Dodaj do ulubionych

uderza glową

21.01.09, 21:28
mam problem z moim 14 miesięcznym synem gdy się denerwuje lub czegos zabroni
lub cos mu nie pasuje to uderza glowa o ziemie lub bije sie po niej raczka
jest to dla mnie przkre nie wiem co mam z tym robic staralam sie nie zwracac
najpierw na to uwagi i udawac ze nie widze ale nic to nie dalo zwracanie i i
mowienie nie wolno tez nie pomaga nie wiem co mam robic wyglada to dziwnie
dziecko dobrze sie rozwija i nie ma z nim innych problemow prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • 4sylwia Re: uderza glową 22.01.09, 21:24
      Witam. Moim zdaniem nie masz powodów do obaw. Ja czułam to samo gdy mój synek
      miał miej wiecej tyle miesiecy co Twój, robił dokładnie to samo co Twój. Jak sie
      zesłościł, lub cos chciał a ja mu tegop nie dałam to uderzał główka albo w
      podłoge albo w ściane. Wiem ze jest to przyklry widok ale dzieci chyba tak maja.
      Mojemu dziecku to przeszło i teraz juz tak nie robi a ma 20 miesiecy. Tak wiec
      cierpliwości. Dziecko nie uderzy sie tak mocno zeby go bolało smile bo dzieci mimo
      ze sa małe sa bardzo mądre i same sobie krzywdy świadomie nie zrobią. Pozdrawiam
      Cię gorąco i życzę wytrwałości i cierpliwosci.
      • Gość: joan Re: uderza glową IP: *.mynet.com.pl 09.02.09, 20:53
        moj starszy synek tez sie tak zloscil ,dzis ma 9lat i poza tym ze jest mege
        energiczny jesy ok,ale polecam tak czy siak kontrole u dobrego neurologa,taki z
        prawdziwego zdarzenia bedzie wiedzial po wywiadzie czy cos sie dzieje czy
        nie,powodzenia
        • aga377 Re: uderza glową 09.02.09, 21:24
          Witam,
          ja również polecam wizytę u dobrego neurologa. Myślę, że lepiej pójść i rozwiać
          wątpliwości niż martwić się, że coś jest nie tak. Córeczka moich znajomych
          robiła tak samo, nie pamiętam już dokładnie ale neurolog znalazł przyczynę
          takiego zachowania i na szczęście nie było to nic poważnego.
          Pozdrawiam
          aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka