tula_77 12.01.04, 22:08 Witam mamy ekspertki czy któraś z was stosowała proszek troist jeśli tak to jak sie go stosuje i no co on konkretnie działa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aronka1 Re: Proszek troisty 12.01.04, 22:49 Wydaje mi się, że słyszałam o wodzie troistej, ale może się mylę. Znajomi, rodzice wyrośniętych już (9 lat) bliźniaków bardzo kiedyś zachwalali. Jest to środek na kolki niemowlęce. Podobno rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
darko10 Re: Proszek troisty 13.01.04, 18:41 Ja stosowałam jako środek na kolkę; podaje się odrobinkę - tyle co na czubku noża, rozpuszczone w mleku lub wodzie (na łyżeczce) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Proszek troisty 13.01.04, 19:01 Tak, ja stosowalam, u mojego dziecka jak mialo kolke. Pomagalo ale nie natychmiast no i dawalo krotkotrwaly efekt. Jesli mialabym ocenic to jest jednak lepsze od wody koperkowej. Co do dawkowania to naprawde tylko odrobinke, na czubek lyzeczki. Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Proszek troisty 13.01.04, 21:18 podawałam kilka razy na kolkę- nie działał. Odpowiedz Link Zgłoś