maj55 12.03.09, 11:33 dziewczyny, jak ściągnąć pokrowiec z maxi cosi cabrio? to jest ten pierwszy fotelik do 13 kg. Mam problem pasem między nóżkmi, który jest przeszyty i z nic nie mogę wpaść jak to ominąć. A wyprać muszę, to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: ściąganie pokrowca z fotelika samochodowego 12.03.09, 12:40 Jak nic sie nie zmienilo, to ten pas nie jest przeszyty, jest mocowany do stelarza, ale wokol niego jest taka oslona z tworzywa, ktora trzyma material i ja mozna wyjac,, wtedy pokrowjec zdejmiesz bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
maj55 Re: ściąganie pokrowca z fotelika samochodowego 12.03.09, 14:34 mocuję się i nic Odpowiedz Link Zgłoś
dejw900 Re: ściąganie pokrowca z fotelika samochodowego 11.07.09, 10:13 POleciłem kumplowi zeby kupił na www.pokrowce.fryda.com.pl/ i jest zadowolony bo do tej pory pokrowce sprawują sie wysmienicie.Nie trą sie ani nie zsuwają. Odpowiedz Link Zgłoś
maj55 Re: ściąganie pokrowca z fotelika samochodowego 12.03.09, 14:37 jesooooooo, a szukałam dziury w całym kombinatorka Odpowiedz Link Zgłoś
alamut Re: ściąganie pokrowca z fotelika samochodowego 22.05.09, 11:22 Zdjecie pokrowca to ciezka sprawa..Mozna je po prostu uszkodzic. Ja tak mialemi musiałem kupic nowe. Tutaj jest dobry sklep www.pokrowce.fryda.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lawikas Re: ściąganie pokrowca z fotelika samochodowego 09.06.09, 10:51 Dobry pokrowiec powinien szybko zejsc. A gdzie kupowałes?? Jesli na fryda.com.pl to nie bedzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś