eilian 07.08.10, 22:05 Brakuje nam już pomysłów na wieczorne oglądadła, podpowiedzcie coś, please. Do tej pory mamy z grubsza zaliczone: Lost, 4400, Heroes, Tudorowie, Desperate Housewives, Jerycho, Prison Break, Przyjaciele, Rzym, Lie to me, Mentalista, Flash Forward.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vefa Re: seriale-polećcie coś 07.08.10, 22:07 Sex and the City... Mój M nawet oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Re: seriale-polećcie coś 07.08.10, 22:15 The wire, The shield, Weeds, 24 ...? Odpowiedz Link Zgłoś
kalasotka Re: seriale-polećcie coś 07.08.10, 22:16 Komedie: King of queens i How I met your mother. Z innych: True blood, House MD (choc pewnie ogladalas). Wejdz sobie na forum forum.gazeta.pl/forum/f,433,Seriale.html moze Ci cos pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
hertaba83 Re: seriale-polećcie coś 07.08.10, 22:18 six feet under tylkoja obejrzałam wszystkie sześć, albo 7 serii, pzed dexterem, i jak dextera ogladałam, to nie potrafiłam się bać Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: seriale-polećcie coś 07.08.10, 22:36 House MD, Sex and the city, Californication Odpowiedz Link Zgłoś
sebalda Re: seriale-polećcie coś 07.08.10, 22:52 Moje ulubione Breaking bad i United States of Tara. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: seriale-polećcie coś 07.08.10, 22:52 moje ulubione: Seks w wielkim mieście, Polskie drogi, Lalka. Wszystkie oglądalismy też z mężem i podobało się obojgu Odpowiedz Link Zgłoś
agazagie Re: seriale-polećcie coś 07.08.10, 23:07 "Daleko od szosy" - ale to nie jest na długie wieczory Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: seriale-polećcie coś 07.08.10, 23:21 Moje ulubione to wszystkie CSI, czyli Las Vegas, New York i Miami bardzo polubiłam ostatnio "Criminal Minds" czyli "zabójcze umysły" Poza tym "House" i lekarski serial wszechczasów (dla mnie) "ER" Ostatnio ogladam tez powtórki "Przyjaciół". Nie wiem, czy to mozna podciagnąc pod serial, ale lubie tez filmy o Wallanderze i "Varg Veum" - ten ostatni puszczają w Canal +, ale za boga w tej chwili nie moge sobie przypomnieć polskiego tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: seriale-polećcie coś 07.08.10, 23:36 Agni, mamy taki sam gust filmowy Ja jeszcze uwielbiam Kości, Medium, Bracia i siostry, i ten o ratowniku, który słyszy czyjeś mysli, zapomniałam tytułu Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: seriale-polećcie coś 07.08.10, 23:59 Tych co wymieniłaś nie oglądałam, poza może z jednym odcinkiem "Kości", natomiast przypomnialam sobie o jeszcze jednym moim hicie, a mianowicie "Przez 24 godziny". A kiedys uwielbiałam tez "Z Archiwum X". "Flashforward" tez był OK. Choc ja generalnie SF wole czytać niż ogladać Chyba mam zbyt spokojne życie i stąd zamiłowanie do wszelkiego rodzaju kryminałow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 00:10 "cougar town" z courtney cox i swietnym joshem hopkinsem Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 00:11 ja ogladam tu:\ iitv.info/cougar-town/ Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 00:32 Flash forward znudził mnie po kilku odcinkach, i ta wiecznie udręczona mina głównego aktora... Mąż namówił mnie kiedyś do obejrzenia achiwum x, ale to się strasznie zestarzało. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: seriale-polećcie coś 09.08.10, 12:05 Własnie skończyłam ogladać Chirurgów, równolegle zPrywatna Praktyka. Teraz na tapecie mam Bracia i Siostry oraz wszystkie sezony ER Przymierzam sie do Czarodziejek. A. Odpowiedz Link Zgłoś
berdanka Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 00:57 1.Prawie wszystkie CSI - z wyjątkiem Miami, które ocierają się o wenezuelskie telenowele Do tego zestawu miłośnika kryminologii dodam NCIS- ale te zwykłe a nie Los angeles, czy też las vegas! Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 01:32 Poza wymienionymi już polecam dwa świetne procedurale. The Good Wife z Juliana Juliana Margulies i The Closer z genialną Kyra Sedgwick. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 01:35 Chyba już czas spać. Nawet nie zauważyłam, że tekst mi się pogrubił. Jeszcze tylko jeden odcinek The Closer )) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 03:32 Ostatnio co dobrego ogladalam to six feet under dexter weeds Odpowiedz Link Zgłoś
kontopremiumizelkazaglowe Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 05:23 bez skazy (nip/tuck) rozowe lata 70 (that's 70s show) Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 06:46 Mental, Gravity, Chuck (komediowo-sensacyjny o nerdach)... Wejdź na iitv.info/ i poczytaj zajawki. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 09:26 i "V" www.imdb.com/title/tt1307824/ , choć dopiero doczytałam, ze S-F średnio preferujesz Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 09:42 Oczywiście Dexter ostatnio obejrzałam też "Dead like me" specyficzny klimat, ale fajnie się ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: seriale-polećcie coś - pytanie 08.08.10, 10:56 6 fit under. Moje ulubione "Carnivale" - dla tych, którym podobało sie Twin Peaks (nawet aktor jeden ten sam). Pushing Daisies - piekny wizualnie, surrealistyczny kryminał Man Men - wciaga klimatem, i dobrze sie po tym spi, bo serial pozbawiony stresujących momentów. A pytanie do tych, którzy znają serial "Breaking bad" - z opisu to nudnie wygląda, troche jak Weeds, ale nagród ma sporo - warto? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: seriale-polećcie coś - pytanie 09.08.10, 12:33 jak dla mnie bardzo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 10:52 Zapraszam tu --> forum.gazeta.pl/forum/f,46427,forum_lolum_.html Z noforum.gazeta.pl/forum/03,567,115071028,115071028.html?rep=1wych Persons Unknown, Rubicon. Skoro Rzym to Spartacus: Blood and Sand łyknijcie. I zawsze i wszędzie polecam Supernatural . Human Target to takie połączenie Bonda i Szklanej Pułapki . True Blood obowiązkowo . Z wampirskich Moonlight (niestety zakończony ale warto) i takie wampirskie BH90210 Vampire Diaries . No sporo tego, ogólnie zapraszam na forum, co linka dałam wyżej . Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 10:54 > Z no rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/03,567,115071028,115071028.html?rep=1wych > Persons Unknown, Rubicon. Miało być "z nowych to polecam...". nie wiem skąd mi się wzięło to coś . Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 10:55 Ahhh i byłabym zapomniała - Justified!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: seriale-polećcie coś 09.08.10, 12:35 no wlasnie! jak moglas zapomniec o justiefied! jeszcze byn jednak zapodala synow anarchii: odlozony na pozniej ale lubie takich troche grzecznych niegrzecznych chlopcow wiec do niego wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 11:02 Dorzucę jeszcze, bo nie ma chyba: Gilmore Girls, czyli Kochane kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
trinkino Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 11:38 Z niewymienionych jeszcze: "Zaklinacz dusz" (Ghost Whisperer) z Jennifer Love Hewitt. Naprawdę polecam, jeśli lubisz "duchowe" klimaty <5 sezonów, jak na razie> Poza tym tylko raz ktoś polecił "Zabójcze umysły" (Criminal Minds), świetny serial o profilerach z FBI plus męska obsada do schrupania <również 5 sezonów, jak dotychczas> Odpowiedz Link Zgłoś
mamola-online Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 11:55 Kochane klopoty - przy kilku pierwszych odcinkach mozna nie rozumiec o co chodzi, ale jak juz sie przyzwyczai do dialogow serial jest naprawde super. Lubie tez "Szkole zlamanych serc" no i "The Muppet Show" w oryginale, choc to moze nie serial. Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 12:38 Detektyw Monk, Seks w Wielkim Mieście, Cougar Town, United States of Tara Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 12:42 sex and the city true blood Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 13:37 Veronica Mars (dwa pierwsze sezony, trzeci skiepścił serial) chociaż jest lekko młodzieżowe, ale fabuła sezonów jest bardzo dobrze skonstruowana. Jeśli interesuje Cię coś kryminalnego o "zimnej chirurgii" to Crossing Jordan i odrobinkę inne Bones. Z komediowych The Big Bang Theory - króluje u mnie niepodzielnie, jeżeli się nieco orientujesz w świecie fantasy i sf oraz nauk ścisłych, to ogląda się tym przyjemniej. Także na wesoło i musicalowo - Glee, po każdym odcinku chodzę i śpiewam od nosem Odpowiedz Link Zgłoś
nadika84 Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 14:47 podobny gust jak mój. czyli ze to też powinno ci się spodobać Jak poznałem waszą matkę - świetna komedia Kryminalne zagadki Las Vegas Dr House Cougar Town (Miasto kocic) - zaczęłam ogladać ostatnio i mi sie spodobało. niestety krótkie odcinki The Secret Life of the American Teenager - o nastolatce co zaszła w ciazę. spodobało mi się i się wciagnęłam. teraz czekam aż zrobia napisy do kolejnych odcinków Odpowiedz Link Zgłoś
kot_burry Re: seriale-polećcie coś 08.08.10, 20:41 Taaaak. Ja też zdecydowanie polecam. Ale tylko dla mocno dorosłych. Dużo seksu i przemocy. Odpowiedz Link Zgłoś