Dodaj do ulubionych

Żegnaj Adasiu

20.03.11, 11:25
Chlip! I jeszcze jak skoczył na koniec...
Obserwuj wątek
    • sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:27
      Morgen! czy Ty chcesz ze mnie wdowe zrobic?
      Maz sie teraz przysiadl zobaczyl temat i malo nie padl na zawal, ze z Adasiem cos sie stalo!
      • czarnaalineczka Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:29
        *&^%$#

jak przeczytałam tytuł , pomyślałam ,że ktoś umarł
      • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:29
        Stało się! Nie bedzie skokoł!!!
    • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:29
      Tytuł wątku to połowa sukcesu hehehe
      • sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:39
        Jak bym chciala sie pozbyc meza to sie do Ciebie zglosze wink Ale poki co kobieto! panuj nad soba big_grin
        • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:41
          No ale co on się nerwuje? Nie ogląda skoków na żywo?
          • sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:44
            No wlasnie nie. tv nam padl smile
        • gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:17
          sadosia75 napisała:

> Jak bym chciala sie pozbyc meza to sie do Ciebie zglosze wink Ale poki co kobieto
          > ! panuj nad soba big_grin

zdecydowanie to taki chamski beznadziejny żart ,on nie umarł a swoje wyskakał
          • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:20
            Chamski żart?? No chyba na głowę upadłaś. Nie wiedziałam, że słowem "żegnaj" tylko zmarłych się pozdrawia, no czego to się człowiek na ematce nie dowie!
            • gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:26
              morgen_stern napisała:

> Chamski żart?? No chyba na głowę upadłaś. Nie wiedziałam, że słowem "żegnaj" ty
              > lko zmarłych się pozdrawia, no czego to się człowiek na ematce nie dowie!
              >

Zakładasz beznadziejny wątek jak by już umarł ty się lecz kobieto na nogi bo na głowę już za późno.Inna klepie znicz na wymioty mi się zbiera !
              • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:29
                To rzygaj.
                A za wypociny bez_seller nie odpowiadam, przecież ta laska nie mózgu tongue_out
                Ty jak widać po histerycznej reakcji za mądra też nie jesteś, cóż, bywa tongue_out
                • gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:39
                  morgen_stern napisała:

> To rzygaj.
                  > A za wypociny bez_seller nie odpowiadam, przecież ta laska nie mózgu tongue_out
                  > Ty jak widać po histerycznej reakcji za mądra też nie jesteś, cóż, bywa tongue_out
                  >

Morgen facet zaczyna nowe życie a ty pieprzysz jak by już mil umrzeć ,żona w końcu będzie miała męża.
                  A w histerie wpadłaś Ty a nie ja tongue_out
                  • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:41
                    No ja się tylko wzruszam, a ty się rzucasz jak wesz na kecie, bo napisałam "żegnaj" ojojoj tak, pochowałam go tongue_out puknij się gabi raz w głowę, a dobrze tongue_out
                    • gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:43
                      morgen_stern napisała:

> No ja się tylko wzruszam, a ty się rzucasz jak wesz na kecie, bo napisałam "żeg
                      > naj" ojojoj tak, pochowałam go tongue_out puknij się gabi raz w głowę, a dobrze tongue_out
                      >

przestań robić stypę narodową ,bo histeryzujesz tongue_out
                      • lila1974 Bez sensu się Gabi czepiasz 20.03.11, 13:51
                        Niby co Morgen winna za twoje skojarzenia?

A słowo jak najbardziej prawidłowe w tych okolicznościach.
                    • iuscogens Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:46
                      Ej dziewczyny, przecież to żegnaj jest w znaczeniu przenośnym, nie ma się co czepiać. Bardzo często się go używa w takim kontekście.
                      • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:48
                        No wreszcie, myślałam już, że cała ematka zwariowała smile
                        • gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:52
                          morgen_stern napisała:

> No wreszcie, myślałam już, że cała ematka zwariowała smile
                          >

Morgen wiesz wściekłam się jak zobaczyłam ten watek bo mój mąż w paranoje w jakąś wpadłtongue_out
                          • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:55
                            To miejcie pretensje do swoich mężów - histeryków, a nie do mnie, ja tylko żegnam Adasia jako sportowca.
                            • msrp Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:05
                              Morgen, musisz zrozumieć, że dla pewnych osób słowo ,,żegnaj'', jest zarezerwowane tylko na pogrzeby wink
                              • gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:11
                                msrp napisała:

> Morgen, musisz zrozumieć, że dla pewnych osób słowo ,,żegnaj'', jest zarezerwow
                                > ane tylko na pogrzeby wink

Bardzo Cie proszę gadasz jak zwykle nie na temat ,co przyjaciela szukasz hehehehhe
                                Morgen gratuluje super pitbula msrptongue_out
                                • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:13
                                  Ty masz jednak nie po kolei, gabi, nie wiem, o co ci właściwie chodzi w tym wątku, raz się czepiasz, raz się zgadzasz, może ochłoń trochę?
                                  • mikas73 Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 13:00
                                    No nieźle się uśmiałam z tej pyskówki big_grin
                                    Trzeba być baaardzo z boku, żeby nie wiedzieć, że to był ostatni skok Małysza w zawodach i żegnamy go teraz oficjalnie, ze łzami wzruszenia i jak się należy.Trąbią w mediach o tym od tygodnia.
                                    Do glowy by mi nie przyszła taka interpretacja tytułu "Żegnaj Adasiu", dobre, ... >ociera łzy<
                                    Masz zdrowie Morgen, żeby się tłumaczyć..gabi.
                        • sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:55
                          No ja sobie wypraszam! Ja jestem zupelnie normalna nie odbiergam od norm spolecznych! prosze mi tu nie wmawiac, ze swirus jestem smile z mezem ciut gorzej smile on jest przeczulony na punkcie Adasia.
                          O kotach czy psach to tak prosze bardzo,mozna mi wmawiac. ale nie teraz! nie w chwili gdy moj maz przechodzi zalobe sportowa big_grin
                          • gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:04
                            sadosia75 napisała:

> No ja sobie wypraszam! Ja jestem zupelnie normalna nie odbiergam od norm spolec
                            > znych! prosze mi tu nie wmawiac, ze swirus jestem smile z mezem ciut gorzej smile on
                            > jest przeczulony na punkcie Adasia.
                            > O kotach czy psach to tak prosze bardzo,mozna mi wmawiac. ale nie teraz! nie w
                            > chwili gdy moj maz przechodzi zalobe sportowa big_grin

dokładnie;P
              • msrp Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:31
                gabi683 napisała:

> morgen_stern napisała:
                >
                > > Chamski żart?? No chyba na głowę upadłaś. Nie wiedziałam, że słowem "żegn
                > aj" ty
                > > lko zmarłych się pozdrawia, no czego to się człowiek na ematce nie dowie!
                > >
                >
                >
                > Zakładasz beznadziejny wątek jak by już umarł ty się lecz kobieto na nogi bo n
                > a głowę już za późno.Inna klepie znicz na wymioty mi się zbiera !
                >
                >
                Gabi, Ty każdemu zalecasz leczenie wink. Zastanawiające... Może sama masz zje.... psychikę?
                • msrp Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:40
                  Jeszcze jedno: Morgen ma zdrowe nogi wink.
                  P.S. Ja też, jakbyś się miała ponownie przyczepić wink
                  • gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:45
                    msrp napisała:

> Jeszcze jedno: Morgen ma zdrowe nogi wink.
                    > P.S. Ja też, jakbyś się miała ponownie przyczepić wink

Oświeć nas skąd wiesz czy ma nogi zdrowe czy chore ?Rodzina ?
                • gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:42
                  msrp napisała:
                  > Gabi, Ty każdemu zalecasz leczenie wink. Zastanawiające... Może sama masz zje....
                  > psychikę?

Nie sadzę tongue_out
                  Ty natomiast normalna nie jesteś to wiedza wszyscy tongue_out
              • rosapulchra-0 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:53
                @gabi, nie denerwuj się, ja bym nie nazwała tego ani żartem, ani tym bardziej chamskim, lyterówka zwykła wink big_grin
                • sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:57
                  Zegnaj to przeciez normalne slowo. ja tam nic zlego w tym ustawieniu nie widze. zegna sie sportowca bo przechodzi na emeryture sportowa.
                  przeciez nie powie sie dowidzenia skoro nie wroci juz na skocznie.
                  • rosapulchra-0 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:03
                    @sadosia, masz rację, ale samo słowo przede wszystkim i większości kojarzy się z ostatnim pożegnaniem, które występuje przede wszystkim na cmentarzu.
                    smile
                    • gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:06
                      rosapulchra-0 napisała:

> @sadosia, masz rację, ale samo słowo przede wszystkim i większości kojarzy się
                      > z ostatnim pożegnaniem, które występuje przede wszystkim na cmentarzu.
                      > smile

a najgorsze ze wszędzie o nim mówią jak by już umarł .tv,gazety net to jakaś paranoja
                    • sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:07
                      Ostatnie pozegnanie to cemntarne okreslenie. Ale zegnaj to raczej nie jest cmentarne.
                      Chyba smile
                  • msrp Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:04
                    sadosia75 napisała:

> Zegnaj to przeciez normalne slowo. ja tam nic zlego w tym ustawieniu nie widze.
                    > zegna sie sportowca bo przechodzi na emeryture sportowa.
                    > przeciez nie powie sie dowidzenia skoro nie wroci juz na skocznie.
                    >
                    Nie powie się również: do zobaczenia.
                    Dla niektórych, jak widać, słowo ,,żegnaj' kojarzy się od razu ze śmiercią. Są ograniczone horyzonty wink.
                    • sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:09
                      Tez racja. nie powie sie do zobaczenia.
                      Wiec faktycznie slowo zegnaj jest najlepszym okresleniem w tym przypadku.
                      Zegnamy sie ze sportowa czescia zycia Adama Malysza.
    • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:32
      Dwóch Polaków w pierwszej trójce, a może nie być drugiej serii wink
    • bez_seller Pa pa ['] 20.03.11, 11:41
    • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:43
      Niezłe zakończenie - na 1 Stoch, na 3 Małysz smile
      Nikt nie ogląda oprócz mnie?
    • flying.basta I co? 20.03.11, 11:43
      Z tą drugą serią? Bo mi dziecko okupuje telewizor i nie chcę wyrzucać. smile
      • morgen_stern Re: I co? 20.03.11, 11:45
        Nie ma drugiej serii, dwóch Polaków na podium smile
      • wilowka Re: I co? 20.03.11, 11:56
        Nie ma drugiej. FANTASTYCZNE ZAKOŃCZENIE
    • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:46
      Adaś się przebrał do dekoracji w strój góralski wink
      • marzeka1 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:56
        A mnie się podoba pomysł żegnania: inni skoczkowie z wąsami smile
        • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 11:58
          Wzruszający konkurs. Chlip!!!
        • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:06
          Amman z wąsem na podium klasyfikacji generalnej tongue_out
          • czar_bajry Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:15
            Trochę za melodramatycznie zabrzmiało.
          • spicy_orange Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:43
            > Amman z wąsem na podium klasyfikacji generalnej tongue_out

jak zobaczyłam Simmona pod wąsem, to od razu pomyślałam o tym panu:

https://home.earthlink.net/~ultravox/ultravox.gif

https://bp3.blogger.com/_f4-2hOekhVw/RtwBM8yi5vI/AAAAAAAAAg8/Nnna_2uk5A8/s400/midge_ure.jpg big_grin

ps. gdyby była mowa o ostatnim pożegnaniu to bym może pomyślała, że ktoś umarł. Adam odchodzi ze skoczni więc mówimy mu: żegnaj smile
    • przeciwcialo Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:15
      Adaś żyje smile
      Wielki jest i jeszcze pokaże co potrafi poza sportem.
      • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:19
        Oja, co się tak czepłyście tytułu. Tak, jest melodramatycznie, gdyż albowiem się wzruszyłam tym ostatnim konkursem tongue_out
        • iuscogens Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:26
          Mój mąż się popłakał, masakra jakaś. Chociaż przyznam, że ja też się trochę wzruszyłam wink
          a wyniki super, cała dekoracja ładna.
        • przeciwcialo Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:27
          Ja też łzy ocierałam...jak zawsze.
    • angazetka Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:22
      Piękne to było. Po skoku Adasia miałam mokre oczy. Zakończenie kariery jak ze snu - miejsce na podium dziś i za cały sezon, godny następca, inni skoczkowie z wąsami. Cudnie.
      I tak szkoda, że to koniec małyszowania...
    • rosapulchra-0 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:47
      Ale że co? Umarł, że tak go żegnasz?
      • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:49
        Następna mądra inaczej hehehe zapraszam zapraszam, gabi już na ciebie czeka tongue_out
        • rosapulchra-0 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:51
          tamzarazmądra tongue_out
          o większości wydarzeń w Polsce dowiaduję się z forum big_grin
    • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:53
      Szaranowicz płacze, Mateja płacze, Małysz płacze smile
      • sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 12:59
        Jak to dobrze, ze tv nam padl bo i ja bym razem z nimi plakala.
        jak na yt bedzie to obejrze i poplacze sie jak dziecko. ot.. smutne ale i radosne. obysmy mieli wiecej takich sportowcow smile
        • iuscogens Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:08
          A my mamy nagrane hehehe
          • sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:18
            Takie rzeczy trzeba uwieczniac, co by pozniej potomnym pokazac smile
      • przeciwcialo Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:00
        Nie oni jedyni... dzisiaj wielu ludzi się popłakało. Wąsiki Ammana boskie.
      • gabi683 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:07
        morgen_stern napisała:

> Szaranowicz płacze, Mateja płacze, Małysz płacze smile
        >

histerycy nie tongue_out
    • kol.3 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:26
      Nie przejmuj się. Nie wszystkie ematki oglądają skoki i nie wyczuwają klimatów.
      Magiczny dzień. Magiczny Adam.
      • sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:48
        Nie trzeba wyczuwac klimatu smile
        Malysz to chyba jedyny czlowiek,ktory w kazdym Polaku wzbudza pozytywne emocje. I Adas jest jedynym tematem, w ktorym wszyscy sa zgodni.
        Wielki czlowiek, ikona sportu, niesamowita osobowosc.
        • iuscogens Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:15
          sadosia75 napisała:

> Nie trzeba wyczuwac klimatu smile
          > Malysz to chyba jedyny czlowiek,ktory w kazdym Polaku wzbudza pozytywne emocje.
          > I Adas jest jedynym tematem, w ktorym wszyscy sa zgodni.
          > Wielki czlowiek, ikona sportu, niesamowita osobowosc

a nieprawda, moja mama uważa, ze Adaś jest bezczelny wink
          nie wiem jak ona to wykombinowała wink
          • sadosia75 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:19
            Serio? big_grin
            Sprytna ta Twoja mama smile
            Nawet moja tesciowa sie ze mna zgadza w temacie Adasia smile
            Ale chyba Twoja mama nie odmowi mu tego, ze byl jest i bedzie ikona sportu polskiego smile
          • przeciwcialo Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:22
            Adaś bezczelny? Moja mama bezczelnym nazywa każdego kto Adasia przeskoczy wink
            • iuscogens Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:48
              No właśnie uważa, że Małysz jest bezczelny, muszę się zapytać co o Justynie Kowalczyk sądzi wink
              za to mąż mi nadrabia, właśnie stoi przed lustrem i zastanawia się jak by wyglądał z wąsami...
              moja babcia też fanka Małysza, mieszka w Beskidach 40 km od Wisły i jej tata był protestantem, nie ma szans żeby mu nie kibicowała.
              • przeciwcialo Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:55
                My chyba pojedziemy do Zakopca- maz ma się od jutra nie golic pod nosem wink
                Swoją droga ciekawe jak z wasami bedzie wygladac ;D
          • angazetka Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 17:55
            Bezczelny? Ta najskromniejsza sierotka polskiego sportu?
            (uwaga dla Gabi: "sierotka" ma tu znaczenie przenośne, a rodzicom Adasia życzę wielu lat życia tongue_out)
      • eliszka25 Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 13:56
        no przeciez malysz zegna sie z kariera sportowa to chyba i fani maja prawo go pozegnac. u nas mlody z kupa w gaciach chodzil, bo nie mial kto mu zmienic pieluchy. rodzice musieli zobaczyc ostatni skok malysza smile. podium w konkursie i w klasyfikacji generalnej, to piekne zakonczenie kariery, z klasa. adam to wielki sportowiec i czlowiek-legenda!
        • thaures Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:37
          Oglądałam, płakałam i doskonale zrozumiałam tytuł wątku. W ogóle nie rozumiem o co niektórym chodzi...
    • amoreska Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 14:44
      Chlip uncertain
      Koniec kariery wielkiego sportowca /
      Żaden "zimowy" sportowiec nie dał Polakom tylu radości i wzruszeń co Adam Małysz.

Zachowanie wielu skoczków (i nie tylko skoczków) rzeczywiście wzruszające smile
      https://m.onet.pl/_m/ff85b48f99a1cc878457e4b057b18e92,9,1.jpg

A dzisiejszy konkurs nie mógł być już chyba bardziej symboliczny ... smile
      • angazetka Re: Żegnaj Adasiu 20.03.11, 17:58
        Amman zachował się przepięknie smile I od przodu też był przepiękny z tym wąsem wink Ale przynajmniej nareszcie wyglądał na pełnoletniego.
        • paskudek1 Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 21:55
          e tam na pełnoletniego smile Amman zawsze wygląda jak chłopczyk, teraz wyglądał jak chłopczyk z wąsami hehe.
          Ale konkurs był cudowny, ja się popłakałam, jak Adam leciał to trzymałam kciuki i zamknęłam oczy smile
          Ten klęczący Amman - cudo.
          I jednocześnie skromny do końca Adam, który jak mu już gratulowali tego trzeciego miejsca w generalce powiedział, że jeszcze jest druga seria, jeszcze jej nie odwołalismile
          Kurcze w sobotę będę w robocie, nie wiecie od której ten benefis Adama jest?
          • angazetka Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 23:15
            > e tam na pełnoletniego smile Amman zawsze wygląda jak chłopczyk, teraz wyglądał ja
            > k chłopczyk z wąsami hehe.

Coś w tym jest wink Ale teraz dostanie w spadku po Adasiu sporą część moje sympatii.
            A pożegnanie od 16. Będę ryczeć.
    • lilly_about Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 12:50
      Odszedł we właściwym momencie i z klasą. Brawo za całokształt.
    • bri Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 12:57
      Cudowny człowiek. Tyle lat wielkich sukcesów i cały czas jest tak samo skromny jak na początku.
    • adwarp Re: Żegnaj 21.03.11, 13:08
      nie Adasiu, tylko Panie Adamie! z szacunkiem proszęsmile
    • pitahaya1 Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 13:17
      Pierwsze skojarzenie - zmarło jakieś dziecko, które matka z konkubentem na śmierć zatłukła.
      • katklos Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 13:29
        ja tez łezkę uroniłam, i pewnie jeszcze uronię...smile Tyle lat, tyle chwil radości - niezapomniany, niepowtarzalny Adamsmile
      • angazetka Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 15:43
        A wystarczy wiedzieć, co się na świecie dzieje tongue_out
        • arwena_11 Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 15:56
          A nie macie wrażenia, ze cała góra sobie odpuściła walkę, zeby Adaś był na podium?

Bo szczerze mówiąc jakoś cieżko uwierzyć, że Morgenstern tak zepsuł skok.
          • angazetka Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 16:05
            Zdaje się, że mocny wiatr był i wypaczał wyniki. Ale też to rozważałam w domu wink
            • morgen_stern Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 16:09
              Ja rozważałam tylko celowe odpuszczenie drugiej serii, ale psucie skoków to już nie smile jakby nie było Adaś to dobry skoczek, a i Stoch ostatnio dawał radę, uwierzcie trochę w naszych smile
              • angazetka Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 16:12
                Ależ wierzę wink Zresztą Adam skoczył bajecznie, tylko aż dziwne, że jako jeden z czołówki miał dobry wiatr...
              • arwena_11 Re: Żegnaj Adasiu 21.03.11, 16:14
                No ja w nich wierzę w nich. Kibicowaliśmy. Ale wydawało nam sie że reszta odpóściła. Normalnie Mogri walczy o każdy metr. A teraz tylko 201.

Ale nawet jak ustawili, to uważam to za super gest. I to pożegnanie.

A pamietam jak karierę kończył Ahonen. NIc takiego sie nie działo. Adasia po prostu nie da sie nie lubićsmile
          • mdro Re: Żegnaj Adasiu 22.03.11, 11:12
            Ja niestety nie miałam możliwości obejrzeć na żywo, zobaczyłam dopiero wczoraj powtórkę na Eurosporcie. Wiatr wiał jak chciał, IMO jedynie przy skoku Ammanna można było odnieść wrażenie, że mógł polecieć dalej. (A Simon z wąsem wygląda prześmiesznie wink).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka