tojaola2 06.03.04, 16:33 Czy macie jakieś naprawde sprawdzone srodki?Piekarnik jest uzywany a szyby nie jestesmy w stanie doczyścić niczym.Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_i_werka Re: czym doczyścić piekarnik? 07.03.04, 11:45 Witaj! Ja zawsze czyszczę Mr Muscle pianką do piekarnika-jest super Trzeba napryskać i zostawić na jakiś czas,rozpuści prawie wszystko Oczywiście robić to trzeba w rękawiczkach i śmierdzi ale naprawdę działa Dla mnie najlepsza.Pozdrawiam Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
nikita-mama Re: czym doczyścić piekarnik? 07.03.04, 16:54 Olu, Polecam All Grill,jest to preparat do czyszczenia piekarników,ale równiez do grilla.spryskujesz,pozostawiasz na godzinkę i potem czyścisz(opcja dla bardzo zabrudzonego.Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
nikita-mama Re: czym doczyścić piekarnik? 07.03.04, 16:55 Zapomniałam preparat jest firmy bodajże Barwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tojaola2 Re: czym doczyścić piekarnik? 07.03.04, 17:50 Dziwczyny,bardzo,bardzo dziękuję.Spróbuję ,może się uda.Odziedziczylismy piec po poprzednich włascicielach i ...boje się ciasto do niego włozyc.Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś