justys2529 17.07.09, 07:38 Witam was Mamusie!!Może te pytanie wyda się komuś głupie ale ja mam dylemat czy z 14 miesięcznym dzieckiem można jechać juz do Wesołego Miasteczka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clapton1985 Re: Wesołe Miasteczko!!! 17.07.09, 08:57 Ja byłam w chorzowskim WM. Tam ogólnie (jak dla mnie) jest syf. Wszystko piszczy, trzeszczy i huczy. Moja mała bała się tych huków. Podobały jej się takie słonie, które jeżdżą w górę i w dół. Moja miała wtedy 20 m-cy. Kolejki jeżdżą bardzo szybko i taki bąbelek się wystraszy. Chociaż jak ją nie zabierzesz to nie będziesz wiedziała hehehe. Ja osobiście polecam zoo i Leśny Park Niespodzianek - Ustroń. Byliśmy z naszą córcią jak miała roczek i była zachwycona. Co innego Disneyland ..mmmm...tam to takie maleńkie szkraby będą zachwycone. Wszytsko kolorowe i dopracowane. Polecam każdemu! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: Wesołe Miasteczko!!! 19.07.09, 22:47 clapton1985 napisała: Co innego Disneyland ..mmmm...tam to takie maleńkie szkraby będą > zachwycone. Wszytsko kolorowe i dopracowane. Polecam każdemu! Taaakkk. maluchy uwielbiaja tlumy i godziny w kolejkach spedzanych do atrakcji Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Wesołe Miasteczko!!! 17.07.09, 13:12 my ze swoim poszlismy do Wesolego Miasteczka, gdy mial 18 msc a bylo to dokladnie w maju. nie na wszystkie karuzele chcial wejsc, bo za duzo halasu robily i to go draznilo. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: Wesołe Miasteczko!!! 17.07.09, 13:43 Jechać można, tylko po co ??? Dla dziecka w tym wieku jest dużo ciekawszych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin80 Re: Wesołe Miasteczko!!! 19.07.09, 20:31 Jak dla mnie to za mały dzieciaczek, nie ma tam atrakcji dla takich maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Wesołe Miasteczko!!! 19.07.09, 21:52 Ja byłam z 13-miesięcznym, ale tylko dlatego, że mamy też starsze dziecko. Dla samej Małej bym nie szła, bez sensu, z rozrywek skorzystała tylko z bujaka na monetę. A i to nie ejstem pewna, czy tylko posiedziała, czy też wlączyliśmy bujanie. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Wesołe Miasteczko!!! 19.07.09, 21:59 Nie warto... mieszkam nieopodal chorzowskiego WM i porażka! Tłumy walą co weekend - i większość maluchów to towarzystwo dla starszego rodzeństwa. Również polecam park leśnych niespodzianek i zoo w chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
martula06 Re: Wesołe Miasteczko!!! 19.07.09, 22:07 Może do takiego Wesołego Miasteczka dla maluchów. Polecam Rabkoland - jest super. Byłam tam z moimi corkami - starsza ma 3 latka młodsza 18 miesięcy - większą frajde miała starsza ale młodsza też się bardzo dobrze bawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
bebik.pl Re: Wesołe Miasteczko!!! 19.07.09, 22:07 Z zoo takie małe dziecko bardziej skorzysta. Poogląda sobie zwierzęta i uniknie hałasów, wrzasków itp. My byliśmy z synkiem jak miał 9 miesięcy i mu się podobało. Zapraszam: www.bebik.pl/2009/06/wycieczka-do-zoo/ Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi bebik.pl 19.07.09, 22:14 Fajnie, że sobie założyłaś taki ładny blog, ale nie musisz go reklamować w co drugim poście - nawet jeśli wpisy byłyby na temat wątku - wystarczy sygnaturka. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: bebik.pl 20.07.09, 14:47 > Choć uważam, że skoro jest na temat, to akurat wklejenie linka to chyba nie taki problem. Problem to może wielki nie jest, ale ktoś mógłby pomyśleć, że zbierasz kliki za wejście do blogu, albo co... Bezpieczniej normalnie forumować, w sensie odpowiadania na posty, zamiast prawie wyłącznie kierować do blogu. PS. Tu na temat nie jest, bo założycielka wątku pyta o wesołe miastecznko z 14-miesięczniakiem, a nie zoo z 9-miesięcznym dzieckiem. Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś