meliissa 08.02.11, 13:28 www.emetro.pl/emetro/1,88815,9062562,Kiedy_dzieci_udaja_w_sieci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomojnowynick Re: 08.02.11, 14:41 ja,ja jestem nastolatką,z dwudziestoletnim stażem Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Przyznawać się - która z Was jest nastolatkie 08.02.11, 14:43 ja jestem podwojną 15stką Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Przyznawać się - która z Was jest nastolatkie 08.02.11, 14:47 Ja bym chciała, ale za to mam rozum dwunastolatka. Liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Kurcze, ubiegłaś mnie, właśnie chciałam 08.02.11, 15:47 załozyć podobny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Kurcze, ubiegłaś mnie, właśnie chciałam 08.02.11, 16:04 Mam wieloletnie doswiadczenie w obchodzeniu swoich 16 urodzin - co roku impreza jest coraz bardziej perfekcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: Kurcze, ubiegłaś mnie, właśnie chciałam 08.02.11, 18:35 bi_scotti napisała: Mam wieloletnie doswiadczenie w obchodzeniu swoich 16 urodzin - co roku impreza jest coraz bardziej perfekcyjna A kiedy planujesz być pełnoletnia? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Kurcze, ubiegłaś mnie, właśnie chciałam 08.02.11, 18:40 Pelnoletnosc jest przereklamowana - jedyny zysk to mozliwosc kupowania %%% bez okazywania ID, ale i ten prog da sie jakos przeskoczyc Inne benefity (???) pelnoletnosci jak np. prawo glosu czy prawo do kandydowania na posla czy senatora przynosza wielu wiecej szkody niz pozytku Ja juz tam wole pozostac w permanentnym stadium niedoroslosci i oceny "dziecko jestes" przyjmowac z wdziecznoscia, ze ktos sie jednak na mnie poznal Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa bi_scotti:) 08.02.11, 19:09 A nie mogłaś mi tego wcześniej napisać, ja zaczęłam jakiś czas temu obchodzić osiemnastkę. I co mam teraz robić, co robić) Nie wiem kiedy obchodzisz urodziny, ale w takim razie, albo spóźnione, albo trochę z wyprzedzeniem: "Najlepsze życzenia dla Ciebie Sweet Sixteen") Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Przyznawać się - która z Was jest nastolatkie 08.02.11, 18:40 Forumowiczka "nastoletnia_mamusia", ciekawe nawiasem jak tam ten jej spadek po teściowej siostry, coś ostatnio zamilkła Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Przyznawać się - która z Was jest nastolatkie 08.02.11, 19:25 a co ma pisać jak z ubezpieczenia nici Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: Przyznawać się - która z Was jest nastolatkie 08.02.11, 19:36 czar_bajry napisała: a co ma pisać jak z ubezpieczenia nici Dalej fantazjować? Odpowiedz Link Zgłoś