aurita 13.03.10, 16:49 i dlatego papiezem zostac nie mozemy ! ot co! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7657185,Dlaczego_kobieta_nie_moze_byc_papiezem.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 17:04 Ona jest po prostu koniem trojańskim antyklerykałów. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 17:31 A ja myslalam, ze to cisnienie. Ciekawe co sie dzieje z naszymi mozgami podczas porodow. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarka Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 17:38 nutka07 napisała: > A ja myslalam, ze to cisnienie. > > Ciekawe co sie dzieje z naszymi mozgami podczas porodow. Jak to co? - wszystkie mamy odpieluszkowe zapalenie i dlatego nalezy zas zamknac w kuchni i wystawic na dzialanie plyty indukcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 17:41 Cóż, naprawdę zasadne jest powiedzenie "CHroń mnie Boże od przyjaciół, z wrogami sam sobie poradzę". Przy takich działaczach - aktywistach zajadli ateiści są zbędni, a ich wysiłki mające na celu kompromitację KK i jego wiernych - mizerne i nieskuteczne. BTW nie wiem to ta baba bierze, ale dilera powinni wsadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 21:03 > Przy takich działaczach - aktywistach zajadli ateiści są zbędni, a ich wysiłki mające na celu kompromitację KK i jego wiernych - mizerne i nieskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 17:41 no, niektórym paniom z Pis-u i z Lpr-u na pewno puchnie... Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 17:46 Cóż ja myślałam że takie myślenie o kobietach skończyło się wraz ze średniowieczem, a tu proszę, najbardziej przykre jest to że takie bzdury o kobietach mówi...kobieta..no cóż Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 17:52 To nie jest kobieta To, jak większość działek LPR i PIS, zbrojne ramię patriarchatu. One w kultywowaniu własnej podrzędności zatraciły swoją kobiecość i człowieczeństwo. Gotowe są się samoponiżać i swoją płeć, byleby tylko zyskać poklask i uznanie w oczach zwierzchników. Żałosne istoty. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Mozg nam puchnie? 14.03.10, 21:28 > To nie jest kobieta > To, jak większość działek LPR i PIS, zbrojne ramię patriarchatu. > One w kultywowaniu własnej podrzędności zatraciły swoją kobiecość i > człowieczeństwo. Gotowe są się samoponiżać i swoją płeć, byleby > tylko zyskać poklask i uznanie w oczach zwierzchników. Żałosne > istoty. Tak jest, nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 18:41 ta pani juz raz byla przed komisja ale uznali ze jej kwalifikacje do wykonywania zawodu lekarza za wystarczajace... Boze chron jej pacjentow (a szczegolnie pacjentki) Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 20:58 przeczytałam dwa razy bo uwierzy nie mogłam... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 21:18 bo jestes facetem prawdziwiej kobiecie mozg puchnie obsmialam sie jak norka czytajac te rewelacje durne baby nawet nie maja pojecia jak sie skompromitowaly w oczach i mezczyzn i kobiet (tych uzywajacych mozgu do myslenia a nie do puchniecia) Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Mozg nam puchnie? 13.03.10, 22:13 Mi spuchł jak to przeczytałam, bo coś mi się to w głowie niemieści - więc chyba mózg Odpowiedz Link Zgłoś
