chayah 17.07.20, 10:07 Niedawno na Facebooku trafiłam na post, gdzie wypowiadali się tylko rodzice, którzy mają 2 lub więcej dzieci Poniżej kilka zestawów, które udało mi się wyłapać: Kasia, Maks i Bartek Maks i Amelka Mikołaj i Marcelinka Ksawery i Lili (nie znam pełnej formy u Lili - tak było napisane) Amelka i Jaś Klara i Ireneusz Marcel i Zuza Oliwier i Michalina Fabian i Oliwia Kinga i Tymek (nie wiem, jaka pełna forma u Tymka) Krzyś i Kasia Pola i Maks Franek i Helenka Marcel i Nina Ala i Adaś Adaś i Natalka Lena i Mieszko Jagoda i Julian Natan i Emily (mama ma polskie nazwisko, nie wiem jak tata) Mela i Mikołaj Oliwia i Szymon Oliwia i Ksawery Nela i Ignacy Nikola i Igor Julia i Michał Monika i Krzyś Jaś i Ania Amanda i Marcel Zuzia i Fabian Oliwia i Olek Czy któryś z zestawów wam się spodobał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allegra1989 Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 17.07.20, 12:19 Do gustu przypadły mi tylko Franek i Helenka oraz Marcel i Nina. Reszta w nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 17.07.20, 21:00 Też mi się spodobał zestaw z Frankiem i Helenką Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 17.07.20, 13:15 Większość zestawów doskonale odzwierciedla gusta rodziców. W sumie na plus zaskakuje zestaw Klara i Ireneusz oraz Nela i Mieszko. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 17.07.20, 14:21 Żaden. Podabają mi się niektóre imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 19.07.20, 20:45 Żaden zestaw mnie nie zachwyca, dość ładne są Franek + Helenka i Klara + Ireneusz. Znacznie więcej jest tych, które zupełnie mi się nie podobają Zadziwiające jest zestawienie Mieszka z Leną i Michaliny z Oliwierem. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 19.07.20, 21:43 Tak, też zdziwił mnie zestaw Lena i Mieszko. A o tym drugim zestawie nic nie powiem, bo szczęka opadła Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 20.07.20, 10:13 Znam rodzeństwo Maja i Mieszko. Zmiana "stylu" może mieć związek z tym, że dzieci mają różnych ojców. A może to ewolucja upodobań imienniczych. Tak czy owak ten kierunek zmian podoba mi się 🙂. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 30.11.20, 14:24 paula.anna napisała: > Znam rodzeństwo Maja i Mieszko. Jeżeli ich nazwisko brzmi jak nazwa narodowości, to właśnie zetknęłam się z nimi na FB. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 01.12.20, 10:38 W pewnym sensie to narodowość. Historycznie 😉. Nazwisko zaczyna i kończy się na k, kiepsko brzmi z imieniem Mieszko. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 01.12.20, 11:36 A, to ja znam inny zestaw z Mają i Mieszkiem, tamci mają nazwisko na P Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 01.12.20, 13:25 Tak myślałam. To byłby niesamowity zbieg okoliczności, gdybyśmy pisały o tych samych Mai i Mieszku. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 23.07.20, 21:51 > Klara i Ireneusz - spore zaskoczenie, nie spodziewałabym się Ireneusza Pozostałe zestawy bez zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 24.07.20, 14:55 Jeszcze: - Franek i Nikodem - Staś i Ignaś - zestaw moich marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 03.11.20, 20:30 Staś i Ignaś będą mieli rodzeństwo. Na razie nie znam żadnych szczegółów, imiona jeszcze nie wybrane, bo płeć jeszcze nieznana, ale w każdym razie będą bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 19.01.21, 00:00 Ciekawe, co u nich słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.02.21, 20:35 Adalwinko, przepraszam, że odpowiadam dopiero po miesiącu, ale niestety nie wiem, jak toczą się dalsze losy dwóch Fasolek (bo tak na razie są nazywane te dwie małe istotki). Ale mam niekoniecznie przyjemne wieści... Komentarze pod postem na Facebooku, z którego się dowiedziałam o przyszłym rodzeństwie Stasia i Ignasia, wskazywały na to, że to... żart, łańcuszek albo fake news, bo komentarze brzmiały "a już myślałam, że znowu zostanę ciocią", "co?..." itp. Mogłam źle zinterpretować wiadomość o Fasolkach. A szkoda, bo już nie mogłam się doczekać, jakie imiona będzie nosiło rodzeństwo Stasia i Ignasia, i czy nadal będzie to zestaw moich marzeń... <3 Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 01.08.20, 09:29 Dopisuję kolejne: Amelka i Gabryś Hania i Jaś Łucja i Klara Oliwia i Julia Ada (nie wiem, czy to pełna forma) i Szymon Kamil i Kuba (bliźniaki) Aurora i Olek Marysia i Władzio Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 03.08.20, 23:08 chayah napisała: Łucja i Klara - bardzi fajny zestaw Aurora i Olek - Aurora super, Olek przy niej taki zwykły Marysia i Władzio - a tu Marysia taka zwykła Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 06.08.20, 09:34 Zuzia i Laura Michalinka i Jaś Hania i Jaś (znowu - w poprzednim zestawie Hania była starsza, w tym Jaś jest starszy) Franek i Gabryś Sandra i Marta Olivia i Marissa (mama ma polskie nazwisko, nie wiem jak tata) Basia i Wojtuś Mikołaj i Michał Zuzia i Julka Marysia i Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 12.08.20, 20:29 Alisa i Anika (mama ma polskie nazwisko, nie wiem jak tata) Eliza i Jonas (mama ma polskie nazwisko, nie wiem jak tata) Szymon, Agatka i Kubuś Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.08.20, 10:29 Frania i Michał Filip i Pola (pełna forma) Maciek, Szymon i Ksawery Hania i Ola (znam bliźniaczki o tych imionach, ale to nie o nie chodzi ) Ada i Pola (podejrzewam, że to pełne formy) Kuba i Julka (baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zachowawczo ) Bartek (nie wiem, jaka pełna forma) i Miłosz Hania i Julka Amelka i Filip Hania i Jaś (znoooowu) Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 26.08.20, 20:12 Marysia i Zosia (znowu) Filip i Zosia Jasmina i Laila (tata ma polskie nazwisko z literą "ł", nie wiem jak mama) Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 03.11.20, 20:29 Franek i Marcel Piotruś i Szymon Emilka i Maks (plus jeszcze jedno dziecko, nie znam płci ani imienia) Ala i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa098 Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 01.12.20, 10:51 Mi się bardzzo podoba Krzyś i kasia. Sama mam: Bartka, Olę, Wiktorię, Alę, Stasie, Zuzkę, Oskara, Aurelkę, Marcelinkę i Kubusia Odpowiedz Link Zgłoś
allegra1989 Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 01.12.20, 13:41 kolorowa098 napisała: > Mi się bardzzo podoba Krzyś i kasia. Sama mam: Bartka, Olę, Wiktorię, Alę, Stas > ie, Zuzkę, Oskara, Aurelkę, Marcelinkę i Kubusia Spora gromadka, sama mam pięć sióstr i dwóch braci. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 01.12.20, 14:27 Faktycznie, spora gromadka Moja mama ma pięciu braci. Tata ma tylko jednego. Babcia też miała kilku braci, ale nie mogę sobie przypomnieć, ilu ich było Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 01.12.20, 14:48 Bartek (w pełnej formie jest Bartoszem) i Ignacy Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.01.21, 23:54 Moje dzisiejsze zbiory 🙂 Bardzo nieobiektywnie zamieszczam takie zestawy, w których spodobało mi się chociaż jedno imię lub uznałam je za nietypowe. 😜 Arkadiusz, Milena, Aleksy, Oliwier, Tymoteusz i Letycja Aleksander, Klaudia, Zofia i Samuel Kuba, Lilianna, Aaron i Baltazar - Lilianna zazwyczaj była nazywana Lili, dopiero później wypatrzyłam pełną formę, więc możliwe, że Kuba jest Jakubem. Julianna, Lilianna i Adrianna Albert, Igor i Diana Albert i Amelia Nataniel i Daniela Amelia i Jowita Błażej i Marcelina Stanisław, Tadeusz, Hanna i Helena Klara, Matylda i Beniamin - podoba mi się. Anatola, Alicja i Aleksander Iwo, Tytus i Mieszko Ignacy i Klementyna - ślicznie 😍 Ludwik i Kajetan - tu też 🙂 Kajetan i Matylda - jw. 😉 Oktawian i Apollonia Konstancja i Oktawia Konstancja i Aleksander Kasandra i Tobiasz Dobrawa i Ignacja (nazywana Igą) - super zestaw, Ignasia chwyciła mnie za serce <3 Eugenia i Dawid - a to połączenie trochę mnie dziwi. Urszula i Wanda Zofia i Józef Marcelina i Róża Obieżyświaci 😉: Noemi, Bella i Dorian Wiwana i Inez Sajmon, Nikolas i Naomi (tutaj padłam 😂) I najbardziej niezwykły zestaw na deser: Larysa, Artemiusz i Nemezjusz Komentarz mamy: "Imię dla córki znaleźliśmy po prostu w kalendarzu. Jak się z nim zapoznaliśmy i okazało się, że jest ono greckie (oboje zakochani jesteśmy w greckich wyspach), postanowiliśmy iść w tym kierunku u pozostałych dzieci. Oczywiście znaczenie przestudiowaliśmy, no i tak oto mamy grecką drużynę. Do Artemiusza mówimy Artem, Arti, Artek, a do Nemezjusza Nemi, Nemezy, Nemko. Jednak są osoby, które lubią ich imiona w oryginalnym brzmieniu, nie zdrobnienia. Pani w przedszkolu, babcia, lekarz." Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 19.01.21, 10:55 adalwinka napisała: > Arkadiusz, Milena, Aleksy, Oliwier, Tymoteusz i Letycja Wygląda, jakby rodzice się rozkręcali z czasem. > Aleksander, Klaudia, Zofia i Samuel Tu też > Kuba, Lilianna, Aaron i Baltazar - Lilianna zazwyczaj była nazywana Lili, dopie > ro później wypatrzyłam pełną formę, więc możliwe, że Kuba jest Jakubem. Cieszę się z Baltazara > Anatola, Alicja i Aleksander Anatola super! > Dobrawa i Ignacja (nazywana Igą) - super zestaw, Ignasia chwyciła mnie za serce > <3 Świetne! > Obieżyświaci 😉: > Noemi, Bella i Dorian > Wiwana i Inez > Sajmon, Nikolas i Naomi (tutaj padłam 😂) > Larysa, Artemiusz i Nemezjusz Cudnie! Zwłaszcza chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 19.01.21, 11:11 adalwinka napisała: > Arkadiusz, Milena, Aleksy, Oliwier, Tymoteusz i Letycja Leycja świetna > Kuba, Lilianna, Aaron i Baltazar - Baltazar super > Julianna, Lilianna i Adrianna Dla mnie za dużo podwójnych liter, aczkolwiek Julianna mi się podoba. > Iwo, Tytus i Mieszko Świetnie. > Ignacy i Klementyna - ślicznie 😍 Pieknie. > Ludwik i Kajetan - tu też 🙂 Bardzo mi się podoba, zwłaszcza Ludwik. > Oktawian i Apollonia Apollonia przez dwa l dla mnie średnio. > Konstancja i Oktawia Rewelacja. > Konstancja i Aleksander Szkoda, że Aleksander, Konstancja dużo ciekawsza. > Dobrawa i Ignacja (nazywana Igą) - Super. > Eugenia i Dawid - a to połączenie trochę mnie dziwi. Dla mnie też ten Dawid zupełnie nie pasuje. > Obieżyświaci 😉: > Noemi, Bella i Dorian > Wiwana i Inez > Sajmon, Nikolas i Naomi (tutaj padłam 😂) Brak mi słów. > Larysa, Artemiusz i Nemezjusz Wow! Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 11.04.21, 20:44 Amelka i Olek Zosia i Filipek bliźniaki Tosia i Oliwier bliźniaki Julka i Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.05.21, 14:41 Ostatnio wyczytane: Tytus (6 lat) i Cirilla (2 latka). Ktoś tu chyba lubi Wiedźmina 🙂🤣 Nazwisko Chrz...ski. Cirilla Chrz... ska, perełka 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
penelloppa Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.05.21, 15:05 Ja mam też Tytusa, ale ma brata Cyryla Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.05.21, 17:21 Jeszcze jest Łucja, Cecylka i Tekla, prawda? IMO super imiona całej piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
penelloppa Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.05.21, 17:53 Jeszcze nie lubiana tutaj Rita Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.05.21, 18:11 Ja lubię Ritę🙂. Czyli imiona całej szóstki mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 04.06.21, 13:20 Małe odstępstwo od tytułu wątku - imiona są nie z fb, a z ig. Marcel i Marlena Blanka i Łucja Aniela i Antosia Jaśmina i Kalina Jan i Wanda Nela i Wanda Helena i Ryszard Zosia i Lucjan Julia i Florian Florian i Henryk Maksymilian i Tytus Aniela i Ignacy Gabriel i Aniela Gabriel i Florentyna Barbara Klara i Adela Konstanty i Adela Jadwiga i Szczepan Teodor i Zachary Teodor i Amadeusz Diana i Remigiusz Emanuel i Jeremiasz Jeremiasz i Fryderyk Lidia Odetta i Rozalia Anastazja Marcelina i Balbina Leonia i Dobrawa Tobiasz, Kaspian i Nikodem Dalia, Kaja i Kalina Jakub, Tadeusz i Ryszard Stanisław, Ignacy i Maksymilian Antoni, Feliks i Henryk Jagoda, Lew i Dobromir Julia Wiktoria, Ksawery Benedykt i Remigiusz Emanuel Lilianna, Kornelia, Aleksander i Emilia Tymoteusz, Maksymilian, Bruno i Nina Filip, Lena, Melania i Emma Samuel, Dawid, Beniamin i Adam Oliwia, Mikołaj, Michalina i Teodor Maria, Helena, Igor i Tymoteusz Hanna, Jan, Melania i Józef Nikodem, Mikołaj, Aniela i Kazimierz Franciszek, Aurelia, Laura i Rozalia Rozalia, Jaśmina, Gustaw i Henryk Józefina, Michalina, Gabriela i Rachela Maria, Gabriela, Weronika, Tadeusz i Stefania Aniela, Ignacy, Bazyli, Leon i Rozalia Ignacy, Maria, Rozalia, Józef, Klementyna i Stanisław Bernadeta, Estera, Miriam, Eliasz, Tymoteusz i Dawid Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 04.06.21, 14:11 Miłosz i Mieszko Antoni i Kazimierz Bianka i Cyprian Cyprian i Inez Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 05.06.21, 20:26 Ida i Mira Józefina Róża i Józefina Antoni i Adela Antoni i Marcjanna Marcjanna i Matylda Helena, Józefina i Julian Edmund, Janina i Wanda Basia i Janina Marianna i Janina Kajetan i Janina Idalia i Letycja Mia i Idalia Teodor, Szczepan, Anastazja i Florentyna Zuzia, Bruno, Kalina i Klementyna Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 06.06.21, 13:48 Mia i Idalia... ale rozstrzał 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 06.06.21, 20:15 Taak Ale dobrze przynajmniej, że nie Mia i Vanessa, czy inna Ineza 😉 Ciekawe, jak nazwaliby kolejne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 05.06.21, 20:42 Odstępstwo mi nie przeszkadza, jestem królową odstępstw od tematu Oczywiście nie mogłam się powstrzymać od wtrącenia swoich czterech groszy (bo trzy to za mało ) i zachwytów nad niektórymi imionami > Aniela i Antosia - super, sama mogłabym mieć córki o tych imionach (gdyby nie fakt, że mam już Antosię w rodzinie) > Aniela i Ignacy - zestaw w sam raz dla mnie > Klara i Adela - ładnie > Konstanty i Adela - super > Stanisław, Ignacy i Maksymilian - prawie zestaw moich marzeń > Ignacy, Maria, Rozalia, Józef, Klementyna i Stanisław - to chyba będzie mój ulubiony zestaw > Bernadeta, Estera, Miriam, Eliasz, Tymoteusz i Dawid - kto jeszcze powiedział sobie pod nosem "neony?... mocno wierzący?..."? Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 06.06.21, 20:21 chayah napisała: > Oczywiście nie mogłam się powstrzymać od wtrącenia swoich czterech groszy (bo t > rzy to za mało ) i zachwytów nad niektórymi imionami A Polka w wątku o instamatkach już widziałaś? > > Aniela i Ignacy > > Stanisław, Ignacy i Maksymilian > > Ignacy, Maria, Rozalia, Józef, Klementyna i Stanisław Wiedziałam, że komu jak komu, ale Tobie te zestawy przypadną do gustu 😊 > > Bernadeta, Estera, Miriam, Eliasz, Tymoteusz i Dawid - kto jeszcze powied > ział sobie pod nosem "neony?... mocno wierzący?..."? Ojj tak, ja też. Starotestamentowe imiona, plus ta Bernadeta - od razu odnosi się takie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 06.06.21, 20:24 Adalwinko, kto to jest ten Polek??? Ja nic nie wiem... Ale rozumiem, że mi się spodoba... Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 06.06.21, 20:39 Chodziło mi o tego Apolinarego Jego mama tak go zdrabnia (swoją drogą - jak właściwie można by jeszcze zdrobnić to imię...?🤔). Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 06.06.21, 20:35 Moi ulubieńcy: > Gabriel i Florentyna Barbara - lubię, fajne połączenie. > Klara i Adela - ten zestaw ma w sobie to coś <3 > Konstanty i Adela - ten też > Leonia i Dobrawa - bardzo ładnie, aż się uśmiechnęłam > Ignacy, Maria, Rozalia, Józef, Klementyna i Stanisław - część imion już jest dla mnie osłuchana, ale w całość mi się podoba. > Józefina, Michalina, Gabriela i Rachela - moja ulubiona Józia 😊 Rachela i Michalina też mi się podobają, Gabriela już niekoniecznie. > Marcelina i Balbina - IMO nieco kiepskie połączenie że względu na podobne końcówki ("-lina" i "-lbina"), ale duży plusik za Balbinkę. > Jagoda, Lew i Dobromir - tu każde imię z innej parafii, ale ucieszyłam się z Dobromira. Tutaj zabawna sytuacja - za każdym razem drugie dziecko ma ciekawsze imię: > Jan i Wanda > Nela i Wanda > Zosia i Lucjan > Julia i Florian > Maksymilian i Tytus Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 06.06.21, 20:46 > Tutaj zabawna sytuacja - za każdym razem drugie dziecko ma ciekawsze imię: > > Jan i Wanda > > Nela i Wanda > > Zosia i Lucjan > > Julia i Florian > > Maksymilian i Tytus Ciekawe, ciekawe... PS: Właśnie zobaczyłam Polka nigdy wcześniej nie zaglądałam do tego wątku, więc nawet nie wiedziałam o jego istnieniu BTW: Polek - jakie urocze zdrobnienie! <3 zastanawiałam się ostatnio, jak można zdrobnić to imię, bo bez przerwy chodzi mi po głowie Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.03.22, 16:05 To teraz dawka rodzenstw z Instagrama😉. Tomasz, Joanna, Jeremiasz, Gniewomir Józef Leonard, Jan, Elżbieta, Nikodem, Feliks, Teresa Marceli, Ignacy, Cyprian Leonard i Flora Marta, Olga, Maria Konstanty, Antonina Paweł i Jagoda JOnasz i Beniamin Urszula i Igor Maria, Kinga, Krystian, Magdalena, Hanna, Antoni, Helena Patryk, Eliza, Błażej, Bo Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.03.22, 16:05 Patryk, Eliza, Błażej, Borys, Natasza Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.03.22, 16:18 Cd. Lena i Jagna Stanisław i Tadeusz Franciszek, Ignacy ,Stefan Damian i Łucja Tobiasz, Tomasz, Antonina Hanna, Helena, bliźnięta Klara i Piotr Helena i Aniela Bianka, Tobiasz, Jeremiasz Maria, Stanisław, Kacper, bliźnięta Gabriel i Nataniel Pola i Tytus Liwia i Tobiasz Natalia, bliźnieta Emilia i Tymek (?) Filip, Tobiasz, Rozalia Kinga, Jakub ,Tobiasz, Antonina Tobiasz i Oskar Michał i Maja Bliżnięta: Ida i Iwo Witold i Jędrzej Jędrzej i Ignacy Mikołaj i Ewa Antoni i Aleksander Antonina i Julian Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.03.22, 20:31 > Filip, Tobiasz, Rozalia Tobiasz i Rozalia to bardzo ciekawy zestaw, Filip przy nich trochę blady, ale też pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.03.22, 16:29 Florian i Amelia Daria, Aniela, bliźnięta Łucja i Stanisław Mariusz i Szymon Emilia, bliźnięta Jakub i Nadia Lena i Nikodem Antoni i Julia Pola i Nina Bliźnieta Alan i Lena, Oriana Robert, bliźnięta Oliwia i Mikołaj Bliźnięta Julian i Aniela Daniel i Pola Oskar i Oliwier Ines i Amadeusz Marcel i Igor Julia i Jan Hanna i Marcelina Antonina i Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.03.22, 16:36 Ignacy i Łucja Michalina i Jeremiasz Cyprian i Teodor Aurelia i Adriana Gabriel i Adela Gabriel, Mieszko, Aniela, Antonina, Łucja Liliana i Hanna Zofia, Leon, Helena Maja i Mikołaj Liwia, bliźnięta Milan i Nel Bliźnięta Natalia i Nikodem Aleksandra, Mateusz, Szymon, Jan, Stanisław, Bianka Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Rodzeństwa z Facebooka :) 18.03.22, 20:29 Ignacy i Łucja ❤️ Zofia, Leon, Helena - banalnie, ale ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś