kaja813 20.09.09, 15:58 dziewczyny czy moge umyc panele woda z octem bo sa jakies wiecznie w zaciekach juz tyle plynow juz niemam sily poradzcie cos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutka07 Re: panele a mycie octem 20.09.09, 16:37 Probowalas plyn Pronto, ja ostatnio kupilam i jestem zadowolona. On jest do parkietu i paneli. Odpowiedz Link Zgłoś
mateoeasy Re: panele a mycie octem 20.09.09, 19:31 na poczatek to moze sprobuj sama woda.jak podloga wyschnie to ja lekko sucha szmata przepoleruj.pewnie za duzo masz ulepszaczy i stad taki efekt...ja myje plynem podlogi raz w tyg lub raz na dwa.a tak na codzien to zwykla woda.ocet to nie bardzo jednak.. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: panele a mycie octem 20.09.09, 23:07 cała tajemnica tkwi w mopie ja mam w domu 100m paneli, myję takim składanym mopem płaskim z nakładką z mikrofibry (kupionym w Intermarche) kiedyś umyłam zwykłym frędzlowym i się załamałam, na podłogi patrzeć niemogłam... płyn: Cif Brilliance, teraz mam Ajax - też dobrze Pronto ma wosk, którym pokrywa podłogę i ona potem bardzo się rysuje Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: panele a mycie octem 21.09.09, 09:03 A ja nie lubie tego skladanego mopa i wrocilam do fredzlowego Viledy. Roznicy nie widze Co do Pronto to mnie zaskoczylas, bo odkrylam go niedawno, trzy razy dopiero mylam i jestem zadowolona. Ajax zostawilam do lazienki i kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: panele a mycie octem 21.09.09, 08:14 Ja myje goraca woda z octem. Narzedzie pracy to plaski mop z mikrofibry. Nie ma zaciekow a panele mam ciemne i wszystko na nich widac. Wyprobowalam Pronto, Ajax, plyn do paneli Classen - nie zdaly egzaminu. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: panele a mycie octem 21.09.09, 09:06 Kolezanka mojej tesciowej polecala jej, wlanie do wody plynu do mycia szyb. Nie testowalam Odpowiedz Link Zgłoś