cykorka1 25.05.08, 09:50 mam jeszcze jedno pytanie czym sa spowodowane zimne raczki,coreczka ma2,5roczku.karczek ma cieply Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzalka Re: zimne raczki 25.05.08, 13:03 cykorka1 napisała: > mam jeszcze jedno pytanie czym sa spowodowane zimne raczki,coreczka > ma2,5roczku.karczek ma cieply domysły na te temat są rózne (słane krążenie obwodowe itp) ale wg mnie po prostu taki typ- mój syn tak ma, wiecznie zimne rączki, mimo, że nie jest mu zimno Odpowiedz Link Zgłoś
0.gaba1 Re: zimne raczki 25.05.08, 18:39 zgadzam sie z grzalka.moj syn ma 20 miesiecy i lekarz powiedzial,.że zimne rece u niego to slabe krążenie albo slabe ukrwienie mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: zimne raczki 25.05.08, 19:55 0.gaba1 napisała: > zimne rece u niego to slabe > ukrwienie mózgu. ??????? zmień lekarza, dobrze Ci radzę Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_i_dzieci Re: zimne raczki 26.05.08, 11:39 Taka jej uroda widocznie. Moja Amelka też tak ma,ja tez. A Patryk za to jest cieplutki nawet jak lekko zmarznie. Odpowiedz Link Zgłoś