kunegunda32 27.03.10, 01:13 Właśnie niechcący trafiłam na ich stronę, odsłuchałam Piosenkę o Wiośnie i od razu mi lepiej Łza się w oku kręci, jak to dawno było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: Kabaret Potem 27.03.10, 06:37 A mnie jedna wredna baba zapierniczyła ich kasetę Ale za to mam książkę i list od Aśki Kołaczkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
arachnela Re: Kabaret Potem 27.03.10, 07:05 truscaveczka napisała: > A mnie jedna wredna baba zapierniczyła ich kasetę Ale za to mam > książkę i list od Aśki Kołaczkowskiej A co to jest kaseta? Teraz się ma dvd Potemów. A kaset owszem trochę mi zostało ale nie mam na czym odtworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Kabaret Potem 28.03.10, 09:29 Moje dziecko, szczęśliwa posiadaczka wieży SONY, ma stos kaset English Junior i słucha ich nagminnie DVD Potemów nie miałam nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
arachnela Re: Kabaret Potem 28.03.10, 11:38 truscaveczka napisała: > DVD Potemów nie miałam nigdy No to serdecznie polecam, fajne komentarze autorów, tona dodatków, naprawdę ekstra. Polecam też pójście na kabaret Hrabi Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Kabaret Potem 27.03.10, 07:31 Do Potemów mogę wrócić dzięki płytom DVD. Nie ma co porównywać z występem na żywo, ale pozwala poczuć ten niepowtarzalny klimat. No, ale jest Hrabi którzy nadają na tej samej fali. Fakt faktem Potemi byli, są i będą jedyni. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Kabaret Potem 27.03.10, 07:35 A ja jeszcze lubię tą o ogródku "W moim ogródku lalalalalala zielono jak w gaju lalalalalala!" i dalej o Stefanie, który dobrze różom służy ) Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: Kabaret Potem 27.03.10, 08:48 Przypomniałyście mi moje studenckie lata gdy w klubie "Gęba" testowali na nas wszystkie swoje skecze I te ich filmiki z wytwórni A`yoy, miodzio To były czasy Teraz zostały mi jedynie przypadkowe spotkania z Kamysem w zielonogórskim markecie Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kabaret Potem 27.03.10, 10:19 W liceum mówiliśmy Potemem Ech, cudowne "Bajki dla potłuczonych"... To były czasyyy. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: Kabaret Potem 27.03.10, 11:48 Mnie do tej pory zostało: " i król załamał ręce", " ja Cię proszę, ja Cię błagam, ja Cię przekupiam", " Masz babo placek. - A dziękuję, ja już się najadłam" Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: Kabaret Potem 27.03.10, 13:44 Porwała mnie Królowa Śniegu biedny Kaj.... Zamknęła mnie w lodowym pudle aj ja jaj... Tysiąc bałwanów na cztery zmiany trzyma straż... Królowa śniegu ciągle mnie bije w twarz dum dum dum dum I czy jest tu ktoś piękny????? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kabaret Potem 27.03.10, 20:22 > I czy jest tu ktoś piękny????? Nie ma, nie ma, nigdzie nie ma A biednego Kaja kocham I jeszcze: Ależ ty durny, Dratewka, ależ durny. I to mi się w tobie podoba! Ale mi jest przykro... ...i ze setkę innych Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Kabaret Potem 27.03.10, 17:34 głupie nie? )) a kraina snów sierżanta Zdyba ? .. "mucha to jest zwierze głupie co siada na kupie tfu!" Odpowiedz Link Zgłoś
florencja33 Re: Kabaret Potem 28.03.10, 12:14 I jeszcze - "ty jestes mloda, ja inteligentny , cos pieknego kupi sie po drodze " a sierotke Mariole pamietacie ? - uwielbiam ich ; ) Do dzis jak mamy kiepskie dni z kumpelami (czyli jakos tak raz na rok) urzadzamy sobie wieczory z Potem + winko+ jakies fajne zarcie = i juz zycie wydaje sie bardziej znosne. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Kabaret Potem 28.03.10, 14:14 W pewnym królestwie żyła sierotka w pałacu całym z diamentów A wszystko to z alimentów Odpowiedz Link Zgłoś