pade 05.07.10, 12:21 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88722,8100159,Klotnia_wyborcow_pod_Palacem_Prezydenckim.html przerażająca zajadłość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherry.coke Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 12:24 A czy panstwo Dubienieccy jeszcze mieszkaja w Palacu? Kiedy Bronkom sciany odmaluja? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 12:24 zobacz na forum a to to wodziłam jak taka sieczkę mają ludzie wspierający PIS to dziękuje Bogu że Kaczyński nie wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 14:27 Gabi, ty sie nie ciesz.On wcale nie chciał wygrac ale chce ponownie dojśc do władzy. Prezydent to pikusiowaty urząd w porównaniu z premierem rzadu wiekszościowego a do takiego bedzie dążył. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 17:49 przeciwcialo napisała: > Gabi, ty sie nie ciesz.On wcale nie chciał wygrac ale chce ponownie > dojśc do władzy. Prezydent to pikusiowaty urząd w porównaniu z > premierem rzadu wiekszościowego a do takiego bedzie dążył. No nie powiedziała bym Polska jest podzielona wiec i tak u mnie będzie rządzić PO a tam na dole PIS Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 12:29 Jakiś nawiedzony Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 12:40 nie pierwszy raz widze taka zajadlosc u wyborcow Pisu ale przewaznie sa to ludzie starsi (babcie mocherowe) u których zwalam to na otepialosc starcza...ale tutaj? strach sie bac... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_winobluszcz Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 12:57 aurita napisała: strach sie bac... Masz rację. Przerażające Gdybym miała go za sąsiada chyba bym się nie przyznała na kogo głosowałam A tak poważnie facet jest chory i powinni mieć go na oku, bo jeszcze komuś krzywdę zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
atenka11 Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 13:29 zdrowo to sie nie zaprezentowal.. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 13:35 kurcze, nie mam tutaj dźwięku, powiedzcie mniej wiecej co on tam wykrzykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_winobluszcz chloe30 :) 05.07.10, 13:52 Tego się nie da opisać Ale specjalnie dla Ciebie: Bredzi o tym, żeby Komorowski tam przyszedł, a on mu powie kim on jest! Do faceta, który usiłuje prowadzić z nim dialog krzyczy, że on nie potrzebuje takich nierobów, a na pytanie "ja jestem nierób?" odkrzykuje tak nierób, patologia, żerujecie na Narodzie Polskim, wysysacie z ostatnich potów! Tą jakże elokwentną wypowiedź kończy podsumowaniem, że po tym co zrobili w Smoleńsku nienawidzi Ich bo to są zdrajcy i mordercy, którzy zlikwidowali nasz cały rząd, 96 najwybitniejszych przedstawicieli.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe30 :) 05.07.10, 14:23 O, dzięki wielkie, tym bardziej nie mogę się doczekać jak w domu obejrzę Oby tylko laptop to przeżył, bo tylko po twoim opisie ciśnienie mi skacze Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: chloe30 :) 05.07.10, 14:26 też nie mam dźwięku ale tymi rączkami ładnie macha, prawie jak Jożin z Bażin Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe30 :) 05.07.10, 14:32 A ja podziwiam opanowanie tego gościa, któremu tymi gałązkami przed nosem macha, ja bym juz chyba mu do aorty skoczyła Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: chloe30 :) 05.07.10, 17:51 chloe30 napisała: > A ja podziwiam opanowanie tego gościa, któremu tymi gałązkami przed > nosem macha, ja bym juz chyba mu do aorty skoczyła I On mu powiedział ze jaki z Niego nierób skoro 40 tysięcy co roku odprowadza Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: chloe30 :) 05.07.10, 21:04 nutka07 napisała: > Miesiecznie. racja ale to nieroby Odpowiedz Link Zgłoś
malchance901 Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 13:41 Nie był to pierwszy występ tego pana: www.youtube.com/watch?v=4qY_m-nZw1E Dziwne, że nie znalazł jeszcze zatrudnienia u Pospieszalskiego albo w tv trwam, z takim oddaniem sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 14:01 Fanatyk-takich to ja się boję Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 14:49 Ładnie z jego strony że tak docenia ludzi lewicy i Platformy, którzy też lecieli tym samolotem No i nie wiem, czy do końca rozumie znaczenia pojęcia "rząd" Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 20:34 on tam krzyczy "pinujcie go zeby go ZNOWU nie zamordowal".... czy on mysli ze Kaczynski zmartwychwstal? Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 18:59 malchance901 napisała: > Nie był to pierwszy występ tego pana: > Aaaa, tak mi się zdawało, że już go gdzieś widziałam.. Najwyraźniej facet zaburzony, a jego urojenia spotkały się akurat z niedawnymi wydarzeniami... ALBO: ktoś mu za takie coś płaci. Obstawiam, że pokażą to w TV Trwam i na dodatek padnie na podatny grunt Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 14:55 Tak, fanatyków trzeba się obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 16:45 Jedyne co nasuwa się na myśl to to że facet jest po praniu mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 17:05 no ja sie boje takich typow Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 17:11 To nie fanatyk, tylko chory facet. Odpowiedz Link Zgłoś
ihanelma Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 17:28 Też mam takie wrażenie. Ale niestety akurat w stosunku do tej formy choroby tolerancja społeczna jest naprawdę zastanawiająca... Gdyby jego fobie i ataki nienawiści dotyczyły lekarzy, nafciarzy czy kwiaciarzy, przypuszczalnie już by się leczył. A on jeszcze podpada pod definicję gorącego zwolennika i nikt go nie zamierza leczyć ... A jak pokazuje historia, zostawianie takich typów luzem na ulicach zwykle źle się kończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 19:37 Zajadlosc? Facet jest jakis zaburzony i tyle, a ten drugi nie potrzebnie wdawal sie w dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_winobluszcz Re: Kłótnia pod pałacem prezydenckim 05.07.10, 19:49 Diagnoza www.youtube.com/watch?v=dEGPDbTg4xI&feature=related ps.dodałabym tylko "niektórzy" przed wyborcy, bo nie wrzucam wszystkich do jednego worka i nie twierdzę, że wszyscy mają podobne objawy Odpowiedz Link Zgłoś