basiadulak Re: Dom nad rozlewiskiem 07.10.09, 15:44 Niestety muszę się zgodzić z twoją opinią na temat filmu.Jest mi bardzo przykro ponieważ pod koniec wakacji czytałam książkę "Dom nad rozlewiskiem".Książka napisana moim zdaniem typowo pod serial.Lekka,szybko się ją czyta,nie skomplikowana fabuła.I muszę przyznać że czekałam na pierwszy odcinek serialu.Niestety trochę mnie rozczarował.Poczekam jeszcze na kolejny odcinek,może się coś zmieni. Książka zdecydowanie lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
sefora74 Re: Dom nad rozlewiskiem 08.10.09, 13:18 Ksiązka świetna mająca fajny klimat, czekałam z utęsknieniem na film niestety bardzo się zawiodłam totalna chała. Brodzik zupełnie nie pasuje do mojego wyobrażenia Małgosi, aktorka grająca Manię również. Muzyka totalne dno, żadnej akcji, masakra. Nie zamieżam oglądać kolejnych odcinków. Gdyby film był kręcony przez TVN pewnie byłby lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sefora74 Re: Dom nad rozlewiskiem 08.10.09, 13:24 o kurcze oczywiście - zamierzam -przepraszam za błąd Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Dom nad rozlewiskiem 08.10.09, 13:40 książka jak dla mnie nie do przełknięcia - nawet jako "czytadło". A filmu nie obejrzałam - kiedy zobaczyłam obsadę... dałam sobie spokój. Czego się spodziewałaś po filmie z Brodzikową w roli głównej? Czy ktoś kiedyś widział jakiś dobry film z jej udziałem? No... może w "Kasi i Tomku" była ok, reszta to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś