agnieszkaszysz 07.01.11, 18:29 pralka w kolorze różowym? img337.imageshack.us/i/012109smeg.jpg/ img831.imageshack.us/i/masinarufesmeglbl16ro4j.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowita771 Re: Podoba wam sie ? 07.01.11, 18:42 Nie i cieszę się, że moja córka nie wie o jej istnieniu. Uznałaby, że jest piękna i pewnie truła, żeby kupić. Na pytanie o ulubiony kolor odpowiada z całą powagą "majtkowy róż". Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Podoba wam sie ? 07.01.11, 18:46 A moja jak była mała to na różowy mówiła świniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Podoba wam sie ? 07.01.11, 18:47 mogłaby być w bardziej intensywnym różu, akurat takiego rozmytego nie lubię. ale bardzo mi się podoba pomysł z półeczkami na płyny i proszki. miałam z tym problem zanim wstawiłam pralkę do specjalnie zbudowanej na jej okoliczność szafie wnękowej z półkami nad. a jeszcze w kwestii pralki - nie lubię tej stylistyki takiej niby amerykańskiej lodówki z lat 60' wolę nowoczesność w takim surowym wydaniu. podsumowując - podoba mi się średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
poppy_pi Re: Podoba wam sie ? 07.01.11, 18:48 Jest cudowna, to moja wymarzona pralka Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Podoba wam sie ? 07.01.11, 18:54 jakby była wersja metalik brałabym na pniu. Albo inny odcień różowego (fuksja), bo ta na zdjęciu imo mdła. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Podoba wam sie ? 07.01.11, 19:58 He he, widzę, że poszli za ciosem i skoro lodówki zrobiły furorę, to zaczęli sprzedawać też pralki. Ich lodówki uwielbiam, ale te pralki mi nie leżą. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: Podoba wam sie ? 07.01.11, 20:03 Jesli łazienka jest rowniez w jakism fajnym klimacie to czemu nie ale pokazany model nie wkreca mnie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Podoba wam sie ? 08.01.11, 14:06 Pomysł na pralkę super,te półki w drzwiczkach. Ale kształt lodówkowy jest okropny.Kolor wybrałabym też inny. Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Podoba wam sie ? 08.01.11, 14:11 Podoba mi się stylistyka Smega. Nie ma dla niej miejsca w moim obecnym ani przyszłym domu, ale popatrzeć lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Podoba wam sie ? 08.01.11, 14:29 Smeg jest super, chcialabym kremowa pralke i zmywarke, ale ceny sa kompletnie z kosmosu i moim zdaniem nie warto. Jesli ktos szuka kolorowej lodowki, radze sprawdzic oferte Gorenje - taniej i tez fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Podoba wam sie ? 08.01.11, 15:20 Śliczna jest,po prostu super.Jeszcze kilka dodatków w łazience różowych (tylko nie za dużo żeby nie było jak u Barbie) i WOW Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Podoba wam sie ? 08.01.11, 16:06 ja kocham Smega. swego czasu byłam gotowa kupić używaną lodówkę Smega gdzieś zagranicą, np. w UK (bo tam trafiają na wtórny rynek, u nas są tylko nowe) i sprowadzić do Polski, ale koszty transportu przerosłyby cenę lodówki - te lodówki są bardzo ciężkie. śmieszna ta pralka Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: Podoba wam sie ? 08.01.11, 17:29 Nie,ja lubie zabudowane pralki w kuchni tak by nie bylo ich widac.Kolor straszliwy,nie cierpie rozu. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Podoba wam sie ? 08.01.11, 17:59 nie, bo: a) lubię intensywne kolory - czerwona lub jasnozielona byłaby znacznie lepsza b) kształty "opływowe lata 50." to jednak nie moja bajka ale o co chodzi z tą umywalką powyżej? ona podłączona jest osobno do rury odpływowej, jak rozumem, woda nie ścieka do bębna pralki, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaszysz Re: Podoba wam sie ? 08.01.11, 18:36 > ale o co chodzi z tą umywalką powyżej? ona podłączona jest osobno do rury odpły > wowej, jak rozumem, woda nie ścieka do bębna pralki, prawda? Jasne ze nie ścieka do pralki. Jest to pralko-suszarka 15 programów na wszystkie funkcje klasa A Nie mam takiej tylko widziałam i mi się spodobała.Jest dostępna jeszcze pastelowy błękitny i pastelowy żółty. Niestety cena nie na moja kieszeń wiec tylko pomarzyć moge. Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: Podoba wam sie ? 08.01.11, 21:12 Bardzo. Tzn. kolor mógłby być biały, ale sam kształt jest przepiękny. I te półeczki w drzwiach na proszek i płyn do płukania... mistrzostwo świata Odpowiedz Link Zgłoś