Dodaj do ulubionych

depilacja-bikini

12.12.10, 20:02
Się wybieram i ciutkę się stresuję. Jak to wygląda technicznie? (To będzie depilacja laserowa, ale podejrzewam, że przy innych procedura jest taka sama). Zostaje się w swoich gaciach? Trzeba mieć takie mocno wycięte (chyba nawet nie posiadam, noszę raczej krój spodenkowy)? A może w jakichś okolicznościowych jednorazówkach?
No i w ogóle to jest mocno krępujące?
Obserwuj wątek
    • estragonka Re: depilacja-bikini 12.12.10, 20:20
      nie pomoge ale chetnie poczytam co doswiadczone napisza, bo tez sie przymierzam smile

tylko ja chce tak porzadnie sie wydepilowac, zostawiajac tylko paseczek - nie zastanawialam sie w sumie - z golym tylkiem bede tam siedziec? big_grin
    • e_r_i_n Re: depilacja-bikini 12.12.10, 21:19
      Dają jednorazowe.
      • anika772 Re: depilacja-bikini 12.12.10, 21:24
        Dają jednorazowe, ale po co to komu. I tak musi zajrzeć i się przyjrzeć, więc one niczego nie zasłaniają.
        Jestem po trzecim zabiegu, skrępowania nie czuję, za to cholerny ból. Nie mam czasu leżeć z Emlą przez godzinę, więc zaciskam zęby.
        • estragonka Re: depilacja-bikini 12.12.10, 21:42
          anika772 napisała:

> Dają jednorazowe, ale po co to komu. I tak musi zajrzeć i się przyjrzeć,

a czemu sie tak przygladaja? big_grin

więc o
          > ne niczego nie zasłaniają.
          > Jestem po trzecim zabiegu, skrępowania nie czuję, za to cholerny ból. Nie mam c
          > zasu leżeć z Emlą przez godzinę, więc zaciskam zęby.

oj to niedobrze.

a robisz glebokie bikini czy tylko tak na linii majtek?
          • anika772 Re: depilacja-bikini 12.12.10, 21:46
            A kurde, myślisz że powinnam nabrać podejrzeń co do tego przyglądania...?wink
            Robię głębokie.
            • estragonka Re: depilacja-bikini 12.12.10, 21:50
              anika772 napisała:

> A kurde, myślisz że powinnam nabrać podejrzeń co do tego przyglądania...?wink
              > Robię głębokie.

no wiesz, jak bedzie sie przygladal ten lekarz, u ktorego bede robic to ja wcale nie mam nic przeciwko temu big_grin lol - calkiem przyzwoity facet <rotfl>

tak mnie zaintrygowalo to co napisalas, bo to ten to juz mnie z kazdej strony widocznie obejrzy o_O
              • anika772 Re: depilacja-bikini 12.12.10, 21:56
                Na pewno obejrzysmile Tylko nie zapomnij się ogolić. Ja robię u kosmetyczki.
    • sueellen Re: depilacja-bikini 13.12.10, 01:00
      Hmm, no jak ja mialam Hollywooda przed porodemto wyskoczyłam z majtek tongue_out
      Zazwyczaj chodze na wosk w starych stringach.
    • zimnegrzanki Re: depilacja-bikini 13.12.10, 13:25
      Też się nad tym zastanawiałam właśnie. Niby depilację robi kobieta ale mimo wszystko to nie jest takie naturalne, że przed kimś obcym musisz wyskoczyć ze spodni.
      Chociaż ja bym się i tak bardziej obawiała bólu niż tego skrępowania, bo chyba jak jest spoko kobieta to potrafi stworzyć taką atmosferę, że nie będzie się trzeba krępować. Niech się wypowie w tym temacie któraś z Was, która jest już po
    • someday_someone Re: depilacja-bikini 28.12.10, 13:05
      oj nie ma się czego stresować. Może i jest to lekko krępujące ale naprawdę nie ma się czego wstydzić. To mniej więcej tak jak pójście do lekarza. Ja byłam w Studiu Laser na depilacji bikini i byłam zachwycona atmosferą, Wiecie dużo zależy od osoby, która wykonuje zabieg, mną zajęła się bardzo miła pani więc nie czułam się jakoś bardzo skrępowana.
    • kingaolsz Re: depilacja-bikini 28.12.10, 13:48
      Ja mialam pare zabiegow i zawsze bylam bez majtek, bo tak wygodniej i szybciej ( co za sens cos zakrywac jak i tak trzeba przesuwac majtki, zeby wszedzie dojsc). A przygladac sie musza, zeby dojrzec dokladnie gdzie i ile rosnie.
    • kal_ho_naa_ho Re: depilacja-bikini 02.01.11, 11:09
      oj nie ma się co obawiać, tego, że to będzie krępujące, bo dla kobiet, które wykonują ten zabieg to jest chleb powszedni. co do bielizny to dostajesz swoją. ale nie ma się co bać naprawdę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka