figrut Re: Macie zdolne dzieci? 08.02.11, 18:11 Mam zdolną, 21 letnią córkę, która jest w trójce najlepszych na roku. Ja tylko matura, ojciec nie skończył zawodówki. Chodziła do wiejskiej podstawówki, wiejskiego gimnazjum, zwyczajnego ( w sensie - nie dla wybrańców) liceum w niedużym mieście. O synach nie mogę jeszcze za wiele napisać, bo mają zaledwie 7 i 9 lat, więc czas dopiero pokaże, czy są zdolni, czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Macie zdolne dzieci? 08.02.11, 18:13 Na tym etapie edukacji, na jakim jest (3 klasa SP) - trudno powiedzieć. Inteligentny jest, ma olewacki stosunek do nauki, ale sobie radzi. Nie widzę w nim jednak dziecka piątkowego, które skrupulatnie pilnuje wszystkiego, co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Macie zdolne dzieci? 08.02.11, 18:46 z dwóch córek jedna jest rzeczywiście zdolnym dzieckiem, druga za to jest urocza i normalna Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Macie zdolne dzieci? 08.02.11, 19:11 Takie normalnie zdolne, córka za to wybitnie uzdolniona sportowo (ale i tak jej nie pozwolimy na rozwój talentu). Odpowiedz Link Zgłoś
damajah Re: Macie zdolne dzieci? 08.02.11, 19:23 (ale i tak jej > nie pozwolimy na rozwój talentu). dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Macie zdolne dzieci? 10.02.11, 18:28 damajah napisała: > (ale i tak jej > > nie pozwolimy na rozwój talentu). > dlaczego? bo sport wyczynowy jest bardzo niezdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Macie zdolne dzieci? 10.02.11, 18:47 niestety byłam zdolniejsza od moich dzieci w wieku, w którym one są. a może stety. trudno na razie ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś