mmala5 25.02.07, 16:39 kilka dni temu moj synek dostal goraczki 38,3 kreski, zbijam ja, ale wraca, po za tym nie ma innych objawów, co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omamamia1 Re: gorączka u 3 latka 25.02.07, 16:47 Mój 3-latek przechodził to od wtorku do wczoraj.Pierwsza noc 39 stopni,później stopniowo spadało ale nie niżej niż 37.2,dopiero wczoraj go puściło,teraz ma 36.2.Poza tym zupełnie nic(ani kataru,ani kaszlu)Sprawdziłam mocz bo lekarz prosił o to i też wszystko o.k.Podobno teraz jest taki wirus tylko trzeba go wysiedzieć w domu bo lubi rzucać sie na jelita lub płuca. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala5 Re: gorączka u 3 latka 25.02.07, 17:03 A i moj nic zupełnie nie je, a jak Twoj z jedzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: gorączka u 3 latka 25.02.07, 19:18 Mój w ogóle chudy(14 kilo)więc to nic dziwnego,że nie je.U moich dzieci zawsze jest taka prawidłowość,że na dzien,dwa przed choroba jedzą jak nakręcone a później głodówka parę dni.Najlepiej podaj cos do jedzenia w momencie gdy temperatura spada,bo gdy rośnie,może to skończyc sie wymiotami.Apetyt wróci jak infekcja minie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala5 Re: gorączka u 3 latka 27.02.07, 19:59 juz jest po wszystkimgoraczka mineła. Odpowiedz Link Zgłoś