abdullah_abdullah Re: Mozg nam puchnie? 14.03.10, 05:00 a nie puchnie? to że czegoś nie widać nie znaczy że tego nie ma. jak wam puchna stopy to to widzicie, jak wam puchnie mózg to po prostu tego nie widzicie ale on puchnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Abdullah, paranoja ci puchnie 14.03.10, 14:44 Co za smętne pierdolety! Jak "puchnie" mózg, to człowiek trafia nieprzytomny do szpitala, lekarze latają, jak w ukropie, a rodzina daje na mszę. A swoją drogą, jak się już czepiamy fizjologii, to zamiast pierdolić farmazony o powodach braku kompetencji u kobiet, proponuję sięgnąć do udokumentowanych przyczyn męskich świranctw. Bardzo niebezpiecznych dla ogółu świranctw. Faceci są częściej: uzależnieni od różnych substacji (i czynności), dotknięci zaburzeniami ze spektrum autyzmu, dotknięci ADHD i nie chce mi się grzebać w pamięci i w internecie, ale dużo by się znalazło tego "częściej". Poza tym męskie płody są wrazliwsze na niekorzystne warunki środowiskowe, co owocuje w dorosłym życiu różnymi uszkodzeniami, również układu nerwowego. Na koniec wspomnę niekorzystne (obok szalenie korzystnego, rzecz jasna) oddziaływanie testosteronu na równowagę umysłową i czyny młodych samców rodzaju ludzkiego. Skutki tego oddziaływania na niestabilne, młode, męskie mózgi są w skali świata bardziej tragiczne, niz skutki PMS-u u jednej na ileś tam kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Mozg nam puchnie? 14.03.10, 06:37 Nie narzekajcie, i tak jest nieźle - mogła powiedzieć, że kobiety w ogóle nie mają mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 To po menopazuie już mozna być papieżem? 14.03.10, 14:32 Ja pierdykam, ale czad!!! Byłoby śmieszne, gdyby nie było tragiczne. Ale zaraz, kobitki, to po menopauzie już można. Za parę lat nic mi nie będzie (o kuźwa, nie mogę) "puchło" i bendem, jeśli nie prezydentem, to papieżem;-D A tak swoją drogą, to są kobiety szczęśliwie pozbawione jakichkolwiek objawów zespołu napięcia przedmiesiączkowego. Np. ja. I co! Ja mogę juz teraz być papieżem? Aaaa przepraszam, jestem niekobiecym wybrykiem natury, powinni mnie spalić na stosie. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: To po menopazuie już mozna być papieżem? 14.03.10, 14:57 IMO - są naprawdę kobiety, ktorym mozg puchnie w czasie miesiączki - na razie stwierdzono jeden taki wypadek - czcigodnej Pani Doktor, wygłaszającej te mądrosci. Z normalnym mozgiem albowiem na pewno by ich nie powiedziała - czyli musiała doznać gwałtownego spuchnięcia, skutkujacego obnizeniem intelektu. U niej to przeszło w stan chroniczny. Albo puchł jej mozg za często na studiach. I rzeczywiscie - ona żadnych waznych funkcji pelnić nie powinna. A swoja drogą - to politykiem ze spuchniętym mózgiem nie można być, a lekarka - tak? Odpowiedz Link Zgłoś
sugarka Re: To po menopazuie już mozna być papieżem? 14.03.10, 14:58 To jest niezly argument Papieze sa w wieku ''post- andropauzowym'', wiec jesli puchniecie naszych mozgow jest kontrargumentem dla papiestwa kobiet, to moze jako kandydatki na papieza wystawic panie po menopauze I po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
abdullah_abdullah Re: To po menopazuie już mozna być papieżem? 14.03.10, 16:41 A tak swoją drogą, to są kobiety szczęśliwie pozbawione > jakichkolwiek objawów zespołu napięcia przedmiesiączkowego. Np. ja. znaczy opuchlizna permanentna Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: Mozg nam puchnie? 14.03.10, 20:56 Dawno wiekszej bzdury nie slyszalam. No a poza tym biorac pod uwage wiek papiezy to chyba juz miesiaczka przestalaby byc czyims problemem Odpowiedz Link Zgłoś
iwles przyklejone przez moderatora 15.03.10, 16:52 dlaczego kobieta nie może być papieżem morgen_stern 15.03.10, 15:28 Odpowiedz Jeśli było - sorry, ostatnio rzadko bywam na ematce. wyborcza.pl/1,75248,7657185,Dlaczego_kobieta_nie_moze_byc_papiezem.html Pod koniec miesiąca znów będę miała obrzęk mózgu.. może wolne lepiej wezmę? Odpowiedz Link Zgłoś