Dodaj do ulubionych

obgaduję Muchę :P

22.01.11, 09:55
Widziałam dziś w tvn24 akcję z futrem na jakiejś tam premierze. Jestem pewnie nieobiektywna, bo a) nie znoszę Muchy b) nie cierpię futer i uważam noszenie ich za obciachowe c) pożądam Krupę tongue_out
Czy ta dziewucha naprawdę myśli, że jest taką megagwiazdą i do tego taką ojacie taką kontrowersyjną i oryginalną? Dla mnie nie różni się ona niczym od wyśmiewanej tu niedawno małolatki z Top Model - ładna buzia i ciało, ubogie dokonania, niewyparzona gęba i próba zwrócenia na siebie uwagi za wszelką cenę, najczęściej w żałosny sposób. No taka typowa polska selebriti tongue_out
No, ulałam żółci, nie trawię tej baby.
Obserwuj wątek
    • shellerka Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:00
      poobgaduję z toba. mucha przytyła. ma brzuch i nie powinna wciskać na siebie takiej mega obcisłej kieckitongue_out
      jesli chodzi o moje upodobania, to sa takie jak twoje jesli chodzi o muche i krupe, natomiast futer pożądam tak samo jak krupybig_grin
    • guderianka Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:00
      Jesli miałabym wybrać kogo pożądać Dżoanę czy Muchę to wolę muchę-jest naturalna i świeża. Dlaczego jej dokonania uważasz za ubogie ? Ja uważam, że dokonała więcej niż wspomniana przez Ciebie Krupa wink Całkiem inaczej ją odbieram niż Ty ale pewnie dlatego, ze nie odczuwam do niej jakieś szczególnej antypatii wink
      • morgen_stern Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:06
        Aż wyguglałam.. Świeża i naturalna to ona była, ale może z 15 lat temu..

www.kozaczek.pl/plotka.php?id=28021
        A jakież to ona ma dokonania, poza paroma rólkami i wkur..niem ludzi na YCD, bo chyba coś przeoczyłam.
        • guderianka Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:10
          Morgen- jedno zdjęcie wiosny nie czyni, a na tym zdjęciu Mucha jest NATURALNA w przeciwieństwie do napompowanej silikonem Dżoany w dodatku wygładzonej fotoszopem. Bezsensu porównywac zdjęcie pozowane do zdjęcie uchwyconego w danej chwili.
          Jesli mowa o kilku rólkach :

FILMY

2011 Och Karol
          2000 Chłopaki nie płaczą jako Lili
          2000 Życie jako śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową jako Sekretarka
          1997 Młode Wilki 1/2 jako Ania
          1996 Panna Nikt jako Kasia Bogdańska
          1994 Szczur jako Marysia, córka Bronki (niewymieniony w czołówce)
          1993 Lista Schindlera (Schindler's List) jako Danka Dresner
          1992 Sprawa kobiet (Violeur Impuni, Le) jako dziewczynka
          1991 Przeklęta Ameryka jako Karolina Szymańska
          1990 Femina
          1990 Korczak jako Sabinka

SERIALE

2010 Prosto w Serce jako Monika
          2010 "Usta Usta" jako Anita
          2008-2009 Teraz albo nigdy! jako Olga (gościnnie)
          2001 Marszałek Piłsudski jako Wanda Juszkiewiczówna, córka Marii Piłsudskiej
          2000-2010 M jak Miłość jako Magda Marszałek
          1999 Na dobre i na złe jako Kinga Radwańska (gościnnie)
          1998 Matki, żony i kochanki II jako Klara
          1995 Matki, żony i kochanki jako Klara
          1993-1994 Bank nie z tej ziemi jako Hania (gościnnie)
          1991-1993 Kuchnia polska jako Ania Biesiekierska (gościnnie)

W kwestii YCD się nie wyrazę bo nie oglądałam, mea culpa.
          • kropkacom Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:17
            Bo Mucha świetnie zaczęła. Świetni reżyserzy. Dobre filmy. Naprawdę. A teraz? Hmmm.... Właściwie Och Karol świetnie wpisuje się w to co sobą reprezentuje obecnie: zamachać piersiami i wsio.
            • guderianka Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:32
              Mucha kiedyś i teraz to ta sama osoba, kiedyś dziecko i nastolatka a teraz dorosła. Nie oglądałam Karola więc nie wiem co sobą w nim reprezentuje ale mówienie o niej, że zagrala w kilku rólkach jest po prostu nieprawdą. Uważam, że ma duży potencjał, uważam że ma talent. Nie mam wobec niej żadnych osobostych uczuc, ani mnie ziębi ani parzy.
              • kropkacom Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:41
                Tak , Mucha jest ta sama. Zawsze jak się okazuje miała parcie na szkło. Najpierw w wersji młoda inteligencja. Nie wyszło. Program kulturalny, zdjęto z anteny. Potem jakieś podróże dla jednej stacji telewizyjnej. Nie wyszło. Serial popularny. Nie wyszło - Kasia Cichopek jest częściej komentowana, bardziej zauważalna. Więc zrobiła? Pozazdrościła koleżance, schudła, przyjęła zaproszenie do popularnego show (chociaż wcześniej ją to śmieszyło) i tak się buja. Tyle.
                • insomnia0 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 22:11
                  nie wzbudzała aż takich kontrowersji jak była grubsza, mało kobieca - jak się wzieła za siebie odchudziła, dopieła włosy- zapuściła pazur, umalowała.. to od razu wytapetowana lala..

Nie mam nic do muchy ani do krupy.. nie mniej nie mozna porównywać dwóch PAń- bo Krupa po operacjach plastycznych..z tego co wiec mucha bez operacji..
                  Moim zdaniem fanie teraz wygląda... bardziej zadbana niż kiedykolwiek i chyba to właśnie boli...
                  bo gębę zawsze miała od ucha do ucha...

https://suwaczki.maluchy.pl/li-37215.png
            • kali_pso Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 14:07
              Właściwie Och Karol świetnie wpisuje się w to co sobą reprezentuje obecnie: zamachać piersiami i wsio.

Nooooooo i na matki roztyte po ciązy najeżdza i po dzieciach rozdartych pojedzie...to gorsze nawet jak te piersi...które niczego sobie są przecieżwinkp
              • kropkacom Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 14:24
                Mówisz? tongue_out
              • kropkacom Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 14:52
                A co poglądów Muszki, nie zdziwiłabym się gdyby za jakieś 8-10 lat fundnęła sobie dzidzię i chodziła z najnowszym wózkiem we fleszach aparatów. Taki typ. Jak się nie da z tej strony - to wejdę drugą. Naprawdę musi mi to imponować? Rozumiem, że ci imponuje bo ma ambicje (nazwijmy to) zawodowe. A że przy okazji trochę się trochę zeszmaci? No cóż... Bo ładna jest. Mi się jej typ urody podobał odkąd zagrała u Wajdy. Nie musi pokazywać swoich pięknych piersi i naśladować Dody.
                • kali_pso Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 15:15

Tak, Kropka trafiłaś w sedno - ładnym "wolno" więcej, więcej im się wybacza, bardziej toleruje, to przykre dla niektórych, ale prawdziwe...

I nigdzie nie napisałam, że Mucha mi imponuje( chociaz owszem, osoby aktywne zawodowo często mi imponują bo sama jestem aktywna zawodowo i tacy ludzie bywają dla mnie wzorem, bo mogę czerpać z ich doświadczenia- abstarhując całkowicie od dokonań Muchy, bo to jednak inna branżawink.

Jest pyskata i nie boi się mieć swojego zdania. Pewnie za to odpokutuje a może juz pokutuje i żałuje, bo szoł biznes niczym nie różni się od świata ematkowego- trzeba ponosić konsekwencje swoich decyzji, słów, zachowań.
                  • kropkacom Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 18:30
                    > Tak, Kropka trafiłaś w sedno - ładnym "wolno" więcej, więcej im się wybacza, b
                    > ardziej toleruje, to przykre dla niektórych, ale prawdziwe...

Już pomijając tą całą rozmowę to ci "ładni" płacą większą cenę choćby za nieuniknioną starość. Zwłaszcza kobiety. Wiadomo - facet często nawet w podeszłym wieku potrafi fascynować. Kobiety niestety zazwyczaj tracą na atrakcyjności z wiekiem bardzo. Bo uroda ma to do siebie, że przemija. Także opieranie całego życia na atrakcyjności fizycznej jest jednak poza wszystkim po prostu ryzykowne. Myślisz, że Mucha będzie wiecznie swoim biustem zarzucać? Może... Będzie wtedy tylko karykaturą samej siebie (zresztą już w pewnym sensie jest). Dlatego śmiem twierdzić, ze wizja dzidzi za 10 lat jest możliwa big_grin

Poza tym mam wrażenie, że cały czas próbujesz mi wyrypać, że nie jestem ładna. No cóż, ja się za brzydką osobę nie uważam tongue_out
                • lineczkaa Re: obgaduję Muchę :P 23.01.11, 22:18
                  kropkacom napisała:

> A co poglądów Muszki, nie zdziwiłabym się gdyby za jakieś 8-10 lat fundnęła sob
                  > ie dzidzię i chodziła z najnowszym wózkiem we fleszach aparatów. Taki typ.

Pewnie rodzina lipcowej wink po porodzie bachor cudownie przemienia się w dzidzię, a podawanie obleśnego cyca w rozmowy z samym Jezusem Chrystusem big_grin.
          • morgen_stern Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:18
            Lista, którą zamieściłaś, jest znamienna. Większość ról filmowych na początku lat 90-tych, kiedy była jeszcze młodą dziewczyną. Reszta to rólki w serialach. To NIE JEST imponujący dorobek wink
            I jednak upieram się, że na zdjęciach NIE WYGLĄDA świeżo i naturalnie.
            • baba06 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:25
              "Reszta to rólki w serialach.'

a była ostatnio jakaś mega produkcja jeśli chodzi o polski film, przecież u nas tylko seriale, e tam seriale, serialikisad
              • morgen_stern Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:42
                Nie chodzi o megaprodukcje, ale kręci się jeszcze w Polsce po prostu filmy (choć rzeczywiście mało), są jeszcze uwaga! teatry. Nie mam nic przeciwko graniu w serialach, ale jeśli rólki w serialach stanowią lwią część dorobku aktorskiego, to chyba nie najlepiej to świadczy wink
            • guderianka Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:33
              No tak morgen. Ty masz bardziej imponujący dorobek wink A Mucha kiedyś i Mucha dzisiaj to dwie inne muchy wink

Popatrz na zdjęcia tutaj :

www.annamucha.pl/strony,1024,GALERIA
              • morgen_stern Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:38
                Idiotyczny argument. Oczywiście, że nie jestem aktorką ani celebrytką. Rozumiem, że to nie upoważnia mnie do wyrażania niepochlebnych opinii na temat innych aktorów, szczególnie takich, których lubi guderianka tongue_out
                • 18_lipcowa1 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:52
                  morgen_stern napisała:

> Idiotyczny argument. Oczywiście, że nie jestem aktorką ani celebrytką. Rozumiem
                  > , że to nie upoważnia mnie do wyrażania niepochlebnych opinii na temat innych a
                  > ktorów, szczególnie takich, których lubi guderianka tongue_out
                  >

aha a bo aktorów to mozna
                  a pani z pracy juz nie?
                  • kropkacom Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 11:43
                    > aha a bo aktorów to mozna

Celebrytów się ciągle komentuje. Oni żyją z tego, że takie my o nich rozmawiamy i oceniamy. Puste ale prawdziwe.
                • guderianka Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 11:43
                  morgen-Twoje niepochlebne opinie dyndają mi i wydają gwiżdzące dźwięki. Jak pisałam-i pewnie przeczytałaś i zrozumiałaś ale jesli nie z chęcią powtórzę-Mucha mnie ani ziębi ani grzeje. Wyrosłam z obdarzania emocjami aktorek, aktorów,i innych showmanów. Po prostu nie kłam w swoim zacietrzewieniu emocjonalnym.
                  • morgen_stern Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 11:47
                    Guderianka, zlituj się, gdzie ja kłamię?
                    • guderianka Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 21:55
                      "A jakież to ona ma dokonania, poza paroma rólkami i wkur..niem ludzi na YCD, bo chyba coś przeoczyłam.

"

i się nie emocjonuj. To tylko Mucha przecież wink
            • 18_lipcowa1 padłam 22.01.11, 10:54
              > I jednak upieram się, że na zdjęciach NIE WYGLĄDA świeżo i naturalnie.
              >

''Ale jak to mówią, człowiek wyjedzie z wiochy, wiocha z niego nigdy. I nie mam tu bynajmniej na myśli miejsca zamieszkania, tutaj to stan umysłu - wścibskiego, wrednego babska, skupionego na głównie na obrzynaniu innym dupska, a już przebierającego nogami z uciechy, jak tylko znajdzie brzydszą i grubszą od siebie''

uprzedzam odpis
              w miejsca brzydszą grubszą wstaw Mucha w futrze/ Mucha bez dorobku/ Mucha nieświeża

• rosapulchra-0 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 16:56
              I jednak upieram się, że na zdjęciach NIE WYGLĄDA świeżo i naturalnie.

strasznie się pomarszczyła coś ostatnio..
          • imasumak Naturalna? 22.01.11, 18:17
            Na zeusa, ona ma 31 lat, a zmarszczek więcej niż moja 66letnia matka.
            I nie sądzę, że tu chodzi o słabe geny, raczej o nadmiar solarium tongue_out
            • kropkacom Re: Naturalna? 22.01.11, 18:32
              Raczej przy zrzuceniu kilogramów zmarszczek jej przybyło. Niestety na wielu zdjęciach widać też już silny makijaż. Coś za coś.
    • anias29 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:01
      hehe ulżyło Ci?;P

mnie Mucha obojętna w sumie, IHMO ładna buzia, kiepska figurawink
    • kropkacom Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:03
      Też nie znoszę Muchy big_grin Okropne dziewuszysko.

Ufff.... Myślałam, że tylko ja jestem taka okropna. tongue_out
    • kozica111 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:05
      Mnie nie rusza po "szczepionce" z Kasi C.
    • sanna.i Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:14
      Muchy nie cierpię tak jak Dody. Obie robią karierę na skandalach.Dżoana mi wisi kalafiorem. Futra mi się nie podobają, kojarzą mi się z matronami. Na pewno nie z młodymi kobietami.
    • baba06 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:26
      a to futro to z czego?
      • shellerka Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:27
        z norek podobno.
        • iuscogens Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:43
          Ja czytałam, że z lisów. Niezależnie z czego, uważam że ma nieźle nawalone w głowie. Niestety nie mam dobrego zdania o osobach, które noszą prawdziwe futra.
    • memphis90 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:38
      Widziałam kilka wywiadów z nią, czytałam kilka i mam wyrobioną opinię- chamka po prostu. Nie podoba mi się sposób, w jaki się zachowuje, drażnią mnie wypowiedzi Muchy nt. kobiet będących matkami.
      • anulka.p Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 10:57
        Mucha nie naturalna, jest sztuczna do bólu - ze sztucznym smiechem i sztuczną kreacją samej siebie - "na skandalistkę i prowakatorkę". A te jej "skandale"... łorajusiu, właśnie takie - przeciągnięciem futerkiem po podłodze, na dała ognia, najwięksi rock'n'rollowcy się chowajątongue_out
        • kali_pso Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 14:10
          - przeciągnięciem futerkiem po podłodze, na dała ognia
          > , najwięksi rock'n'rollowcy się chowajątongue_out

Nie to, co ona na siebie zakłada nadaje rangę skandalowi, tylko reakcja gawiedzi na towinkp
          • morgen_stern Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 14:19
            To wspaniale, że jesteś ponad gawiedzią i przyszłaś nam tu to z wyższością uświadomić tongue_out
            • kali_pso Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 15:20

A ty pomyślałaś biedactwo od razu, że piszę o tobie? Co za niska samoocena, powinnaś jednak wziąć korepetycje od tej "nieudolnej" Muchywink
              • morgen_stern Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 16:16
                Daruj sobie ten protekcjonalny ton, ani to zabawne, ani potrzebne. Naprawdę pasuje ci ta rola?
      • kali_pso Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 14:12

Tiaaa, aferzystka wielka z niej...jakby żadna z tutaj piszących nigdy nie dworowała sobie z mamusiek - koleżanek z pieluchowym zapaleniem mózgu itp.
        • anulka.p Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 18:45
          Kalipso tradycyjnie myli sięsmile. bo np. to nie gawiedź, a Mucha wdziała bluzeczkę z napisem "dzisiaj nie będzie skandalu" - ojejciu jejciu, naprawdę? Dziewczyna bardzo chciałaby być kontrowersyjna i prowokująca, no taki imydż wymyśliła, ale jakoś czerstwo to wychodzi.
          Co do padających tu argumentów, że z niej cool aktorka, bo u Wajdy grała, to przypominam, ze w tym samym filmie (czyli "pannie nikt") grała też Czesia z Klanu i o o czym to ma świadczyć?')
    • 18_lipcowa1 oczom nie wierzę 22.01.11, 10:49
      czyli jednak mialam racje żeś forumowa hipokrytka i fałszywie tolerancyjna

forum.gazeta.pl/forum/w,567,121074070,121087774,Re_Taki_oto_wyglad_pracownika_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,121074070,121087614,Re_Taki_oto_wyglad_pracownika_.html

jesu jaka jesteś załośna, coraz załośniejsza
      a jednak...kot naprawdę nie wystarcza do zycia....
      • morgen_stern Re: oczom nie wierzę 22.01.11, 10:55
        Czekałam na ciebie w tym wątku!! Cieszę się, że mnie nie zawiodłaś, wiedziałam, że z radością się dopierdzielisz! smile
        Widzisz, jest między nami pewna różnica - ja przyznaję się, że obgaduję i że jestem stronnicza, ty to robisz z fałszywą troską i niby-zainteresowaniem, a w zasadzie sprowadza się to po prostu do zwykłego obrabiania tyłka tongue_out
        Co do mojego życia prywatnego, to chyba jesteś nieco do tyłu. Wiem wiem, nie śledzisz i w ogóle cię to nie interesuje tongue_out ale personalne uwagi też się muszą trzymać kupy. Pozdrawiam! smile
        • 18_lipcowa1 Re: oczom nie wierzę 22.01.11, 11:00
          > Czekałam na ciebie w tym wątku!! Cieszę się, że mnie nie zawiodłaś, wiedziałam,
          > że z radością się dopierdzielisz! smile

Tak, puchnę z radości że mogłam ci wytknąć dwulicowość i niekonsekwencję.

> Widzisz, jest między nami pewna różnica - ja przyznaję się, że obgaduję i że je
          > stem stronnicza, ty to robisz z fałszywą troską i niby-zainteresowaniem, a w za
          > sadzie sprowadza się to po prostu do zwykłego obrabiania tyłka tongue_out

Aha aha aha
          Czyli obrabianie tyłka przez morgen jest ok, a lipcową nie? I jeszcze jakie wytłumaczenie, naprawdę dobre.

Cudne. Naprawdę cudne.

> Co do mojego życia prywatnego, to chyba jesteś nieco do tyłu. Wiem wiem, nie śl
          > edzisz i w ogóle cię to nie interesuje tongue_out ale personalne uwagi też się muszą tr
          > zymać kupy. Pozdrawiam! smile
          >

Twoje życie prywatne jest szeroko opisywane na forum, a moze było, w kazdym razie prawie ze z lodówki wyskakiwałaś.
          Czy mnie interesuje? Średnio.
          Niemniej musi byc parszywe skoro tak bardzo razi Cię śliczna i zdolna dziewczyna.
          • morgen_stern Re: oczom nie wierzę 22.01.11, 11:08
            Cytat Tak, puchnę z radości że mogłam ci wytknąć dwulicowość i niekonsekwencję.

No właśnie widzę smile pojadę twoim tekstem - nie ekscytuj się tak tongue_out bo podobno nie ma czym?

Cytat> Czy mnie interesuje? Średnio.

Sprawdź, proszę, w słowniku znaczenie słowa "hipokryzja".
            • 18_lipcowa1 Re: oczom nie wierzę 22.01.11, 11:20
              łotewer
              dałaś plamę i tyle
        • vibe-b Re: oczom nie wierzę 24.01.11, 10:35
          morgen_stern napisała:

> Czekałam na ciebie w tym wątku!! Cieszę się, że mnie nie zawiodłaś, wiedziałam,
          > że z radością się dopierdzielisz! smile

A Ty jak zdarta plyta. Dokladnie taki sam tekst rzucilas do mnie pare dni temu i parenascie dni temu i paredziesiat dni temu. Nie masz zadnej alternatywy w swoim repertuarze pseudoluzackich odpowiedzi z ktorych wyziera pustka ? Wstaw sobie zatem w sygnaturke, oszczedzisz nieco pradu.
    • mala-wiedzma Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 11:02
      Mucha ma większe dokonania od niejakiej napompowanej botoksem Joanny. a ze głównie w wieku lat nastu? nieważne. ja kojarzę Joannę głównie z promowania sie na biednych psinach i z nagich sesji zdjęciowych (niech ktoś mnie oświeci, jeśli zrobiła coś ciekawszego w swoim życiu, bo naprawdę nie wiem, być może się mylę), Anię natomiast z Listy Schindlera i innych filmów (tak, filmów. seriali nie oglądam). wszak nie każdy może grać u Wajdy (a nie grała tylko jako nastolatka, później też). a że ma dość kontrowersyjne opinie na wiele tematów? cóż, jej prawo.
      • morgen_stern Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 11:09
        Nigdzie nie napisałam, że Krupa ma większy od niej dorobek. Ja ją tylko lubię smile
      • ola Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 11:10

dajcie spokój z tą Listą Schindlera. Ona tam śmignęła przez ekran, moze z 2- sekund ją widać!
        Cóż to za rola? Dostała ją z uwagi na karnację (nawet najzdolniejsza blondyneczka by się nie nadawała) a nie talent i ekspresję.
        Akceptuję argument o rolach u Wajdy, ale akurat w Liscie Schindlera to było mniej niz epizod.
        • mala-wiedzma Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 21:31
          zgadza się. ale słyszałam kiedyś wywiad z reżyserem, który stwierdził, że przewaga bardzo dobrych scen z Muchą wyleciała z filmu. nie ze względu na to, że źle zagrała, bo podobno scenę topienia sie zagrała tak realistycznie, że myśleli, że coś faktycznie Jej się stało. jak dla mnie Mucha to niewykorzystany talent.
    • grave_digger Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 11:09
      rozumiem odrazę do Muchy, bo ja też nie cierpię takich ratlerków.
      ale, żeby od razu się tak kochać w Dżoannie? nos spod skalpela niewykwalifikowanego chirurga - błech. napompowane sztuczne usta - błech. twarz cała jakaś taka inna, nienaturalna i niekobieca - błech.
      mucha jest już od niej ładniejsza.
      • morgen_stern Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 11:11
        No każdy ma jakieś słabości, ja lubię takie wydymające usteczka blondi wink
        • grave_digger Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 11:22
          no dobra.
          o gustach się nie dyskutuje.
    • sadosia75 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 11:52
      Mucha mi dynda smile Nie oceniam jej urody czy dorobku. Jak wyglada jak wyglada co zrobila to zrobila. Ot i wsio. Krupy nie pozadam. Pozadam Anje Rubik smile
      Futro wg. mnie to cos naojbrzydliwszego na calym swiecie. Nawet pieta czlowieka bez skory nie jest tak obrzydliwa jak futro. A swego czasu brzydzilam sie nia okropnie.
      Nawet pajak wielki wlochaty i gigantyczny nie jest tak obrzydliwy jak futro. A jak wiadomo pajakow sie brzydze.
      Wole Dzoanne naga z krzyzem na torsie niz Muche w futrze i tej sliczniej sukience,ktora miala na sobie .
    • claudel6 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 12:30
      ja nie znosze Muchy. mam na nią alergię. a po tej akcji z futrem, to nie znosże jej jeszcze bardziej smile
      Krupa ma u mnie dużego plusa
    • vivibon Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 12:53
      Nie wiem na czym polega paradoks, ale choćby się rozebrała i nie wiem jak prężyła zawsze będzie aseksualna. Ma ładne ciało, za dużo solara, ale ładne, a prędzej bym chyba bzyknęła to futro.
    • black-cat Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 13:06
      I Mucha i Krupa są bardzo atrakcyjne. Na obie lubię patrzeć, ale wolę nie słuchać, wtedy czar pryska. Pożądam Agaty Buzeksmile Tak wyobrażam sobie elfy.
      • emilly4 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 13:40
        A. Mucha za duzo szczeka i podskakuje coponiektorym. pewnie dlatego rezyserzy boja sie jej zatrudniac do bardziej ambitnych rol. Ostatnio kroluje jako lamaczka serc, zlodziejka narzeczonych, prostytutka..w tych rolach sprawdza sie ZNAKOMICIE!
        Lubilam ja do czasu.

J. Krupa, fajna babka. Modelka, dzialaczka na rzecz zwierzakow.
        Co z tego ze silikon? Na zycie zarabia swoim cialem, predzej czy pozniej musialo sie tak skonczyc.
        www.styledesigner.co.uk/_var/gfx/4eb9503a8191f0156fef34f42698c674.jpg
        images.askmen.com/galleries/model/joanna-krupa/pictures/joanna-krupa-picture-2.jpg
        fashionmag.us/wp-content/uploads/2009/07/Joanna-Krupa-Topless-In-Maxim-Magazine1.jpg
        wink
        Zauwazylyscie, ze gwiazdki z wiekiem wygladaja coraz lepiej i coraz mlodziej?
        Taka Anna Popek
        www.talenty.pl/zdjecia_filmy/15036.jpg
        www.kozaczek.pl/img/lmaj/k559.jpg
        • insomnia0 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 22:29
          Sorry ale dla mnie lalki, które nie mają czym sie wykazać -zazwyczaj mówią o pokoju na świecie, bądz stają w obronie zwierząt, są tez za równouprawnieniem..

• wilk.w.owczej.skorze Re: obgaduję Muchę :P 24.01.11, 01:27
          Pozowanie dla magazynów typu Cats czy CKM, czyli świecenie przed obiektywem nagimi piersiami i pośladkami, to jeszcze nie modeling. Nawet jeśli robi się to latami.

A z kim niby prostytuowała się Mucha? Z mężem twoim, że takaś tego pewna? Dziewyczyno, znaczenia słów polskich najwyraźniej nie znasz. Zlituj się, puknij w dekiel, zanim coś napiszesz na forum dostępnym dla każdego.
          • lili-2008 Re: obgaduję Muchę :P 24.01.11, 10:24
            To chyba chodzi o role filmowe.
            Prostytutkę grała np. w Chłopaki nie płaczą.
            • rosapulchra-0 Re: obgaduję Muchę :P 24.01.11, 10:35
              @lili-2008, good point! big_grin
      • insomnia0 Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 22:25
        ????? Agaty Buzek? masochistka?wink

• rosapulchra-0 Re: obgaduję Muchę :P 23.01.11, 16:29
          insomnia0 napisała:

> ????? Agaty Buzek? masochistka?wink

Agata ma niezaprzeczalny talent.
          • memphis90 Re: obgaduję Muchę :P 23.01.11, 19:00
            Przyznaję, wizualnie Buzek jest dla mnie nie do przełknięcia. Ale głos ma ładny i lubię ją w dubbingu.
    • changeone Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 13:34
      Mucha się fajnie zapowiadała (wg mojej oceny bardzo ładna, zdolna dziewczyna) ale niczego nie dokonała. Niestety poszła drogą skandali co powoduje, że obecnie na dany moment skandalu jest o niej głośno, ale ostatecznie pustka na koncie dokonań uncertain

A co do Krupy to niestety nie jest zbyt naturalna, jest taką typową laleczką "amełykańską".
    • kali_pso Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 14:02
      > Czy ta dziewucha naprawdę myśli, że jest taką megagwiazdą i do tego taką ojacie
      > taką kontrowersyjną i oryginalną?

Spojrzałaś w lustro i opisałaś to, co tam zobaczyłaś? Brawowink To jest chyba nawet bardzo ludzkie, że drażni nas w innych to, co sami sobą prezentujemy....

A porównywanie Muchy do jakiejś panny z TM jest wyrazem chyba tylko tego, że jej nie cierpisz i to pozbawia cię obiektywizmu. Panna z TM od pokazania doopy zaczęła i na tym skończy, Mucha zanim się wystylizowała na seksbombę jakieś dokonania miała w aktorstwie.
      • morgen_stern Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 14:09
        Oho, znów kogoś w oczka kłuję, kalipso, co cię boli?
        Poza tym napisałam wyraźnie, że jestem stronnicza, polecam wyjęcie kija z tyłka i darowanie sobie osobistych wycieczek, gdyż są nietrafione wink no chce mnie tu parę osób ukłuć, bardzo chce, ale nie wie jak tongue_out
    • thegimel Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 14:29
      Też za Muchą nie przepadam. Za Dżoaną też niespecjalnie. Bardzo podobała mi się za to Osyda (ta z Majki), jakbym miała wybierać to wolałabym ją niż tego kolesia, co grał tego jej chłopa, Ciachorowski się chyba zwał. smile
    • lilly_about Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 15:13
      No patrz. Mucha "nieudolnie" próbuje zwrócić na siebie uwagę, wychodzi jej to i ma z tego kasę, a ty to samo próbujesz w necie, a w kółko się tylko ośmieszasz. Jakie to przykre. A buuuu.
      • morgen_stern Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 16:19
        No i wszystkie trzy przybiegły pokąsać wink zapraszam, zapraszam smile
    • franczii Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 15:32
      Ja tez tej dziewuchy nie trawie. Na niektorych fotkach sesyjnych wystylizowana i obrobiona niezle wychodzi ale na takich nieobrobionych jak te w pudlu to tragedia.
      Nie podoba mi sie z wygladu, jest nieproporcjonalna, kwadratowa, ramiona ma jak chlop od lopaty. Poza tym aseksualna, brak jej zmyslowosci, zupelnie na mnie nie dzialatongue_out Femme fatale od siedmiu bolesci.
      tKrupa za to mi sie podoba, zgrabna jest i z buzi sympatyczna, piszecie, ze silikonowa ale wedlug mnie naturalniej wyglada od wytapetowanej i spalonej samoopalaczem Muchy.
    • aga.pier Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 15:33
      Muchy mam juz dość a Krupy nie cierpię za jej sztuczność (bynajmniej nie w sposobie bycia). Co do futra to taka publiczna osoba mogłaby sobie darować noszenie prawdziwych, dałaby dobry przykład. I raczej lisy to nie są, chyba że epilowane.
    • czar_bajry Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 16:04
      Mucha wychodzi z założenia że nie ważne jak... ważne żeby pisali i nazwiska nie przekręcalitongue_out
    • na_pustyni Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 16:31
      Obie należą do grupy osób, którą się nie podniecam.
    • a.m.a Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 20:15
      No dobra, ale czy tylko ja mam takie wrażenie, że Mucha jakoś tak dziwnie gra? Wydaje mi się, że ona mówi dość niewyraźnie jak na aktora - szybko i zjada końcówki. Zwłaszcza jej rola w najnowszym serialu - Kulesza wymiata, a Mucha jakoś tak amatorsko smile
      • kub-ma Re: obgaduję Muchę :P 22.01.11, 20:50
        Rzeczywiście Kulesza wymiata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka