morgen_stern 20.03.11, 11:25 Chlip! I jeszcze jak skoczył na koniec... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:27 Morgen! czy Ty chcesz ze mnie wdowe zrobic? Maz sie teraz przysiadl zobaczyl temat i malo nie padl na zawal, ze z Adasiem cos sie stalo! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:29 *&^%$# jak przeczytałam tytuł , pomyślałam ,że ktoś umarł Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:29 Tytuł wątku to połowa sukcesu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:39 Jak bym chciala sie pozbyc meza to sie do Ciebie zglosze Ale poki co kobieto! panuj nad soba Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:41 No ale co on się nerwuje? Nie ogląda skoków na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:17 sadosia75 napisała: > Jak bym chciala sie pozbyc meza to sie do Ciebie zglosze Ale poki co kobieto > ! panuj nad soba zdecydowanie to taki chamski beznadziejny żart ,on nie umarł a swoje wyskakał Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:20 Chamski żart?? No chyba na głowę upadłaś. Nie wiedziałam, że słowem "żegnaj" tylko zmarłych się pozdrawia, no czego to się człowiek na ematce nie dowie! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:26 morgen_stern napisała: > Chamski żart?? No chyba na głowę upadłaś. Nie wiedziałam, że słowem "żegnaj" ty > lko zmarłych się pozdrawia, no czego to się człowiek na ematce nie dowie! > Zakładasz beznadziejny wątek jak by już umarł ty się lecz kobieto na nogi bo na głowę już za późno.Inna klepie znicz na wymioty mi się zbiera ! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:29 To rzygaj. A za wypociny bez_seller nie odpowiadam, przecież ta laska nie mózgu Ty jak widać po histerycznej reakcji za mądra też nie jesteś, cóż, bywa Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:39 morgen_stern napisała: > To rzygaj. > A za wypociny bez_seller nie odpowiadam, przecież ta laska nie mózgu > Ty jak widać po histerycznej reakcji za mądra też nie jesteś, cóż, bywa > Morgen facet zaczyna nowe życie a ty pieprzysz jak by już mil umrzeć ,żona w końcu będzie miała męża. A w histerie wpadłaś Ty a nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:41 No ja się tylko wzruszam, a ty się rzucasz jak wesz na kecie, bo napisałam "żegnaj" ojojoj tak, pochowałam go puknij się gabi raz w głowę, a dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:43 morgen_stern napisała: > No ja się tylko wzruszam, a ty się rzucasz jak wesz na kecie, bo napisałam "żeg > naj" ojojoj tak, pochowałam go puknij się gabi raz w głowę, a dobrze > przestań robić stypę narodową ,bo histeryzujesz Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Bez sensu się Gabi czepiasz 20.03.11, 13:51 Niby co Morgen winna za twoje skojarzenia? A słowo jak najbardziej prawidłowe w tych okolicznościach. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:46 Ej dziewczyny, przecież to żegnaj jest w znaczeniu przenośnym, nie ma się co czepiać. Bardzo często się go używa w takim kontekście. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:48 No wreszcie, myślałam już, że cała ematka zwariowała Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:52 morgen_stern napisała: > No wreszcie, myślałam już, że cała ematka zwariowała > Morgen wiesz wściekłam się jak zobaczyłam ten watek bo mój mąż w paranoje w jakąś wpadł Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:55 To miejcie pretensje do swoich mężów - histeryków, a nie do mnie, ja tylko żegnam Adasia jako sportowca. Odpowiedz Link Zgłoś
msrp Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:05 Morgen, musisz zrozumieć, że dla pewnych osób słowo ,,żegnaj'', jest zarezerwowane tylko na pogrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:11 msrp napisała: > Morgen, musisz zrozumieć, że dla pewnych osób słowo ,,żegnaj'', jest zarezerwow > ane tylko na pogrzeby Bardzo Cie proszę gadasz jak zwykle nie na temat ,co przyjaciela szukasz hehehehhe Morgen gratuluje super pitbula msrp Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:13 Ty masz jednak nie po kolei, gabi, nie wiem, o co ci właściwie chodzi w tym wątku, raz się czepiasz, raz się zgadzasz, może ochłoń trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 13:00 No nieźle się uśmiałam z tej pyskówki Trzeba być baaardzo z boku, żeby nie wiedzieć, że to był ostatni skok Małysza w zawodach i żegnamy go teraz oficjalnie, ze łzami wzruszenia i jak się należy.Trąbią w mediach o tym od tygodnia. Do glowy by mi nie przyszła taka interpretacja tytułu "Żegnaj Adasiu", dobre, ... >ociera łzy< Masz zdrowie Morgen, żeby się tłumaczyć..gabi. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:55 No ja sobie wypraszam! Ja jestem zupelnie normalna nie odbiergam od norm spolecznych! prosze mi tu nie wmawiac, ze swirus jestem z mezem ciut gorzej on jest przeczulony na punkcie Adasia. O kotach czy psach to tak prosze bardzo,mozna mi wmawiac. ale nie teraz! nie w chwili gdy moj maz przechodzi zalobe sportowa Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:04 sadosia75 napisała: > No ja sobie wypraszam! Ja jestem zupelnie normalna nie odbiergam od norm spolec > znych! prosze mi tu nie wmawiac, ze swirus jestem z mezem ciut gorzej on > jest przeczulony na punkcie Adasia. > O kotach czy psach to tak prosze bardzo,mozna mi wmawiac. ale nie teraz! nie w > chwili gdy moj maz przechodzi zalobe sportowa dokładnie;P Odpowiedz Link Zgłoś
msrp Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:31 gabi683 napisała: > morgen_stern napisała: > > > Chamski żart?? No chyba na głowę upadłaś. Nie wiedziałam, że słowem "żegn > aj" ty > > lko zmarłych się pozdrawia, no czego to się człowiek na ematce nie dowie! > > > > > Zakładasz beznadziejny wątek jak by już umarł ty się lecz kobieto na nogi bo n > a głowę już za późno.Inna klepie znicz na wymioty mi się zbiera ! > > Gabi, Ty każdemu zalecasz leczenie . Zastanawiające... Może sama masz zje.... psychikę? Odpowiedz Link Zgłoś
msrp Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:40 Jeszcze jedno: Morgen ma zdrowe nogi . P.S. Ja też, jakbyś się miała ponownie przyczepić Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:45 msrp napisała: > Jeszcze jedno: Morgen ma zdrowe nogi . > P.S. Ja też, jakbyś się miała ponownie przyczepić Oświeć nas skąd wiesz czy ma nogi zdrowe czy chore ?Rodzina ? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:42 msrp napisała: > Gabi, Ty każdemu zalecasz leczenie . Zastanawiające... Może sama masz zje.... > psychikę? Nie sadzę Ty natomiast normalna nie jesteś to wiedza wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:53 @gabi, nie denerwuj się, ja bym nie nazwała tego ani żartem, ani tym bardziej chamskim, lyterówka zwykła Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:57 Zegnaj to przeciez normalne slowo. ja tam nic zlego w tym ustawieniu nie widze. zegna sie sportowca bo przechodzi na emeryture sportowa. przeciez nie powie sie dowidzenia skoro nie wroci juz na skocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:03 @sadosia, masz rację, ale samo słowo przede wszystkim i większości kojarzy się z ostatnim pożegnaniem, które występuje przede wszystkim na cmentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:06 rosapulchra-0 napisała: > @sadosia, masz rację, ale samo słowo przede wszystkim i większości kojarzy się > z ostatnim pożegnaniem, które występuje przede wszystkim na cmentarzu. > a najgorsze ze wszędzie o nim mówią jak by już umarł .tv,gazety net to jakaś paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:07 Ostatnie pozegnanie to cemntarne okreslenie. Ale zegnaj to raczej nie jest cmentarne. Chyba Odpowiedz Link Zgłoś
msrp Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:04 sadosia75 napisała: > Zegnaj to przeciez normalne slowo. ja tam nic zlego w tym ustawieniu nie widze. > zegna sie sportowca bo przechodzi na emeryture sportowa. > przeciez nie powie sie dowidzenia skoro nie wroci juz na skocznie. > Nie powie się również: do zobaczenia. Dla niektórych, jak widać, słowo ,,żegnaj' kojarzy się od razu ze śmiercią. Są ograniczone horyzonty . Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:09 Tez racja. nie powie sie do zobaczenia. Wiec faktycznie slowo zegnaj jest najlepszym okresleniem w tym przypadku. Zegnamy sie ze sportowa czescia zycia Adama Malysza. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:32 Dwóch Polaków w pierwszej trójce, a może nie być drugiej serii Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:43 Niezłe zakończenie - na 1 Stoch, na 3 Małysz Nikt nie ogląda oprócz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
flying.basta I co? 20.03.11, 11:43 Z tą drugą serią? Bo mi dziecko okupuje telewizor i nie chcę wyrzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: I co? 20.03.11, 11:45 Nie ma drugiej serii, dwóch Polaków na podium Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:46 Adaś się przebrał do dekoracji w strój góralski Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:56 A mnie się podoba pomysł żegnania: inni skoczkowie z wąsami Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:06 Amman z wąsem na podium klasyfikacji generalnej Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:15 Trochę za melodramatycznie zabrzmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:43 > Amman z wąsem na podium klasyfikacji generalnej jak zobaczyłam Simmona pod wąsem, to od razu pomyślałam o tym panu: ps. gdyby była mowa o ostatnim pożegnaniu to bym może pomyślała, że ktoś umarł. Adam odchodzi ze skoczni więc mówimy mu: żegnaj Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:15 Adaś żyje Wielki jest i jeszcze pokaże co potrafi poza sportem. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:19 Oja, co się tak czepłyście tytułu. Tak, jest melodramatycznie, gdyż albowiem się wzruszyłam tym ostatnim konkursem Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:26 Mój mąż się popłakał, masakra jakaś. Chociaż przyznam, że ja też się trochę wzruszyłam a wyniki super, cała dekoracja ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:27 Ja też łzy ocierałam...jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:22 Piękne to było. Po skoku Adasia miałam mokre oczy. Zakończenie kariery jak ze snu - miejsce na podium dziś i za cały sezon, godny następca, inni skoczkowie z wąsami. Cudnie. I tak szkoda, że to koniec małyszowania... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:47 Ale że co? Umarł, że tak go żegnasz? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:49 Następna mądra inaczej hehehe zapraszam zapraszam, gabi już na ciebie czeka Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:51 tamzarazmądra o większości wydarzeń w Polsce dowiaduję się z forum Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:53 Szaranowicz płacze, Mateja płacze, Małysz płacze Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:59 Jak to dobrze, ze tv nam padl bo i ja bym razem z nimi plakala. jak na yt bedzie to obejrze i poplacze sie jak dziecko. ot.. smutne ale i radosne. obysmy mieli wiecej takich sportowcow Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:18 Takie rzeczy trzeba uwieczniac, co by pozniej potomnym pokazac Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:00 Nie oni jedyni... dzisiaj wielu ludzi się popłakało. Wąsiki Ammana boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:07 morgen_stern napisała: > Szaranowicz płacze, Mateja płacze, Małysz płacze > histerycy nie Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:26 Nie przejmuj się. Nie wszystkie ematki oglądają skoki i nie wyczuwają klimatów. Magiczny dzień. Magiczny Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:48 Nie trzeba wyczuwac klimatu Malysz to chyba jedyny czlowiek,ktory w kazdym Polaku wzbudza pozytywne emocje. I Adas jest jedynym tematem, w ktorym wszyscy sa zgodni. Wielki czlowiek, ikona sportu, niesamowita osobowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:15 sadosia75 napisała: > Nie trzeba wyczuwac klimatu > Malysz to chyba jedyny czlowiek,ktory w kazdym Polaku wzbudza pozytywne emocje. > I Adas jest jedynym tematem, w ktorym wszyscy sa zgodni. > Wielki czlowiek, ikona sportu, niesamowita osobowosc a nieprawda, moja mama uważa, ze Adaś jest bezczelny nie wiem jak ona to wykombinowała Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:19 Serio? Sprytna ta Twoja mama Nawet moja tesciowa sie ze mna zgadza w temacie Adasia Ale chyba Twoja mama nie odmowi mu tego, ze byl jest i bedzie ikona sportu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:22 Adaś bezczelny? Moja mama bezczelnym nazywa każdego kto Adasia przeskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:48 No właśnie uważa, że Małysz jest bezczelny, muszę się zapytać co o Justynie Kowalczyk sądzi za to mąż mi nadrabia, właśnie stoi przed lustrem i zastanawia się jak by wyglądał z wąsami... moja babcia też fanka Małysza, mieszka w Beskidach 40 km od Wisły i jej tata był protestantem, nie ma szans żeby mu nie kibicowała. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:55 My chyba pojedziemy do Zakopca- maz ma się od jutra nie golic pod nosem Swoją droga ciekawe jak z wasami bedzie wygladac ;D Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 17:55 Bezczelny? Ta najskromniejsza sierotka polskiego sportu? (uwaga dla Gabi: "sierotka" ma tu znaczenie przenośne, a rodzicom Adasia życzę wielu lat życia ) Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:56 no przeciez malysz zegna sie z kariera sportowa to chyba i fani maja prawo go pozegnac. u nas mlody z kupa w gaciach chodzil, bo nie mial kto mu zmienic pieluchy. rodzice musieli zobaczyc ostatni skok malysza . podium w konkursie i w klasyfikacji generalnej, to piekne zakonczenie kariery, z klasa. adam to wielki sportowiec i czlowiek-legenda! Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:37 Oglądałam, płakałam i doskonale zrozumiałam tytuł wątku. W ogóle nie rozumiem o co niektórym chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:44 Chlip Koniec kariery wielkiego sportowca / Żaden "zimowy" sportowiec nie dał Polakom tylu radości i wzruszeń co Adam Małysz. Zachowanie wielu skoczków (i nie tylko skoczków) rzeczywiście wzruszające A dzisiejszy konkurs nie mógł być już chyba bardziej symboliczny ... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 17:58 Amman zachował się przepięknie I od przodu też był przepiękny z tym wąsem Ale przynajmniej nareszcie wyglądał na pełnoletniego. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 21:55 e tam na pełnoletniego Amman zawsze wygląda jak chłopczyk, teraz wyglądał jak chłopczyk z wąsami hehe. Ale konkurs był cudowny, ja się popłakałam, jak Adam leciał to trzymałam kciuki i zamknęłam oczy Ten klęczący Amman - cudo. I jednocześnie skromny do końca Adam, który jak mu już gratulowali tego trzeciego miejsca w generalce powiedział, że jeszcze jest druga seria, jeszcze jej nie odwołali Kurcze w sobotę będę w robocie, nie wiecie od której ten benefis Adama jest? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 23:15 > e tam na pełnoletniego Amman zawsze wygląda jak chłopczyk, teraz wyglądał ja > k chłopczyk z wąsami hehe. Coś w tym jest Ale teraz dostanie w spadku po Adasiu sporą część moje sympatii. A pożegnanie od 16. Będę ryczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 12:50 Odszedł we właściwym momencie i z klasą. Brawo za całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 12:57 Cudowny człowiek. Tyle lat wielkich sukcesów i cały czas jest tak samo skromny jak na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Żegnaj 21.03.11, 13:08 nie Adasiu, tylko Panie Adamie! z szacunkiem proszę Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 13:17 Pierwsze skojarzenie - zmarło jakieś dziecko, które matka z konkubentem na śmierć zatłukła. Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 13:29 ja tez łezkę uroniłam, i pewnie jeszcze uronię... Tyle lat, tyle chwil radości - niezapomniany, niepowtarzalny Adam Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 15:43 A wystarczy wiedzieć, co się na świecie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 15:56 A nie macie wrażenia, ze cała góra sobie odpuściła walkę, zeby Adaś był na podium? Bo szczerze mówiąc jakoś cieżko uwierzyć, że Morgenstern tak zepsuł skok. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 16:05 Zdaje się, że mocny wiatr był i wypaczał wyniki. Ale też to rozważałam w domu Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 16:09 Ja rozważałam tylko celowe odpuszczenie drugiej serii, ale psucie skoków to już nie jakby nie było Adaś to dobry skoczek, a i Stoch ostatnio dawał radę, uwierzcie trochę w naszych Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 16:12 Ależ wierzę Zresztą Adam skoczył bajecznie, tylko aż dziwne, że jako jeden z czołówki miał dobry wiatr... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 16:14 No ja w nich wierzę w nich. Kibicowaliśmy. Ale wydawało nam sie że reszta odpóściła. Normalnie Mogri walczy o każdy metr. A teraz tylko 201. Ale nawet jak ustawili, to uważam to za super gest. I to pożegnanie. A pamietam jak karierę kończył Ahonen. NIc takiego sie nie działo. Adasia po prostu nie da sie nie lubić Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Żegnaj Adasiu 22.03.11, 11:12 Ja niestety nie miałam możliwości obejrzeć na żywo, zobaczyłam dopiero wczoraj powtórkę na Eurosporcie. Wiatr wiał jak chciał, IMO jedynie przy skoku Ammanna można było odnieść wrażenie, że mógł polecieć dalej. (A Simon z wąsem wygląda prześmiesznie ). Odpowiedz Link Zgłoś