malgo76 25.11.03, 11:11 cześć mamuśki poradźcie mi co mam zrobić z sześciomiesięcznym bobaskiem który od dwóch tygodni nie zamierza nawet tknąć mleka. jak poczuje tylko mleko, lub kaszę mleczną na języku ma odruch wymiotny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karcik Re: mleko 25.11.03, 14:10 Witam, Myślę, że powinnaś sobie odpuścić. Mój synek jak miał 5 miesięcy wypiął się na pierś (przez 2 tygodnie prawie wcale nie jadł, a ja przeżywałam męki), w końcu przeszliśmy na mleko modyfikowane, ale i to po miesiącu przestał jeść. W końcu przestałam mu je dawać, ale po dwóch tygodniach znowu spróbowałam i udało się. Nie wiem czy Twoje dziecię je coś innego, jeśli tak, to karm go tym co lubi, a do podawania mleka wróć za jakiś czas. Może uda Ci się tak jak mi. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szymag1 Re: mleko 25.11.03, 21:24 Moj synek ma 6 miesięcy i od trzech dni wcale nie chce pić mleczka. On teraz ząbkuje i myślę że ten brak apetytu jest przejściowy.Dodam, że w ciągu dnia też je niewiele.Pozdrawiam mama Igorka. Odpowiedz Link Zgłoś