mbw78 22.07.09, 21:54 czy ktoś używa pampersów pants? moja córeczka 15 miesięczna nauczyła się rozbierać i teraz ciagle ściąga spodnie i piżamę i nawet pampers, czy te pantsy sąfajne w użyciu? bo tych by tak łatwo nie zdjęła... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epreis Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 22.07.09, 22:01 skoro potrafi zdjąć spodnie to i to zdejmie bo ściąga się je tak samo, w dół.. ja mam, kupiłam kiedyś bo wchodziły nowe te z podziałem dziewcyznki/chłopcy i "unisexy" były na sporej wyprzedaży... teraz zakłądam bo młoda "woła" siku i wygodniej mi w doł i w góę podciągać niż za każdym razem zakłądać, no i mają ten plus, że są niewygodne- BARDZO nie pasują mojej córeczce... Odpowiedz Link Zgłoś
lalota Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 22.07.09, 22:05 Moj 17tomiesieczny synek sciaga majtki pampersowe bez problemu (bo uwielbia z gola pupa biegac ostatnio). Jesli uda mu sie rozerwac przy tym bok, to pielucha do wymiany. Majtki huggis maj z boku rzepy, wiec mozna je po raz drugi zalozyc. Majteczek uzywamy bo sie je duzo latwiej zaklada (mlody nie cierpi na lezaco pieluszki zmieniac). Mysle, ze najlepiej sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
teritom Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 22.07.09, 22:05 Ja używam dla chłopca. Wg mnie bardzo fajne, używam ich głównie z tego względu iż ubieram małego na siedząco bo inaczej nie da rady ;- ) a ich nie trzeba zapinać z czym był największy problem przy normalnych pampersach. Jeżeli chodzi o ściąganie przez dziecko to nie pomogę, mój synek zdaje się na mnie przy tej czynności Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_il Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 24.07.09, 18:29 Ja używam tych pampersów dla dziewczynki, i dla mnie są one super. łatwo się je zakłada,bo moja córeczka odkąd skończyła rok nie da sobie założyć normalnego pampersa na leżąco, a z tymi pieluchami nie mamy problemów z załozeniem. Myślę,że jednak i z tymi pampersami Twój synek sobie poradzi przy ściąganiuskoro sam sciaga sobie majteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ala_1982 Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 24.07.09, 21:54 Mój synek ma 1,5 roku i używamy ich już dłuższy czas. Dla nas rewelka,ładnie się dopasowują i nie muszę się martwić czy nie za ciasno albo za lekko zapięłam pieluchę. Poza tym normalne pampersy w nocy przesikiwał ( karmię jeszcze piersią ),tych nie... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka1237 Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 07.10.15, 11:10 Witam pieluchomajtki Pampers pants to nowoczesny produkt, który świetnie się sprawdza w praktyce. Bardzo dobrze dopasowują się zarówno do brzuszka jak i nóżek dziecka dzięki czemu nie utrudniają ruchów, kiedy nasze bobasy chodzą czy się bawią. Pieluchomajtki są niezwykle miękkie niczym bawełna a przy tyn niezwykle chłonne, dziecko spokojnie może przespać noc. Przewijanie małego szkraba jest bardzo proste i wygodne zakładamy je jak zwykłe majteczki, ażeby zdjąć wystarczy rozedrzeć boki. Cena może wydawać się wysoka ale za tę jakość warto. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaj93 Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 09.10.15, 14:06 Pampers Pants to doskonale rozwiązanie dla poruszających się dzieci. Najważniejsze to to, że wykonane są z miękkiego i przyjaznego materiału, który idealnie dopasowuje się do dupki, plecków i brzuszka dziecka, nigdzie nie odstaje i nie krępuje ruchów. U córki chłonność jest w sam raz - pantsy wytrzymują minimum 10 h, a ich zmiana jest przyjemnością, ponieważ dziecko może samodzielnie rozerwać boki (co sprawia mu niezmierną frajdę), a zakładanie jest radochą, ponieważ maluszek cieszy się, że zakłada majteczki, a rodzic, że nie musi przez kilkanaście sekund utrzymać w bezruchu dziecko. Uwazam także, że pantsy doskonale sprawdzają się w początkach nasadzania dziecka na nocnik, ponieważ można je tylko zdjąć i za chwilkę założyć. Godne uwagi jest także to, że nie obcierają ani nie podrażniają nóżek Maluszka. Z czystą przyjemnością polecam Pampers Pants Odpowiedz Link Zgłoś
magda.tyl Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 24.07.09, 21:51 Fajne są pod tym względem, że ubiera się jak majtki. Niefajne ze względu na to, że jakieś takie grube, sztywne. Nie wiem jak te dla dziewczynek, ale dla chłopców ten wkład chłonący jest za gruby, dziecko szybko wygląda jak w zasikanej pieluszce. Mogłyby być takie miękkie i cienkie jak zwykłe pieluchy Pampers, tylko w formie majteczek. Jakby były tańsze, też bym się nie obraziła Odpowiedz Link Zgłoś
4zaj Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 25.07.09, 14:17 Fajne są,ąle bambuła między nogami się robi nawet jak mało zasikane i wygląda to tak jakby dziecko chodziło z jedną pieluszką cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.tyl Huggies pants 26.07.09, 21:23 Wczoraj przypadkiem znalazłam w tesco huggies pants, takie pieluchomajtki wzór jakby jeans. Są podobne do Pampersowatych, ale trochę cieńsze i miększe. Wciąga się jak majtki, mają po bokach coś jakby rzep, jak rozerwiesz można ponownie zapiąć. Myślę,że lepsze od Pampers, ciekawe jak długo będą w sklepach, bo to jakaś edycja limitowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 27.07.09, 10:25 Są b. fajne. Używałam przy odpieluchowywaniu 2,5 latka. Są też wygodne bo w nocy nie trzeba ich ściągać tylko wystarczy zerwać z boku i wysunąć. Jedyna wada to cena ... Używałam też huggisów majtkowych i pants'ów z tesco. Te ostatnie chyba najtańsze były a też całkiem dobre. Polecam szczególnie przy odpieluchowywaniu na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
julita165 Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 08.10.15, 15:36 Ja uzywam. Ale tylko do spania bo synek już dawno w dzień chodzi bez pampersa. Moim zdaniem fajne. Jeśli chodzi o zdejmowanie to podejrzewam, że problem pozostanie bo zdejmuje się je równie łatwo jak zwykłe majtki Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 11.10.15, 22:40 A jak dla mnie to lipa - przeciekają bokiem (tam gdzie są gumki do rozrywania). W dzień pewnie sprawują się lepiej ale na noc nie polecam. Lepsze zwykłe. Odpowiedz Link Zgłoś
olik26 Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 24.09.20, 10:38 Super pieluchomajtki, lekkie i miękkie w dotyku, nie przepuszczają nawet po długiej nocy, łatwo się zakładają i zdejmują, nawet przez samo 2-letnie dzieciątko, polecam z przyjemnością wszystkim mamom Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Pampersy pants jak majtki-ma ktoś? 24.09.20, 13:25 Skoro wyciągnęłaś watek sprzed 10 lat, żeby nam o tym powiedzieć, to od razu wiadomo, ze to reklama. I to marna. Tak marna jak te pieluchy?? Odpowiedz Link Zgłoś