angazetka 11.02.10, 14:41 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7550248,Wyrok_ws__seksafery__Lepper_i_Lyzwinski_skazani_na.html Ależ się ucieszyłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krejzimama Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 14:44 Ja też! Ja też! Ja też!!! Jedna sprawa mnie wkurzyła. Kogo zaprosił do siebie Rymanowski do TVN24? Leppera. Niestety coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że media to taki sam burdel jak polityka. Jednak trzeba skądś czerpac informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 15:11 > Ja też! Ja też! Ja też!!! i ja > Niestety coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że media to taki sam burde > l > jak polityka. niektórzy wierzą, że TVN jest postępowy i nowoczesny. zdaniem niektórych wystarczy nie wielbić PiS-u, by znaleźć się w gronie postępowych i nowoczesnych... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 15:13 > niektórzy wierzą, że TVN jest postępowy i nowoczesny. Na tle TVP - jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 15:22 jest trochę bardziej postępowy i nowoczesny niż TVN, co nie znaczy, że jest postępowy i nowoczesny Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 15:08 Oj tam. Lepper jest niewinny, to jest decyzja polityczna, a sąd miał od początku napisany wyrok ;p Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama kicha 11.02.10, 15:12 Właśnie czytam, że ten knur łyżwiński już dzis moze wyjść na wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
filipianka Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 15:12 Ł. akurat odwrotnie wiadomosci.onet.pl/2127265,11,lyzwinski_juz_dzis_opusci_areszt,item.html ktoś mi napisze why? bo się nie znam że niby wyrok nieprawomocny, no i co z tego, skoro wcześniej ktoś zdecydował że ma być w areszcie to jaka przesłanka ustąpiła że teraz już może nie być? Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 15:25 Bo to przecież schorowany, biedny,niedołężny człowiek. Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 15:32 > Bo to przecież schorowany, biedny,niedołężny człowiek. > Litości! Lyzwinski to @^&%$£, ale to nie znaczy, ze mozna ludzi trzymac latami w areszcie przed wyrokiem. Niech siedzi zasadzone, a nie na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 21:27 lykaena napisała: > Bo to przecież schorowany, biedny,niedołężny człowiek. > Litości! No ale całkiem serio, nawet wizualnie bardzo się posypał. Zupełnie nie przypomina czerstwego, energicznego, zadowolonego z siebie knura, jakim był kiedyś. Mam ochotę jeszcze jedno zdanie dodać, ale się powstrzymam Mam nadzieję, że ten wyrok rzeczywiście będzie jakimś krokiem milowym w polskim politycznym półświatku Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 15:37 Bo widocznie areszt nie ma juz uzasadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 15:30 niestety, nie pójdą. Układy się ma... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 15:38 Moze z ta radoscia poczekaj do uprawomocnienia sie wyroku? Bo poki co - falstart jakby. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 15:43 Na wszelki wypadek wolę się cieszyć już. Bo ten wyrok to już jest ważny sygnał. I to mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 21:08 Lyzwinski wyszedl, bo pewnie w areszcie siedzial ze wzgledu na obawe matactwa. Zapadl wyrok, areszt mozna uchylic. A do wiezienia pojdzie (o ile) po uprawomocnieniu sie wyroku. Oczywiscie areszt wliczaja do wyroku, wiec pewnie zaraz bedzie mogl sie ubiegac o wpz. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 21:30 Hmmm, czyżby jednak za Lepperem zatrzasnęły się drzwi do pierwszoligowej polityki ? Uwierzę, jak zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Pójdą siedzieć! 11.02.10, 22:04 Nie ukrywam, mnie też ten wyrok ucieszył. Nie jestem fanką pani Krawczyk, bo też się nie zachowywała fair, ale to nie znaczy, że można ją traktować w taki sposób. Teraz tylko apelacja, uprawomocnienie się wyroku i mogą sobie siedzieć za gwałcenie i wykorzystywanie kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś