carrymoon 15.12.10, 09:45 był tu niedawno podawany link do stronki z pokazanymi makijażami Ja gupia ci...a nie zapisałam. A teraz bardzo mi potrzeba, szukam i szukam i nic pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tempera_tura Re: jak się malować 15.12.10, 10:45 Na you tube jest cała masa takich rzeczy. www.youtube.com/results?search_query=make+up&aq=1 Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: jak się malować 15.12.10, 11:17 To zalezy jak wygladasz,jakie masz oczy,usta,nos,karnacje,kolor wlosow,w jakim wieku jeste,nie wszystkim pasuje okreslony makijaz.Najlepiej wejdz na youtube i poszukaj kobiety podobnej do ciebie z wygladu twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: jak się malować 15.12.10, 12:07 już znalazłam, Sorki pomyliłam fora www.snobka.pl/dzial/263/_/wszystkie piękne makijaże oczu. Malować się umiem i często maluje. Brak i za to inspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir O rany! 15.12.10, 14:26 Nawet nie wiedzialam, ze oko mozna pomalowac na tyle sposobow! Dzieki za link . Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jak się malować 15.12.10, 14:44 swietne dzieki za linka ja odkrylam ostatnio strone blogmakijaz.pl/ bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś