Dodaj do ulubionych

Michal Wiśniewski i czwarty ślub

30.03.11, 09:34
Wlasnie przeczytalam o zapowiadającym się niedlugo czwartym slubie Michala Wisniewskiego. Ponoc zanim sie ożeni skoczy dla przyszlego Tescia ze skoczniwink...Smieszy mnie to wszystko....Nie rozumiem tych kobiet.Wiem, ze w zyciu bym nie wyszla za kogos kto mial przede mna 3 sluby!!I w ogole tak mozna 4 raz brac slub? To wszystko jakas farsa..Pamietam jaki byl zakochany w Mandarynie,potem Ania byla ta jedyna wyjątkowa a teraz juz nastepna? I jak tu wierzyc w slowa" ze nigdy Cie nie opuszcze"...Co myslicie? Sorki jak temat juz byl...
Obserwuj wątek
    • pierwsze-wolne Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 09:39
      Dla mnie kosmos, ale ja chyba niedzisiejsza jestem...
      • adwarp Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 09:45
        musi być niezływink
      • heca7 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 09:46
        Oj tam, oj tamwink Będzie jak Liz Taylor.
    • 18_lipcowa1 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 09:47
      to że deklaracje kocham cię i nigdy cie nie zostawie na pewno są szczere w momencie gdy człowiek kocha i ja wierzę w te jego miłości
      to że czasem a nawet często jednak nie udaje się wytrwać w związku to norma
      i wtedy taki człowiek jak wiśnia i jego zony
      po prostu sie rozstaje/rozwodzi bo ich na to stać
      a nie tkwi 10- 20 lat w poparanym zwiazku jak wiekszosc emam
      bo nie ma dokad pojsc, swojej kasy, pracy, bo szkoda, bo co powiedzia ludzie, bo dzieci

oni po prostu mogą
      i tyle
      niejedna osoba ma na swoim koncie kilka powaznych związków/ malzenstw itp

ich błąd że sie z tym afiszują, no ale...

Wiśnia jest jaki jest, niemniej jak na taką przeszłosć jaką ma i takie dziecinstwo to daleko facet zaszedł i podziwiam go za to.
      • blekitny.zamek Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 09:56
        to że deklaracje kocham cię i nigdy cie nie zostawie na pewno są szczere w mome
        > ncie gdy człowiek kocha i ja wierzę w te jego miłości
        > to że czasem a nawet często jednak nie udaje się wytrwać w związku to norma

gdyby te deklaracje były takie szczere i tak bardzo by się kochali,to bez problemy wytrwali by w związku i przeczekali problemy,próbowali ratować związek.

mam rozumieć,że wszyscy,którzy się starają i próbują ratować związek,to tylko z braku kasy robią...
        • 18_lipcowa1 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:29
          > gdyby te deklaracje były takie szczere i tak bardzo by się kochali,to bez probl
          > emy wytrwali by w związku i przeczekali problemy,próbowali ratować związek.

blagam cie nie zartuj
      • 3-mamuska Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 14:54
        18_lipcowa1 napisała:

> to że deklaracje kocham cię i nigdy cie nie zostawie na pewno są szczere w mome
        > ncie gdy człowiek kocha i ja wierzę w te jego miłości
        > to że czasem a nawet często jednak nie udaje się wytrwać w związku to norma
        > i wtedy taki człowiek jak wiśnia i jego zony
        > po prostu sie rozstaje/rozwodzi bo ich na to stać
        > a nie tkwi 10- 20 lat w poparanym zwiazku jak wiekszosc emam
        > bo nie ma dokad pojsc, swojej kasy, pracy, bo szkoda, bo co powiedzia ludzie, b
        > o dzieci
        >
        > oni po prostu mogą
        > i tyle
        > niejedna osoba ma na swoim koncie kilka powaznych związków/ malzenstw itp
        >
        > ich błąd że sie z tym afiszują, no ale...
        >
        Tak i tu masz w 100% racji, tylko ze ja nigdy nie wyszabym za maz za faceta ktory zmienia zony jak rekawiczki,i do tego na z nimi dzieci. MOzna byc w zwiazku i nie brac slubu, no chyba ze liczy sie na alimenty po rozwodzie.
        Tez zawsze go lubilam ,nawet ja rostali sie z Mandaryna,ale juz po Ani... to juz sport a nie milosc i malzenstwo. W malzenstwie tez bylwaja gorsze momenty ,ale to nie powod zachowywac sie jak dziecko .Zabieram zabawki i ide do domu bo mi sie w pisakownicy nie podoba. Prawda jest ze nie nie ma idealnych malzenstw bez nawet drobnych nieporozumien, dorosloscia jest radzic sobie z problemami a nie uciekac . I tu wlasnie wychodzi u niego trudne dziecinstwo matka alkocholiczka i dlatego nie umie stworzyc trwalego zwiasku z kobieta.
    • kosher_ninja Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 09:48
      No cóż, przypomina mi to Elizabeth Taylor, która miała mężów chyba mężów ośmiu. I kiedyś pięknie powiedziała, że ta ilość wcale nie jest niezwykła, bowiem po prostu z każdym, z którym sypiała, brała ślub. Jeśli prześledzi się związki innych znanych osób, to okaże się, że Wiśniewski wcale nie jest w czołówce, jeśli chodzi o ilość. A nawet może jest w ogonie. Tylko on czuje potrzebę legalizacji związku z każdą kobietą, z którą jest związany.
      • baltycki Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 12:39
        kosher_ninja napisała:

> No cóż, przypomina mi to Elizabeth Taylor, która miała mężów chyba mężów ośmiu.
        Siedmiu.
        • pierwsze-wolne Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 12:44
          Ale ślubów chyba osiem było? Jeden mąż był "podwójny" wink
    • lilly_about Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 09:52
      Myślę, że jak dla mnie to jeszcze cztery kolejne razy może się żenić. Szkoda, że mu nie wychodzi, ale myślę, że duży wpływ ma na to jego dzieciństwo, przeszłość, kwestie wychowawcze. Niemniej sądzę, że on naprawdę kochał każdą ze swoich kobiet. A że im nie wyszło, to odrębna sprawa.
    • adwarp Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 09:52
      no i gromadka fajnych dzieciaczków
      https://www.se.pl/s/pics/thumbnails/2010/08/25/akpa20100824_tvp2_ramowka_mb_4777_580x467.jpg

a jak tak zechcą spędzić razem święta
      ojciec+ dzieci+ matki jego dziecismilecudnie
      • monika19782 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 10:39
        Mi żal tych dzieci, nie chciałabym mieć za ojca takiego pajaca. Nie dość że ponadawał im głupawe imiona to jeszcze spartolił dzieciństwo co często widać po ich twarzach.
    • broceliande Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 10:49
      Straciłam rachubę całkiem.
      Pierwsza była Mandaryna?
      A imiona fajne, ktoś musi zacząć coś oryginalnego, a za tu od razu zagryząsad
      • agazagie Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:00
        Nie, pierwsza była Magda Femme - nomen omen pierwsza wokalistka Ich Troje. W ogóle to dziw, że tym razem jego wybranką jest ktoś "spoza" zespołu.
        • pierwsze-wolne Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:32
          Coś mi mówi że szybko spróbuje swoich sił w "śpiewaniu" wink
    • kropkacom Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 10:52
      Babki są niereformowalne. tongue_out Będzie weselisko, ze dwa bobaski po drodze i rozwodzik...
      • aneta-skarpeta Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:12
        ehehe dla mnie to niezrozumiały fenomen

w moim odczuciu nie ma on pokolei w tej swojej glowie

i nie sądze, aby kiedykolwiek przystopowal ze slubami

on ma trudny charakter, demony przeszlosci, przedziwne nastroje, parcie na szklo itd...milosc miloscią, ale ciezko zyc z takim czlowiekiem
        • kropkacom Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:17
          No, ale wiedziałabyś, że Tajner ma córkę? big_grin Bezsprzecznie panie odcinają sobie własne kupony od tych związków z Michałem. Ja jednak jestem zaskoczona, że biorą te śluby, decydują się na dzieci... Nie, nie zaskoczona nim tylko nimi.
          • broceliande Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:33
            Ja mam romantyczne podejście. Każda myśli, że jest tą jedyną, on myśli, że to właśnie ta jedyna. Problem tylko, że dzieci. Ale jeśli to ma być ta jedyna, ten jedyny, czemu nie?
            • aneta-skarpeta Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:53
              to, ze fascynujace jest co one w nim widza to co innego- tymbardziej, ze kazde brudy są znane publiczniesmile

ja tam romantyczna nie jestem, ale rozumiem ta jedyna, wielka milosci, dwie polowki jablka- jednak nie wiem co on musi z nimi robic, ze te tak legna do niego jak muchy do ...
              • broceliande Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 12:47
                Myślę, że ten jego głos robi wrażnie.
                Na mnie robi, mimo bzdurnych tekstów, a "Wszystko to, bo ciebie kocham" czy jakoś tak bardzo lubię.
      • 18_lipcowa1 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:30
        kropkacom napisała:

> Babki są niereformowalne. tongue_out Będzie weselisko, ze dwa bobaski po drodze i rozwo
        > dzik...

a czemu?
        może lepiej 2 lata z Wiśnią niż 15 z polskim Kowalskim?
        • pierwsze-wolne Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:34
          Bo z Wiśnią te dwa bobaski i rozwód to prawie pewnik, a z polskim Kowalskim jest szansa że będzie więcej niż te 15 lat i zgodnie z tym, co się przysięgało?
          • broceliande Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:41
            Wcale nie. Michał się żeni z kilkoma. Przysięga i dotrzymuje.
            Kowalski może żonę mieć 20 lat i kochankisad
            • pierwsze-wolne Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:56
              Zrobiłam założenie (być może błędne, ale mieszczące się w moich normachwink) że polski Kowalski jest normalnym, myślącym człowiekiem... Nie wiem skąd u Ciebie założenie że jak Kowalski to ma kochanki? Wiśniewski też może mieć wink
              • aneta-skarpeta Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 12:23
                gdzies czytalam, ze kochanki moze miec / mialo ok polowa ludzi w zwiazkach

wiec ten przyslowiowy kowalski to trudno powiedziec jaki jestsmile

ja tez nie jestem z tej grupy co uwaza, ze kazdy facet to swinia

a skoro 3 baby z nim wytrzymac jednak nie mogly to az tak zajebisty to on nie jestsuspicious
                • 18_lipcowa1 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 13:12
                  > a skoro 3 baby z nim wytrzymac jednak nie mogly to az tak zajebisty to on nie j
                  > estsuspicious

po 1 nie wiadomo czy one z nim czy on z nimi
                  po 2 jak policze swoje zwiazki to tez ze mna 4 facetow nie wytrzymalo, tyle ze bez slubu
                  i wiele osob tak ma- kilka zwiazkow to norma
              • broceliande Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 12:45
                Wiśniewski jak ma mieć kochankę, to się żenibig_grin
        • aneta-skarpeta Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:55
          no nie wiem czy wisnia az tak odbiega od kowalskiegosmile- no chyba ze kogos podnieca jego look- to sie zgodze- fenomen na skale swiatowąsmile

stary zmanierowany pijak z przerostem ego i rozchwianym emocjonalnie podejsciem do zyciasmile
          bonus- w kazdej wsi bedą Cie znac z pudelkatongue_out
        • kropkacom Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 14:07
          > może lepiej 2 lata z Wiśnią niż 15 z polskim Kowalskim?

Nie wiem co masz na myśli z tym Kowalskim ale można ani z jednym, ani z drugim.
    • anty_nick Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:43
      On jest tak głupi,że patrzeć i słuchać o nim nie mogę.Buc pierwsza klasa!
    • lykaena Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 11:54
      Ja nie rozumiem jak ktokolwiek chce z nim być.
      • naomi19 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 12:08
        Może się spiknąć z babą, ale jego alkoholizm przekreśli i ten i każdy następny związek.
    • nowi-jka Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 12:05
      on podobno ma problem alkoholowy
      pewnie jak zakochany to sie trzyma i dziewczyny wierza mu - chociaz po co zaraz slub?
      • naomi19 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 12:44
        Tak, bo alkoholikiem można być i nie pić, a on chleje, a to zniszczy każdy związek.
    • deodyma Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 12:29
      mozna mozna brac tyle razy slub.
      ja tez sie dziwie tym kobietom.
      • gabrielle76 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 13:44
        dla mnie Michał to dziwny człowiek, niezrównoważony emocjonalnie, stąd te wszystkie sluby i miłośc do każdej z żon niby do grobowej deski, nie wiem co te kobiety w nim widza bo dla mnie jest oblesny i nigdy bym nie wyszła za kogos kto brał slub 3 razy
    • kawka74 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 14:31
      Skoro znalazła się czwarta, co wierzy, że on się zmieni i że z nią wreszcie będzie szczęśliwy (jak dwie poprzednie zresztą), a ona sprosta jego wymaganiom - to niech się żenią. Najwyżej będzie czwarty rozwód.
    • iwoniaw Wy wszystkie, które byście nigdy z Wiśniewskim nie 30.03.11, 15:06
      chciały mieć nic wspólnego, a już tym bardziej małżeństwa i dzieci, możecie spać spokojnie - sądzę że zdecydowanie nie grożą wam oświadczyny tego zdegenerowanego, zapitego, niezrównoważonego i jakiego tam jeszcze celebryty big_grin Możecie zatem z iście sokratejskim podejściem obserwować dalszy rozwój wypadków na pudlu z miłym poczuciem, że to nie Wasz problem big_grin
    • ida771 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 30.03.11, 22:37
      Bardzo tu ładnie widac ile te wszystkie przysiegi sa warte.
    • echo1111 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 31.03.11, 12:49
      To taki typ człowieka dla którego nadrzędną i najważniejszą sprawą jest bycie w centrum uwagi, ciągle musi się coś dziać a w centrum tych wydarzeń ma być ON. Stąd te śluby, rozwody, kamery w domu, itd. To chyba jakaś obsesja.
      Jedyne co mnie dziwi to naiwność kobiet, np Ania (żona nr3) - czy wiażąc się z nim naprawdę myślała że ona będzie tą jedyną już na zawsze czy po prostu wylączyło się myślenie?
    • sadosia75 Re: Michal Wiśniewski i czwarty ślub 31.03.11, 13:00
      Pewnie mnie zjecie ( ale uprzedzam, ze lykowata jestem big_grin ) ale ja mam wrazenie, ze facet skonczyl sie muzycznie ( dzieki Bogu !! ) i teraz szuka kolejnej okazji, zeby byc w mediach.
      To chyba taki typ czlowieka, ktory musi byc bo inaczej sie udusi.
      Pierwsze malzenstwo bylo ciche bo i jego pseudo muzyka nie byla jeszcze na "topie" za to drugie i trzecie odbylo sie bardzo hucznie i malzenstwo i rozwod dzieki czemu wisniewski byl ciagle w mediach. a to pudelek a to inna gazetka bzdetka.
      ja tam facetowi po prostu nie wierze.
      i spodziewam sie kolejnych dzieci z rownie odlotowymi imionami .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka