Dodaj do ulubionych

samo czy razem?

IP: *.* 08.04.02, 14:25
Moj synek 11-tego kwietnia skonczy pol roczku. Spi z nami w sypialni, ale od trzeciego miesiaca zycia w swoim lozeczku (najpierw sypial razem z nami).:hello:Jeszcze nie przesypia calej nocy. Budzi sie raz co 3godz. a niekiedy po 7-miu godzinach. Zastanawiam sie od kiedy ma maly spac w swoim pokoju. Jak Wy to robicie drogie emamy? Pozdrawiam serdecznie. :bounce:beatach mama maximiliana :bic:
Obserwuj wątek
    • Gość: magnolia Re: samo czy razem? IP: *.* 08.04.02, 16:31
      Moja mała też kończy pół roku. W tej chwili spi z nami w pokoju, gdyż mamy tylko jeden pokój (mieszkamy w Hotelu Asystenckim). Ale na koniec sierpnia odbieramy klucze do nowego mieszkania i postanowiliśmy, że w tym momencie przenosimy mała do jej pokoju. Będzie miała 9 miesięcy, więc chyba będzie ją juz można nauczyć samodzielnego spania. Taka mam nadzieję.Pozdrawiam Aga
    • Gość: guest Re: samo czy razem? IP: *.* 08.04.02, 17:42
      No cóż nie wiem czy to Cię pocieszy....jeden z naszych synów własnie zaczął przesypiać całe noce. Tylko, że on ma 2,5 roku. za to drugi syn (brat bliźniak) zaczął od kilku miesięcy przychodzic do nas w nocy (o róznych, niespodziewanych porach.... :)). Jest super, szczególnie jak usypiam w pracy przed komputerem (mąż tez oczywiście). Ale kochamy naszych synow okrutnie, nawet jak nie śpią. Pozdrawiam i życze odpoczynku i spokoju.
    • Gość: guest Re: samo czy razem? IP: *.* 08.04.02, 17:51
      My wyprowadziliśmy się z pokoju Jagódki, gdy miała właśnie 6 m-cy. Przesypiała już wtedy noce. Dziś ma 1,5 roku i jest różnie - czasem śpi całą noc, czasem trzeba wstać do niej i ją utulić, a czasem - jak dzisiaj - trzeba wziąć ją do łóżka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka