Dodaj do ulubionych

Kaczyński o sobie

25.09.10, 19:07
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8424798,Kaczynski_ostro_o_kampanii_prowadzonej_przez__ladne.html
Aż tak sterowalny jest?
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Kaczyński o sobie 25.09.10, 19:15
      No przecież on był na prochach, nieświadomy, co się dzieje.
      Ja na miejscu Poncyliusza i Kluzik-Rostkowskiej pirzgnęłabym w tej sytuacji legitymacją partyjną i poszła sobie w siną dal.
      • best-bubu Re: Kaczyński o sobie 25.09.10, 19:34
        angazetka napisała:

> No przecież on był na prochach, nieświadomy, co się dzieje.

Był na prochach i prawie wygrał wybory... ja na jego miejscu raczej bym tych prochów nie odstawiała bo zdecydowanie mu służyły tongue_out
    • cherry.coke Re: Kaczyński o sobie 25.09.10, 19:17
      Kolejny zestaw ludzi uzytych i odrzuconych przez Jaroslawa Kaczynskiego. Nic nowego, ten typ tak ma smile
      • joanna35 Re: Kaczyński o sobie 25.09.10, 19:38
        Z całym szacunkiem dla wyborczyń PiSu na forum działania/przemówienia prezesa partii od kilku miesięcy napawają mnie już tylko coraz większym obrzydzeniem do niego samego. I o ile jestem w stanie zrozumieć atakowanie politycznych oponentów to w głowie mi się nie mieści, że w taki sposób można traktować członków własnej partii i to tych najbardziej lojalnych. Cóż, głupi na pewno nie jest i wie kto jest słaby i z kim może sobie bezkarnie pogrywać. W końcu, jak pokazała pani Jakubiak, i tak wrócą i rzucą się do całowania nogi, która chwilę temu ich skopała. I dla mnie to zachowanie Kluzik, Jakubiak, a pewnie i innych jest zdumiewające . Jestem w stanie zrozumieć, że człowiek z klasą "nie nadaje " na prezesa w mediach, ale jak słuchałam peanów pochwalnych na cześć J. Kaczyńskiego w wykonaniu obu pań to po głowie tłucze mi sie jedna myśl "głupie baby".
        • dzoaann Re: Kaczyński o sobie 25.09.10, 19:41
          dla mnie to jeszcze jeden dowód na to, ze to człowiek bez klasy i kompletny oszołom. Aż strach sie bać, ze w ogóle zyskuje jakiekolwiek poparcie, że tylu ludzi na niego gosowałosad
        • meliissa Re: Kaczyński o sobie 25.09.10, 21:29
          joanna35 napisała:
          Cóż, głupi na pewno nie jest i wie kto jest słaby i z kim może sobie bezkarnie pogrywać.

joanna prorocze słowawink

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,8425627,Kluzik_Rostkowska__Dziekuje_za_komplement__ze_jestem.html
          www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,8424929,Prezes_krytykuje__a_Poncyljusz_jak_skala___Nie_ma.html
          • czar_bajry Re: Kaczyński o sobie 25.09.10, 22:09
            Wg, mnie to tylko wymówka aby nie zarzucano mu dwulicowości i tego że brnie po trupach do celu. Wszystko co mówi i robi jest wyliczone pod publiczkę a raczej pod wyborców.
            Na dokładkę gdzieś wyczytałam iż jest pomysł aby ekshumować prezydenta a twierdzenia Jarka iż nie wiedział co czyni w tym wypadku będzie odczytane" nie wiem czy dokonałem prawidłowej identyfikacji"... byłem pod działaniem silnych leków i nie wiedziałem co czynię.
    • marghe_72 Re: Kaczyński o sobie 25.09.10, 23:14
      WyrachowNy ..
      Fuj
    • faga Re: Kaczyński o sobie 26.09.10, 00:15
      Kaczynskiemu ostatnio odpierd.... zaluje,ze na niego glosowalamsad
      • nangaparbat3 Re: Kaczyński o sobie 26.09.10, 00:27
        Coraz więcej moich znajomych, którzy na niego głosowali, tak mówi. Nawet ci najbardziej przekonani, od lat głosujący na PiS i Kaczory.
    • anorektycznazdzira Aaaaaaa...!!! 26.09.10, 11:38
      Czytałam, czytałam, jeszcze niemogę przestać się śmiać big_grin big_grin big_grin
      Co wyszedł i cos pierdnął w kampanii, ludzie z jego sztabu chowali go do jakiegoś pudła i przez nastepny tydzień we wszystkich mediach tłumaczyli co powiedzieć chciał prezes. Tak długo, aż słupki zaczynały się znowu reperować. Wznieśli się na wyżyny kompozycji literackiej i analizy składni, żeby wykazywać, że kolejny raz nie obraził 3/4 społeczeństwa tylko wręcz powiedział coś wartościowego.
      Powinien im na kolanach dziekować niewdzieczny buc, niech sobie robi następną kampanię z jakimś oszołomem własnego pokroju, może np. z Kurski, a uzyska 0,8%, czyli wartość adekwatną dla swojego stanu umysłu.
    • ihanelma Re: Kaczyński o sobie 26.09.10, 11:38
      Był na prochach cool
    • julnick Re: Kaczyński o sobie 26.09.10, 11:51
      Dla mnie gość ma wszelkie objawy osobowości paranoicznej. Boję się tego człowieka z każdym dniem coraz bardziej.
      • cherry.coke Re: Kaczyński o sobie 26.09.10, 12:03
        julnick napisała:

> Dla mnie gość ma wszelkie objawy osobowości paranoicznej. Boję się tego człowie
        > ka z każdym dniem coraz bardziej.

E bac to sie mozna bylo jak prawie wygral wybory prezydenckie, wylacznie dzieki pogardzanemu sztabowi zreszta smile Teraz mozna tylko z pewna satysfakcja patrzec, jak popelnia polityczne seppuku.
        • julnick Re: Kaczyński o sobie 26.09.10, 14:06
          Pisz, co chcesz, ja się boję. Jest tylu lizodupców i wyznawców, którzy odczuwają orgazm, jak tylko prezes ich obsra, że pozostanę przy swoich obawach. Zawłaszczanie i kreowanie własnej rzeczywistości i wmawianie, że cokolwiek powie jest prawdą objawioną mnie odrobinę przeraża. Zwłaszcza, że jest całkiem sporo ludzi (całkiem rozgarniętych, wydawałoby się), którzy łykają wszystko, co prezes powie i jeszcze starają się to tłumaczyć. Dla mnie mamy na scenie politycznej gościa, który kwalifikuje się do leczenia na oddziale zamkniętym.
          • ihanelma Re: Kaczyński o sobie 26.09.10, 14:10
            Dla mnie gorsze jest, że tak wielu wyborcom się ten psychotyk podoba... I że niektórzy sa jeszcze bardziej rąbnięci od niego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka