IP: *.* 21.07.02, 21:26
dziewczyny ! wczoraj przeżylismy z mężem chwile grozy ! wieczorem po karmieniu mojej malutkiej mai ( 5 tygodni) ulało się moje mleczko z KRWIĄ ! przerażeni zaraz zadzwoniliśmy do naszej pani doktor, kazała obserwować małą i zasugerowała, że mogła wgryźć się tak mocno w moje brodawki, faktycznie mam dosyć popękane ale kiedy po godzinie powtórzyło sie to samo i nie mogła to już być krew z brodawek (zresztą nie było na nich śladu krwawienia) mąż pojechał po panią doktor maja była cały czas spokojna, wręcz zadowolona i n ie wyglądała na chore dziecko lekarz bardzo dokładnie ją badała, oglądała, potem moje piersi, potem obserwowała jak ją karmię (wizyta trwała godzinę), stwierdziła, że pierwszy raz spotkała się z takim przypadkiem w swojej praktyce, nie mogła to być krew z żołądka bo była żywoczerwona, jak ze skaleczenia, w buźce mai też nic nie znalazła, w końcu postawiła diagnozę, że pękła jej jakaś żyłka w jamie ustnej, wykrwawiła się i zasklepiła sama, dlatego nie ma śladu dzisiaj jest już wszystko OK co wy na to ??? pozdrawiam magda
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka2002 Re: ulewanie IP: *.* 21.07.02, 22:22
      czesc :hello: magad tak jak ci pisalam na Dziecku nie martw sie i obserwuj Majepozdrawiam ASIA
      • Gość: magdako Re: ulewanie IP: *.* 22.07.02, 11:51
        fajnie cię i tu spotkać , asiu !dziękuję za słowa otuchy!magda
    • Gość: ewka2002 Re: ulewanie IP: *.* 22.07.02, 16:15
      ja jestem wszedzie :lol:
    • Gość: 2016 Re: ulewanie IP: *.* 23.07.02, 07:55
      Mam nadzieję, że już po problemie, ale na wszelki wypadek - http://www.babyboom.pl/, właśnie tam, chyba w dziale o chorobach - alergie - przeczytałam, że może to być przejaw alergii na mleko. Tylko jedno zdanie, ale może warto poszukać czegoś więcej. Wszystkiego dobrego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka