na4 28.04.03, 20:52 Jaki krem możecie polecic na bardzo wysuszone ciałko 2 letniego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kasi Re: krem na suchą skórę 29.04.03, 14:06 Polecam maść Lipobase. Ja smaruję Kasi buzię. Maść jest bardzo tłusta ale naprawdę pomaga. Używam też Balneum do skóry suchej. Możesz kąpać w emulsji Oilatum, po której nie trzeba już stosować żadnych kremów. Pozdrawiam Mama Kasi Odpowiedz Link Zgłoś
myszkap Re: krem na suchą skórę 29.04.03, 16:26 Ja polecam kosmetyki do suchej skóry ( krem też ) z serii Topialyse firmy SVR. Do kupienia w aptekach, choć niestety dość drogi... Pozdrawiam - Aga Odpowiedz Link Zgłoś
alex-1 Re: krem na suchą skórę 05.05.03, 09:11 Cześć, Ja też polecam to co poprzedniczki i jeszcze jest Oilatum żel do kąpieli leczniczej-to coś przypomina maść,ale ładnie się spłukuje i jest baaaaardzo skuteczne.Ja stosuję tylko okresowo I szczerze polecam.A testowałyśmy już wiele,bo mała chyba po mnie odziedziczyła suchość skóry.Ten żel nadaje się dla niemowląt i dorosłych. Powodzenia w walce z suchością )) Alex Odpowiedz Link Zgłoś