shellerka 14.04.10, 08:17 tak sobie mysle, ze pogrzeb bedzie idealnym miejscem dla terrorystów. tyle waznych osób, emocje, a co za tym idzie nieuwaga... prezydent usa... wymyslam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: cel terrorystów? 14.04.10, 08:23 To nie pierwszy i ostatni raz jak tyle tych ważnych osób spotyka się w jednym miejscu i na pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: cel terrorystów? 14.04.10, 09:27 Ludzie, przestancie juz panikowac. Ostatnio w Pradze byl zjazd VIPow i nic sie nie stalo. Polska to nie dziki kraj, bezpieczenstwo bedzie na pewno zagwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles przyklejone przez moderatora. Autor; alicja_ala 14.04.10, 10:02 moje przemyslenia - terroryzm Autor: alicja_ala 14.04.10, 10:00 Tylko nie smiejcie sie ze mnie, ale pomyslalam,ze jak tak wszyscy sie zjada na ten Wawel łącznie z Obamą czy to nie bedzie kąsek dla terrorystow? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_ala Re: przyklejone przez moderatora. Autor; alicja_ 14.04.10, 10:04 pzepraszam- nie zauwazylam Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_ala Re: cel terrorystów? 14.04.10, 10:04 a ja tez o tym myslalam, nawet sobie watek zalozylam ale chyba skasowali-fakt nie zauwazylam Twojego...w kazdym razie ja mieszkam daleko od krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: cel terrorystów? 14.04.10, 10:17 dobrze, ze sama jedna nie fiksuje. wiem, ze nie raz sie spotykały w różnych okolicznościach głowy państ, ale tym razem to raczej na predce przygotowywane uroczystości i wszyscy beda rozemocjonowani i .... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: cel terrorystów? 14.04.10, 10:54 Pogrzeby są z reguły organizowane naprędce, jakoś tak wychodzi. Nie panikujmy. Większego, bo bardziej prawdopodobnego, zagrożenia upatruję w nas samych (czyli tłumie) niż w terrorystach. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: cel terrorystów? 14.04.10, 11:39 Napewno cos sie stanie i beda trupy. Wawel moze przetrwa. A do nas wprowadza obce wojska w celu ochrony naszej ojczyzny. Papa Obama ma troche dalej, wiec moze Mateczka Rosija przybedzie z wielkim czlowiekiem Putinem, ktory pokazal swoja ludzka twarz. Odpowiedz Link Zgłoś