IP: *.* 10.04.02, 14:25
Mam pytanko. Moja corka od miesiaca pije soczki i je deserki no i mamy problem z kupka. Myslalam ze to po soczku z marchewka bo miala zaparcie i kupki staly sie twarde ale teraz nie pije juz marchewki a kupki nie zmienily swojej konzystencji. Jak to bylo u waszych dzieci?Wczesniej byla tylko na piersi i kupki byly zadkie.podrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: magnolia Re: Kupki IP: *.* 10.04.02, 14:42
      Czesc. U nas w momencie przejścia na inne jedzonko niz mleczko, kupki stały sie twarde. czasami zdarzają się jeszcze miękkie, ale sporadycznie. Pozdrawiam Mama 6-cio miesięcznej Oliwii.
    • Gość: Malgossia Re: Kupki IP: *.* 10.04.02, 17:05
      Nie martw się Aniu, z czasem się wyreguluje. Mój Mich też takie numery robił, kupki wyglądały jakby zrobił je króliczek :). Misiek ma juz prawie 10 miechów i jeszcze mu się zdarza zrobić cos takiego. Chyba dziecko musi się przystosować do nowego pokarmu i tyle. Możesz podać rano, na czczo parę łyżek wody z miodem. Pomaga.Pozdrawiam i życzę "miękkiej" hihihi.Małgosia
      • Gość: gosia_g Re: Kupki IP: *.* 10.04.02, 21:40
        Mój Misiek 6,5 m. od miesiąca je zupki marchewkowe z ryżem, te w słoiczkach bobovita, miestety soków nie chce do pyska wziąć, ale kupki bardzo twarde nie są. Oczywiście w porównaniu z tymi które robił przy karmieniu piersią, to są ultra twarde, bo Misiek wcześniej robił bardzo rzadkie kupki, tak że prawie wsiąkały w pampersa. Te teraz bardziej przypominają normalne kupy, choć raczej rzadkie, ale ze dwa razy zrobił taką kupę, która nie rozmazała się w pieluszce i to była jak do tej pory najtwardsza nasza kupa. Ja nadal Miśka karmię piersią, a zupy zjada tylko 2 razy dziennie w sumie 1 do 2 słoiczków. Pozdrawiam Gosia.
    • Gość: Brenda Re: Kupki IP: *.* 11.04.02, 08:59
      Moj Filipek (w tej chwili 9 m-cy)tez robil takie twarde kupki kiedy przeszlismy na zupki. Sprobuj dodawac do zupek troche buraka, bo marchewka zestala stolce. Mozesz tez dawac malej kaszke kukurydziana a kiedy to nie pomoze sprobuj Debridatu. No i niech jak najwiecej pije :))U mojego synka kupki zmienily sie jak zmienilam mleczko z sojowego na Nutramigen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka