nangaparbat3 14.05.10, 23:55 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7886170,Nowy_zarzut_przeciw_Polanskiemu__brytyjska_aktorka.html Jak ze złego snu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherry.coke Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:00 Jeszcze wyjdzie trzecia, czwarta, czternasta... Jak to sie ostatnio dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:15 Nie widzę powodów do zdziwienia. Polański zawsze lubił młode laski, nigdy się z tym nie krył. W tej chwili to tylko kwestia która wniesie pozew. Równie dobrze Nastazja Kinski mogłaby go pozwać Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:23 Coz, miala 18 lat grajac w Tess. Jako jej matka pewnie wydrapałabym mu oczy, ale prawo nic do tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:29 Grając w Tess, owszem, była pełnoletnia. Ale Polański już się z nią prowadzał nieco wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:33 Zwolennicy i obrońcy Polańskiego powinni ze wstydu zapaść się pod ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:36 anyx27 napisała: > Zwolennicy i obrońcy Polańskiego powinni ze wstydu zapaść się pod ziemię. Miłośnicy jego filmów także? Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:41 drinkit napisała: > anyx27 napisała: > > > Zwolennicy i obrońcy Polańskiego powinni ze wstydu zapaść się pod > ziemię. > > Miłośnicy jego filmów także? dobrze wiesz, że chodzi mi o jego ekscesy seksualne, nie o twórczość. Mówię o osobach, które z takim zacięciem go broniły. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:44 Pytam, bo paręnaście (?) tygodni temu na forum królowało zdanie "Nie pójdę do kina na "Ghost writer" bo nie będę propagować pedofila". Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:38 OK, nie wiem, gdzie sie z nią "prowadzal" i jakie tam było wtedy/jest teraz prawo. U nas moglby sie "prowadzac" z pietnastolatką. I nie, zeby mi sie to podobalo, zwlaszcza w wykonaniu panow czterdziestoletnich, ale akurat na Polańskiego urzadza sie teraz nagonkę, wyjatkowo obrzydliwą. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:41 le akurat na > Polańskiego urzadza sie teraz nagonkę, wyjatkowo obrzydliwą. Absolutnie się zgadzam. Za chwilę więcej zbałamuconych za młodu pań ujawni się w nadziei na forsę. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:45 na forsę i rozgłos. Kolejna podstarzała "gwiazdka" chce zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 19:56 No ale przeciez, o ile sie nie myle, Klaus Kinski, ojciec Nastasji, sam byl totalnym seksoholikiem, i nawet byly podejrzenia (a moze mnie sie zdaje?), ze i Nastasja sie mu nie wywinela ... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 20:05 Nic o tym nie wiem, choc o ile parę filmow z nim nalezy do moich ulubionych, jego samego nigdy nie darzyłam najlżejszą sympatią - intuicja? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Polański, kolejna odslona 04.10.25, 18:54 nangaparbat3 napisała: > Nic o tym nie wiem, Jak to nic nie wiesz, Nastasja napisała o tym książkę, molestował ją od 5 roku życia, a zaczął gwałcić kiedy miała 9 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mayoliijka Re: Polański, kolejna odslona 04.10.25, 19:02 Ksiazka zostala wydana w 2013. Nanga pisala swoj post w 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Polański, kolejna odslona 04.10.25, 19:19 mayoliijka napisała: > Ksiazka zostala wydana w 2013. Nanga pisala swoj post w 2010 Ooo kurde, nie zauważyłam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Polański, kolejna odslona 04.10.25, 19:06 Książkę napisała Pola, siostra przyrodnia Nastasji. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:43 A tej pani to się aby nic nie pokręciło? Wg IMDb jest z 1967 roku, "Piraci" mieli premierę w 1986. Pięć lat film kręcono? A poza tym jaki był wówczas we Francji wiek przyzwolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 00:52 Pani zostala zniewolona mając lat 16 (zanim zagrala w "Piratach"), we Francji byl wtedy wiek przyzwolenia taki jak teraz w Polsce, czyli 15. I zostanie przesluchana na okolicznośc - i to wlasnie jest obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 01:02 > A tej pani to się aby nic nie pokręciło? E, nie. Pani racjonalnie uznała, że jest za mało znana. No i proszę, jutro będzie w każdym brukowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 01:03 I ta kreatura Gloria Allred. Mam wrazenie, ze ona sama wyszukuje sobie klientow (a raczej klientki) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 06:25 Zaczną sie pojawiac jak kolejne kochanki Golfisty. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 09:46 i bardzo dobrze, niech się ujawniają ofiary tego wstrętnego pedofila. Niech ludzie (jego obrońcy) przejrzą na oczy i uwierzą, że do kryształowej czystości i niewinności to mu tak daleko jak z W-wy do NYC. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Polański, kolejna odslona 04.10.25, 18:51 Chyba nikt nie mówił o jego kryształowej czystości. Z kim ty dyskutujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 10:39 taaa, tej pani chodzi z pewnością wyłącznie o sprawiedliwość i ukaranie podlego zboczenca a jej agent pilnuje, żeby nazwiska w mediach nie przekrecili Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: Polański, kolejna odslona 04.10.25, 20:15 A to ma jakieś znaczenie dla sprawy czy wyłącznie czy obok dwustu innych spraw? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 20:23 Powstaje pytanie, czy pani się ujawniła, bo przestała się bać/wstydzić, czy wyskoczyła jak diabeł z pudełka, bo jej notowania spadają. Jakoś nie mam przekonania do tej pierwszej wersji, ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Re: Polański, kolejna odslona 15.05.10, 20:30 Jack Nicholson swoimi czasy przyznał, że Polański szuka kochanek w przedszkolach. Ok - ta najnowsza informacja może być plotką(ale nie musi) jednak jeśli jest pedofilem to na pewno nie skończył na jednym dziecku. Osobiście uważam za dr Housem, że wszyscy kłamią. A że on tamtą dziewczynkę zgwałcił - to fakt. Ciekawa jest ta cała dyskusja czy się zmienił czy nie? Czy po tylu latach należy go karać. Jakoś w Polskim społeczeństwie nigdy wcześniej ani później nie zauważyłam takiej empatii dla pedofilów. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Polański, kolejna odslona 16.05.10, 07:56 Nie bronię Polańskiego, jeśli chodzi o sprawę z 13-latką. W przemyśle filmowym bardzo często obowiązuje układ "rola za łóżko". Może to oznaczać, że aktorka dostanie rolę, jeśli się prześpi z kim trzeba, lub że aktorka walczy o rolę w filmie przez łóżko.Jeśli wymieniona w artykule pani czuła się zniewolona, to logika nakazywałaby przestać grać u gwałciciela i zgłosić sprawę policji. Obecnie sprawa wygląda dość niewiarygodnie. Osobiście słyszałam o polskiej aktorce, która zagrała tylko w jednym (bardzo znanym zresztą) filmie i dalej przestała grać, bo nie mogła się pogodzić z łóżkowymi układami w przemyśle filmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Polański, kolejna odslona 16.05.10, 09:46 jak nic islam go wybawi hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Polański, kolejna odslona 04.10.25, 18:37 Odczuwam dychotomię. Podobnie jest z Eastwoodem - prawdziwa gwiazda kina. Świetny aktor i reżyser. A jednocześnie popiera... Trumpa. Czytałem jego biografię. Na początku swojej kariery, jeszcze przed spageti westernem, jego życie erotyczne było bardzo bogate. I były tam panie które przyprowadzały mu swoje córki. Pamiętajcie że grał wtedy w znanym serialu i był przed trzydziestką. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Polański, kolejna odslona 04.10.25, 19:48 Tanebo, a ty pamiętasz, że rok 2010 był 15 lat temu? Po co wyciągasz takie starocie? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Polański, kolejna odslona 04.10.25, 19:52 A co ma robić w sobotni wieczór?... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Polański, kolejna odslona 04.10.25, 19:54 Ogladać Konkurs Chopinowski? Jak co roku 😂 Odpowiedz Link Zgłoś