x.armide 14.05.10, 23:15 ogladacie ? ja ostanio obejrzalam cos w tvp 1 czy 2 i musze powiedziec ze, bida z nedza a przeciez nie bede w kolko oglada starych skeczy kmn, hrabi i lowcow .b. macie cos do polecenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: kabarety 14.05.10, 23:21 Jak widzę program kabaretowy w TVP, to zmieniam kanał. Nie trawię tego. Z kabaretów, które działały za mojego świadomego życia, lubię tylko Potem. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: kabarety 15.05.10, 00:34 Ja na you tubie oglądam - każdy ma inny gust, ale oprócz wymienionych (Potem było genialne-Kazimierz to mistrzostwo świata)to polecam Neonówkę - zwłaszcza cykl o moherach, ksiądz i kościelny i kilka jeszcze niezłych. Jest jeszcze Limo - reniferu i dres, i też chyba ich Trwam-telegra (parę innych, ale już nie takich super też się znajdzie) W związku z nie posiadaniem tv nie wiem co jest stare, ale z Hrabi bardzo lubię ten skecz "Dziubas". PS Lubicie Łowców? Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: kabarety 15.05.10, 13:24 ja lubie tyko na youtube malko ich w sumie i stare. Odpowiedz Link Zgłoś