Dodaj do ulubionych

ŻYWIENIE POWYŻEJ 1 ROKU

IP: *.* 21.07.02, 14:40
CZEŚĆ KOCHANI DOPIERO ODKRYŁAM TĘ STRONĘ I JESTEM NAPRAWDĘ SZCZĘSSSLIWA, W TEN SPOSÓB MOŻNA NAPRAWDĘ SOBIE WIELE POMÓC JESTEM MAMĄ 12 LETNIEJ KASI I ROCZNEJ MAIKI .MAM TROCHĘ PROBLEM Z USTALENIM JADŁOSPISU DLA TEJ MAŁEJ ,PONIEWAŻ ZA KAŻDYM RAZEM SMAKUJ JEJ COS INNEG JEŚLI MOŻECIE MI POMÓC BARDZO DZIĘKUJE
Obserwuj wątek
    • Gość: kabat Re: ŻYWIENIE POWYŻEJ 1 ROKU IP: *.* 22.07.02, 07:15
      Jadłospis 13 miesięcznego Maćka:8 mleko11 kaszka ryżowa z dodatkiem owoców /mamy skazę białkową więc pyszna kaszka mleczno ryżowa nie wchodzi w grę/15 zupka gotowana z wyżem lub makaronem18 deser - surowe owoce, budyń sojowy, ryż z owocamiok.20 mleko /brrrrrr paskudny Bebilon Pepti/w nocy czasami butlaLidka
    • Gość: Ptaszyna Re: ŻYWIENIE POWYŻEJ 1 ROKU IP: *.* 22.07.02, 08:48
      Jasio - 14 i pół miecharano - mleko 210 mlpóźniej soczek, deserek owocowy albo deserek jogurtowy, twarożkowy z owocamialbo później 2 parówki albo kanapka z szyneczką drobiowąobiadek - zupka (przeważnie słoiczki)w międzyczasie chrupki kukurydziane - na spacerkudrugie danie (też raczej słoiczek)drugi deserekkacha ryżowa na mlekuJasio lubi podjadać z naszych talerzy ale daję tylko nieokraszone ziemniaczki z wody, marchewkę, kalafior, gotowane mięso.Pozdro
    • Gość: annmary Re: ŻYWIENIE POWYŻEJ 1 ROKU IP: *.* 22.07.02, 10:24
      Wiktorek roczek i dwa tygodnie:6.00 cyc7.30 kaszka z owocami9.30 bułeczka + szyneczka albo paróweczka lub smażone jajko + obowiązkowo pomidor :)))12.00 jogurt albo serek14.30 zupka16.00 ziemniaczki + warzywka + mięsko19.00 kaszka21.30 cycPozdrawiamy serdecznie Wiktorek (śpiący) i gotująca zupkę mama :)
      • Gość: guest Re: ŻYWIENIE POWYŻEJ 1 ROKU IP: *.* 22.07.02, 10:50
        Kacperek 13 miesięcy, wsuwa wszystko co mu się podsunie na talerzu , jeśli chodzi o częstotliwość to wygląda to podobnie jak u dzieci moich przedmówczyń. Niestety słoiczki odpadają bo porcyjki są niestety za małe jak dla mojego synka.
    • Gość: BLANKA Re: ŻYWIENIE POWYŻEJ 1 ROKU IP: *.* 22.07.02, 13:04
      dziękuje za pomc ,a może maci jakieś fajne przepisiki na zupki i obiadki bębę wdzięczna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka