owianka 21.02.11, 09:41 tinyurl.com/62uu8l3 Czy nikt z podwładnych nie był w stanie powstrzymać go przed wejściem na wizję? Szefa się nie da? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 09:42 Nie wiem, może jestem ślepa, ale oglądałam wtedy Fakty po faktach i nie przyszło mi do głowy, że jest dziabnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 09:43 Obejrzyj jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 09:54 Oglądałam jeszcze raz, ale teraz mam spaczony ogląd wątkami o pijanym Durczoku siła sugestii Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 09:57 No to ja mam tak samo. Ale z miłości do Durczoka, wybaczam mu wszystko. Ale jeśli on był pijany, to chyba pijanego nie widzieliście. On był tylko pod wpływem gorącej herbatki z prądem, bo zimno wtedy było Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 09:59 Z miłości do Durczoka powinni mu wyperswadować prowadzenie programu tego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 10:29 Może nie kochają go tak bardzo jak ja? Nie przesadzaj i nie wyolbrzymiaj, rozmowa była sensowna, gdyby nie ta wielka afera, to bym nawet nie zauważyła, że cos było nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia0 Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 09:59 ja też oglądałam i moim zdaniem - moze taki trochę "inny" ale nie moge powiedzieć ze pijany. Pijany cały czas bełgotałby a tu mowi dość szybko i wyraźnie... Ja nie odniosłam takie wrażenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 10:04 Jak dla mnie bełkotał ewidentnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 09:53 o cholera. nie wiem, czy dźgnięty czy nie, ale bez wątpienia nie zachowywał się i nie mówił tak, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 10:03 Może coś palił? Odpowiedz Link Zgłoś
annvangier Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 10:03 trudno orzec czy dziabniety po piwku czy kawie po irlandzku, czy po lekach, czy to może grypa osłabia - ale nawet jesli to nie alko - powinien dać sobie siana z prowadzaniem rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 10:06 Dla mnie on jest "podjarany" ale czym nie wiem, może np jakąś fajną wiadomością osobistą. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 10:10 nie sądze, co innego, jak podjarany na wesoło, ale ten poczatek to taki za rubaszny jest jednak Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 10:16 a mnie zmartwił jeden z komentarzy pod filmem, sugerujący że może jest pod wpływem leków onkologicznych to niech on juz lepiej będzie dziabniety, byleby był zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 A może jabłek się najadł? 21.02.11, 10:20 Albo poszedł w ślady niektórych posłów? Skoro oni mogą przychodzić do pracy w stanie skupienia o Durczokowi nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: A może jabłek się najadł? 21.02.11, 10:31 Ale co z nim nie tak? Calkiem niezle poprowadzil rozmowe. Podobal mi sie poczatek, byl smieszny zwlaszcza to stwierdzenie exposla, ze policjant w Pl to juz lepiej niz posel...Zastanawiam sie jak rodacy za granica moga ogladac polska TV... mam dosc po 5 minutach Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 10:36 Ja oglądałam to wtedy w TV i zwróciłam tylko uwagę na to, że był wyjątkowo swobodny Ale może dopasował się niejako do Palikota i jego stylu happeningowego? Początek rzeczywiście lekko frywolny jak na Durczoka, ale później było całkiem merytorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 11:32 Widzisz, a inni już zdecydowali jednoznacznie, że był pijany i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 10:36 Mam nadzieję, że poleci. Wreszcie, bo trochę się tego uzbierało. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 11:00 na_pustyni napisała: > Mam nadzieję, że poleci. Wreszcie, bo trochę się tego uzbierało. Konkrety, czego się uzbierało? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki na_pustyni... 21.02.11, 11:36 na_pustyni napisała: > Mam nadzieję, że poleci. cos Ci zrobil osobiscie, ze karmisz sie taka nadzieja? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: na_pustyni... 21.02.11, 11:56 ...no wiesz, sławetny "Rurek" i ostra jazda na punkcie stołu niejednego na długo wprawiłaby w dziennikarski niebyt- Durczok zdaje się konsekwencji nie poniósł żadnych..może oto chodzi na pustyni? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: na_pustyni... 21.02.11, 12:01 Kali_pso wiem wiem, ale to osobiscie dotyka na_pustyni? Rozne rzeczy widzimy w wykonaniu roznych osob publicznych czy tam innych celebrytow prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: na_pustyni... 21.02.11, 14:01 A musi mnie dotykać personalnie (w stylu - wywalił mnie z pracy, nakrzyczał na mojego psa, etc.?), żebym miała nadzieję, że wreszcie skończy się jego nietykalność? Kalipso, masz rację - to też. Reszta pewnie wylizie na światło dzienne za czas jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 10:40 trzeźwy czy pijany, dla mnie to arogancki buc Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 pomimo szczerej chęci..... 21.02.11, 11:26 0bejrzenia materiału, niestety nie mogłam....ponieważ został on usunięty chyba z miłości do Durczoka ?hehe Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: pomimo szczerej chęci..... 21.02.11, 11:48 Właśnie dlatego Google zalinkowałam, a nie youtuba czy TVN. Wszędzie nie dadzą rady usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: pomimo szczerej chęci..... 21.02.11, 11:51 Chociaż chyba nawet nie zamierzają, bo na TVN24 jest materiał cały czas. Pewnie wyciągnęli wnioski z upie...nego stołu... www.tvn24.pl/28377,1693003,1,1,fakty-po-faktach,fakty_wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Pijany Kamil Durczok w "Faktach po faktach".. 21.02.11, 11:28 Lekko dziabnięty. Na początku widac, potem sie troche ogarnia. Jak mam okres mniejszej tolerancji na alkohol to faktycznie mam tak po herbatce z prądem, albo kilku łykach wina. Odpowiedz Link Zgłoś