27.09.10, 19:46
Czy lubicie śpiewać ew.występować? Przyznam, że ja niestety nie mam głosu powalającego na kolana, więc nigdy nie odważyłam się przy takiej okazji wziąć mikrofonu do ręki, ale właśnie zamówiłam taki zestaw dla dzieci(mikrofony, mikser i płyty) więc nie wykluczam, że sama też przetestuję nowy zakupwink
Zastanawiam się czy przyda się on przy okazji imprez urodzinowych, imieninowych? Byłybyście skłonne tak bawić w towarzystwie?
Obserwuj wątek
    • reges Re: Karaoke:) 27.09.10, 19:57
      Tak, ja uwielbiam śpiewać i nawet nieźle mi to wychodzi, ale nie znosze słuchać. Nudzą mnie występy innych, jestem uczulona na wszelkie fałsze. Zestaw do karaoke raczej by się u mnie na imprezach nie sprawdził.
    • deodyma Re: Karaoke:) 27.09.10, 20:22
      na karaoke chodzilam, ale nigdy nie wystepowalam.
      ja to taka sierota, ze nawet slowa piosenki, ktore mialabym przed soba, pewnie bym poprzekrecalabig_grin
      moja przyjaciolka wystepowala z jakas babka i miala pecha, poniewaz miala wylaczony mikrofon a tamta wyla, jak opetana.
      ale mialm wtedy ubawbig_grin
      • asiaiwona_1 Re: Karaoke:) 27.09.10, 20:32
        na domowej imprezie ze znajomymi, po paru kieliszkach pewnie bym się odważyła zaśpiewać. Mam zestaw do karaoke na play station i czasem z mężem i córką sobie śpiewamy. Czasem też wchodzę na stronę jakelvis.pl i tam sobie śpiewam w samotności smile
    • lolinka2 Re: Karaoke:) 27.09.10, 23:45
      jeśli w ogóle mam czas na wyjścia, to karaoke jest top number one tego co robię dla rozrywki. I bardzo aktywnie śpiewam.
      Na okoliczność braku czasu mam w domu kilka tysięcy plików karaoke (na dysku), mikrofon podłączany do kina domowego - i śpiewam w przerwach między ogarnianiem jednego a drugiego tekstu. Rewelacyjny sposób na radzenie sobie ze stresem.
      Powiem więcej - zaraziłam tym dzieci i teraz jest karaoke na 3 głosy smile Wiecie jak fajnie brzmi czterolatka znająca piosenki z lat 70-tych???
      • meliissa Re: Karaoke:) 28.09.10, 11:31
        olinka2 a jakie piosenki zna twoja czterolatka? Może wykorzystamy pomysłysmile
        ps.a wiesz jak fajnie brzmi sześciolatek znający szlagiery kina przedwojennego na przykład "Umówiłem się z nią na dziewiątą" smile
        • penelopa40 Re: Karaoke:) 28.09.10, 11:36
          nie mam głosu, nie śpiewam, ba ust nie otwieram .... nie lubię tego typu imprez ani programów tv, słuchac lubię jedynie opery...
          p.s. 6latek śpiewający szlagiery przedwojennego kina brzmi z lekka żenująco i dziwnie...
          • imasumak Re: Karaoke:) 28.09.10, 13:01
            Jak dla kogo Penelopo.
            • penelopa40 Re: Karaoke:) 28.09.10, 14:13
              oczywiście, ale chyba kazdy tu pisze swoje zdanie...
              • iwles Re: Karaoke:) 28.09.10, 14:34

ale w jakim sensie jest dla ciebie żenujące ?
                możesz wyjaśnić ?
        • lolinka2 Re: Karaoke:) 28.09.10, 14:25
          ogólnie kompozycje Jarosława Kukulskiego: z rep. Anny Jantar, Haliny Frąckowiak, Moniki Borys...
          a zupełnie fakultatywnie "Mazowsze" smile
    • elza78 Re: Karaoke:) 28.09.10, 11:35
      bywalo ze wystepowalam nawet kilka razy zdarzylo sie wygrac pare browarow smile
      stare dobre czasy ale do domu bez sensu nei ten klmat smile
      • loganmylove Re: Karaoke:) 28.09.10, 15:29
        Szczerze mówiąc nienawidzę...zawsze mam wizję Bridget Jonessmile
        • cudko1 Re: Karaoke:) 28.09.10, 15:35
          sama nawet po największej ilości alkoholu nie zaspiewam, bez różnicy na to czy w domu czy na impresie,

ale swego czasu (studia i tuż po) co tydzień biegałam z kumpelą na taka impreze do jednego klubu... achhh miło wspominam bo ludzie zazwyczaj śpiewali dobrze i impra połączona była z tańcem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka