ela331 12.02.07, 14:18 Drogie mamy, czy macie jakieś sprawdzone menu na przyjęcie urodzinowe dla 2-latków. Może jakieś fajne zabawy dla dzieci. Z góry dziękuję za sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: Do mam 2-latków 12.02.07, 14:23 menu: tort, soczki, owoce łatwozjadalne, galaretka z owocami zabawy: wpuścić do pokoju pełnego zabawek w dużej grupie sprawdzone wielokrotnie, u siebie i u innych wiem, wiem, jestem minimalistką, grunt, że dzieci szczęśliwe Odpowiedz Link Zgłoś
kar.ola123 Re: Do mam 2-latków 12.02.07, 21:31 u nas sprawdzily sie chrupki kukurydziane, pokrojone w slupki ogorki, mleczka smakowe w kartonikach z rurka, czekoladowe platki sniadaniowe, obrane mandarynki; tort jedli tylko rodzice (dzieci nie chcialy) zabawy - dokladnie jak wyzej, nic nie organizowalam, tylko ew. interweniowalam w przypadku klotni Odpowiedz Link Zgłoś
gunda24 Re: Do mam 2-latków 14.02.07, 15:21 U nas zabawa była przednia dzięki: -ogromnej ilości balonów na podłodze -zimnym ogniom powbijanym w jabłuszko i iskrzącym się przy zgaszonym świetle (warto przygotować min. 2 opakowania) - NADZÓR OSOBY DOROSŁEJ! -dyskotece (ulubiona muzyka, kolorofon) -kredkom do malowania buziek dzieciaków A jedzenie zeszło na drugi plan)) Za rok planujemy pokaz sztucznych ogni pod gołym niebem! Pozdrawiam w-i-o-s-e-n-n-i-e Odpowiedz Link Zgłoś
ola9922 Re: Do mam 2-latków 14.02.07, 15:23 ROBICIE URODZINY W DOMACH CZY GDZIES INNDZIEJ? Odpowiedz Link Zgłoś