malwinalis 02.10.09, 11:45 www.pudelek.pl/artykul/19929/czerwona_mamba_czyli_slub_pavlovic/ czy podoba sie Wam to zestawienie? Jak osobiscie nie zalozylabym takiej sukni, ale na tej Pani wyglada ona rewelacyjnie i strasznie podoba mi sie wiazanka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 11:46 bardzo ladnie wygladala, a sukienka fakt- nie dla kazdej Odpowiedz Link Zgłoś
paolka_82 Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 11:51 Wiazanka ciekawa, nawet bardzo. Najbardziej podobały mi sie jednak perły u Skrzyneckiej. Fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka-9 Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 11:55 podzielam zdanie, nie każdy by w niej dobrze wyglądał, na niegwiazdorskim ślubie uchodziłaby raczej za ekstrawagancję, a ona wygląda faktycznie bardzo ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 11:50 > czy podoba sie Wam to zestawienie? Podoba, nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 12:00 Bardzo mi się podoba i pasuje do niej Skrzynecka też fajnie wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 12:12 Sukienka fajna, ale tan czarna wiązanka do ślubu ta dla mnie masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 12:14 Podoba mi sie zestawienie Pavlovic+sukienka+ wiazanka Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 12:15 Wielki Ptak z ulicy Sezamkowej, ino czerwony no sorry, nie moja bajka, ani kiecki, ani solaryczna opalenizna, ani cała reszta, wiązanka tyż nie Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 23:05 podzielam Twoje zdanie. Nie gustuję w takim stylu i w takich kreacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 12:18 nie cierpię takiej estetyki i takiego typu urody Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 12:19 Świetnie wygląda. Pasują jej wyraziste barwy. Wiązanka innowacyjna , no i ręce miała wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinalis Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 12:27 inna (w domysle np czerwona) wiazanka by nie pasowala bo by sie zlalo. dla mnie ta wizanka to boma! choc gdybym nie widziala tych zdjec i ktos by mi powiedzial o takiej wiazance na slub to bym sie popukala w czolo. w zasadzie to bukiet,bo wiazanka to na pogrzeb:p Odpowiedz Link Zgłoś
s.lonko Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 12:34 Nie podoba mi się zupełnie. Kolor OK, pasuje jej, ale ten krój jak zlepek przerośniętych kwiatostanów ostu na konstrukcji z bibuły... Mąż wyglądający jakby przyszedł na własny pogrzeb i Skrzynecka prosto z Dynastii - też nie moja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 12:37 sukienkę projektowała Ewa Minge...i nawet gdybym tego nie wiedziała...wiedziałambym w stylu Minge...falbanki, falbanki, falbanki... jakaś celebrytka kilka lat temu miała podobną ślubą tylko białą, też projektu minge Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 12:40 ja pewnie bym wygladala w niej jak jakis kotlet, ale ona wyglada rewelacyjnie. Czemu nie, sama do slubu mialam kreacje w kolorze terakoty, stworzona przez dzielna, poczatkujaca mloda projektantke. Odpowiedz Link Zgłoś
caffe_mocca Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 12:49 Bardzo podoba mi sie sukienka! jest swietna wiązanka za bardzo przypomina mi australijski boomerang lub chomonto dla konia (kwiaty ok, kształt nie) zeby sie podobac ale suknia - boska! Odpowiedz Link Zgłoś
bez27 Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 14:01 sukienka jest świetna! oczywiście nie dla każdej sukienka na Pavlovic wygląda świetnie! wiązanka też fajna! natomiast Skrzynecka - beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 16:23 Nie podoba mi się i nie założyłabym takiej kreacji. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 17:44 Nie podoba mi się sukienka, nie moja stylistyka, poza tym pani przed ślubem zatrzasnęła się chyba w solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 17:45 Mnie się podoba, pasuje do niej, jest odważna i niekonwencjonalna..i wiązanka świetna...całość super!! Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: sukienka Pawlowicz 02.10.09, 22:43 A mi się podoba facet Pavlovic Nawet długie włosy, których z reguły nie lubię u mężczyzn, u niego mi nie przeszkadzają... Odpowiedz Link Zgłoś
avvg Re: sukienka Pawlowicz 03.10.09, 13:03 Sukienka może i ok, ale nie pasuje mi do tej okazji. Śmiem się jeszcze domyślać, że w tym USC, jak w większości, są ściany, z których odpada olejna farba, na stojakach dogorywają podeschnięte paprotki, a stosownego pokoju stąpa się po linoleum. To się gryzie z moim poczuciem estetyki. Ale może tak nie jest, i mam nadzieję, że pani IP ładnie komponowała się z otoczeniem (do garnituru męża suknia średnio pasowała, moim zdaniem - tu jakieś sztuczności, Ulica Sezamkowa, a on - klasyczny, bez śladu pazura nawet, i jeszcze te połyskujące klapy i kieszonki, dla mnie to nie "pazur", a wieś, ktoś to bez pomysłu uszył) Odpowiedz Link Zgłoś
polaola Czy to slub strazaka ??!! 03.10.09, 17:46 Bo panna mloda ma outfit jak GASNICA ) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: sukienka Pawlowicz 03.10.09, 17:54 a kto to jest???? Sukienka oki, nawet ładna. Odpowiedz Link Zgłoś