mx3_sp 22.03.11, 09:25 Albo ktoś słany do Was? Tak pytałam po znajomych i , o dziwo, twarz do tej szanownej pani Jennifer Hewitt. Macie swoich znanych sobowtórów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:26 ojojoj zaraz zacznie się parada rozmaitych gwiazd i piękności Ja jestem z twarzy podobna zupełnie do nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka Jamesa Hetfielda 22.03.11, 09:32 tylko "wonsów" nie mam A tak naprawdę to do Moniki Belluci Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Jamesa Hetfielda 22.03.11, 09:47 a-ronka napisała: > tylko "wonsów" nie mam Ale na gitarze zasuwasz? Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka Re: Jamesa Hetfielda 22.03.11, 14:20 od pasa w górę-brak rzeczonych "wonsów" od pasa w dół-brak "wonsów" i "ptaka" No ale jestem podobna i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: Jamesa Hetfielda 22.03.11, 14:24 Mojej koleżance ktoś kiedyś powiedział, że wygląda jak Gerard Depardieu.. Nie był to chyba komplement Odpowiedz Link Zgłoś
zoe7 Re: Jamesa Hetfielda 23.03.11, 14:36 Ja też jestem podobna do Gerarda Depardieu z tym, że to moja samokrytyka. Rodzina z tego polewa... Poza tym, mój mąż twierdzi, że mam obsesję, że jestem podobna do róznych znanych, częściej nieatrakcyjnych mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Jamesa Hetfielda 22.03.11, 17:41 Eee, o tę drugą personę mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:34 To zupelnie jak i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 10:02 To zupełnie tak, jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 10:29 Ten nikt musi miec bardzo uniwersalna urode skoro juz 3 osoba jest podobna do niego Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 13:20 I do tego jaki piękny być musi Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 15:23 Ja jestem z twarzy podobna zupełnie do nikogo. > a ja do mojej babci slawna jest w naszej rodzinie. bardzo slawna Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: morgen moze mi podpowiesz do kogo:-) 24.03.11, 09:44 Do mojej byłej, rzuciła mnie suka Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:31 Ja to nie wiem, ale moja fryzjerka to wypisz wymaluj Dorota Gardias. Odpowiedz Link Zgłoś
igus_tryn Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:33 Do sławnego to chyba nikogo ale będąc kiedyś na weselu był jakiś chłopak, który strasznie się na mnie gapił... jak się okazało byłam podobno bardzo podobna do jego siostry, nie tylko z wyglądu ale i gestów i sposobu mówienia. _ _ _ Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:36 kiedyś na jakiejś dużej imprezie koleś mówi do drugiego: "o patrz, kożuchowska" wybaczam mu, bo miał już mocno w czubie Do Kożuchowskiej to jedynie z fryzury mooooże z grubsza Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:39 podobno do Kukulskiej Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:39 Do Umy Thurman niestety. Wszyscy mi to mówią więc coś w tym jest. Widze znaczne podobieństwo. Uma mi sie nie podoba więc nie lubie tego porównywania. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:49 O, może jesteś znajomą mojego znajomego. Twierdzi, że w pracy ma koleżankę tak podobną do Umy Thurman, że na większych imprezach, okołomediowych imprezach ludzie się mylą, zagadują po angielsku etc. P.S. Nie marudź, ładna jest bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:56 O, składnia mi się posypała. A powtarzam sobie - Kuba, zero forum przed kawą! Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:39 Ach, ach, najbardziej to do Catherine Deneuve, oczywiście gdy miała 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:46 Dawno, dawno temu jeden koleś pochodzenia afroamerykańskiego stwierdził, że jestem podobna do Tiny Turner Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:48 Ja podobno do Sophie Marceau i choc wolalabym doi kogo innego to rzeczywiscie cos w tym jest. Na pewno laczy nas myszowaty typ urody Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 12:17 Sophie jest piękna, urocza i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 14:14 Sophie jest ideałem mojego męża Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 09:49 Aaa sory, kiedyś moja siostrzenica, kiedy jeszcze była mała, a Szejbal nieznaną aktorką, to wrzasnęła "ciocia!" i pokazała właśnie ją w tv. Zważywszy na kinol Szejbal nie cieszy mnie to porównanie szczególnie Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 12:54 ja tez podobno do schejbal oraz pierzak-orleańskiej oraz gawryluk zdania jak widac podzielone, ale ogólnie jestem najwyraźniej spraną blondyną z wielkim nosem a wszystkie panie mają trudną urodę, więc się srednio cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 10:05 Kiedy miałam krótkie włosy - a teraz zwykle w czepku na basenie - do superniani. Nawet jedna pani się zdziwiła, że ona przyjeżdża popływać do Wrocławia! Jak mój synek był mały, to widząc bannery z Zawadzką wołał: o, mamusia! Czyli coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 10:17 Podobno do Olgi Bonczyk ale ja tego nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 10:25 Tak trochę do tej dzieweczyny, co grała Zosię w Rodzinie Zastępczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 10:27 Trochę do Anny Marii Jopek, chociaż z wiekiem chyba to moje podobieństwo do niej maleje. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 10:52 ja do babki mieszkającej w górach,ale ona sławna nie jest chyba,no nic A moja przyjaciółka jest podobna do Sharon Stone.Ja tego nie wiedzę,ale każdy nowo poznany jej tak mówi.Ona sama mówi,ze Sharon nie Sharon,ale nie jest tak równomiernie rozlana jak ona(Znaczy Sharon jak przyjaciółka Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 10:58 Znajomy walnął komplement widząc moje zdjęcia z małym, na których nie patrzę w obiektyw, że wyglądam jak gwiazda przyłapana w życiu prywatnym, na przykład Angelina Jolie - pewnie przez kucyk Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 11:07 Chciałabym napisać, żem wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju. Ale niestety co i rusz ktoś mi mówi, że mu kogoś przypomniam. Bynajmniej nie sławnego Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-diablica Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 11:23 podobno kiedyś do czesi z klany na szczęście już nie Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia1973 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 11:28 Podobno jestem podobna do aktorki z filmu Fanny i Aleksander - Ewy Fröling www.altfg.com/blog/movie/fanny-and-alexander-criterion-collection-dvd/ Odpowiedz Link Zgłoś
kakt-us15 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 11:59 Znajomi twierdzą, że bardzo przypominam Demi Moore. ile w tym prawdy, nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 11:59 Różne rzeczy słyszałam: - Demi Moore - Anne Hathaway... Wywnioskować można z tego jedynie, że mam długie, ciemne włosy i duże, ciemne oczy i to chyba całe podobieństwo Oglądałam wczoraj "Lektora" i wydaje mi się, że mam podobne usta i kształt brody, jak Kate Winslet. Z rodziny to jestem chyba najbardziej do ciotki - siostry ojca podobna. Pamiętam, jak kiedyś byłyśmy w sklepie i sprzedawczyni nas skwitowała, że córka by się matki nie wyrzekła. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 12:16 Kiedys podrywal mnie chłopak i w ramach komplementu oznajmil, ze bardzo mu przypominam aktorke-Isabelle Adjani.Mam inne oczy, ale tłumaczy go fakt,ze mialam wówczas ciemne okulary. Najczesciej zas jestem pytana o pokrewienstwo z Azjatami,byla tez opcja Indianki(gdy sie opalę)-faktycznie urode mam nie slowianska, tylko egzotyczna.Efekt wzmacniam dodatkowo makijazem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.n.e.s Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 12:34 A ja jestem podobna do jedniej laski z Hamburga . Powiedziala mi to dziewczyna, ktora zobaczyla mnie w tramwaju i pozniej szla, za mna bo byla przekonana, ze jestem jakas jej znajoma. Podobno wszystko we mnie bylo takie samo jak u tej znajomej, wzrost, styl, wiek, mimika, ruchy ciala Nawet glos, tylko ten akcent polski Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 23.03.11, 16:01 To musisz byc piękną kobietą. Isabelle Adjani w młodosci była dla mnie najpiękniejsza kobietą świata Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 23.03.11, 18:46 lola211 napisała: > Kiedys podrywal mnie chłopak i w ramach komplementu oznajmil, ze bardzo mu przy > pominam aktorke-Isabelle Adjani.Mam inne oczy, ale tłumaczy go fakt,ze mialam w > ówczas ciemne okulary. > Najczesciej zas jestem pytana o pokrewienstwo z Azjatami,byla tez opcja Indiank > i(gdy sie opalę)-faktycznie urode mam nie slowianska, tylko egzotyczna aaa, to ja jestem podobna do Loli Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 12:58 Podobno do pani Haliny Frąckowiak. Już jako 17 -latce mi to mówiono i do tej pory, czasami , ktoś rzuci tym porównaniem, więc coś jest na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 13:24 A nie, przepraszam, kiedyś pewien miły starszy pan usilnie mi wmawiał, że wyglądam jak młoda Kasia Sobczyk... Ja za cholerę nie wiedziałam wtedy, kto to jest A czy prawda, sami oceńcie (wizytówka) Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 14:05 nooo coś jest na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 23.03.11, 02:04 > A nie, przepraszam, kiedyś pewien miły starszy pan usilnie mi wmawiał, że wyglą > dam jak młoda Kasia Sobczyk... Ja za cholerę nie wiedziałam wtedy, kto to jest > A czy prawda, sami oceńcie (wizytówka) jak ze zdjecia to bardziej do Miry Kubasińskiej, jesli jesteśmy w tamtych klimatach Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 14:17 mnie ktoś kiedyś powiedział, że do Renaty Przemyk ale jak na siebie patrzę, to wydaje mi się, że tylko kształt ust mam podobny... Odpowiedz Link Zgłoś
damakama Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 14:24 Do Magdaleny Walach - tylko, że ja prawdziwa nie farbowana i w zasadzie porównanie to słyszałam już tyle razy, że sama w to uwierzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: Do kogo sławnego jesteście podobne? 22.03.11, 14:31 ponoć do Oli Kwaśniewskiej)) bo ja wiem Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Liv Tyler 22.03.11, 16:10 (dla zapominalskich: Arvena) a przynajmniej tak twierdzi moja najlepsza przyjaciółka. CZYŻ NIE BOSKĄ MAM PRZYJACIÓŁKĘ?! wladcapierscienilotr.blog.onet.pl/Liv-Tyler,2,ID415552581,n Odpowiedz Link Zgłoś