *.* 17.03.02, 01:54
      Kochanie !!!!Wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka i spełnienia marzeń życzy Julia-córeczka Missy.Abyś nazawsze pozostał kochanym ,maleńkim słoneczkiem swoich rodzców :)
      • Gość: guest Re: Pierwsze urodziny Kevinka! IP: *.* 17.03.02, 15:37
        W imieniu Kevinka ,dziekuje Wam bardzo goraco za te wspaniale zyczenia...jestesmy juz tydzien po urodzinach ,a ja do tej pory nie moge uwierzyc ,ze ten rok minal tak szybko.Caly czas mam przed oczami jego narodziny i ciagle jeszcze zwracam sie do niego jak go malutkiego bobaska...hmm...chyba dla kazdej mamy jej dziecko bedzie zawsze takim malutkim kochaniem ,prawda?Pozdrawiam-Viola&Kevinek :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka